De week van een boekenworm

Een hele week is er niks anders gepost op mijn blog. Wat stil he? Maar het was echt heel erg nodig om dit even te doen! Ik voelde gewoon dat het nodig was om even een pas op de plaats te maken. Ik heb zoals eerder al gezegd altijd een beetje een strijd met de wintermaanden. Een winterdepressie ligt gewoon op de loer en het is belangrijk dat ik in deze tijd vooral lief ben voor mezelf en niet te streng. Maar goed het zou zomaar kunnen dat er deze week weer wat meer posts voorbij komen. Zoals een overzicht van de leukste momenten van dit jaar. Maar er komen ook weer lijstjes aan, met beste boeken en boeken waar ik naar uitkijk. Maar laat ik eerst maar eens vertellen wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Lees verder

De week van een boekenworm

Het was een behoorlijk heftig weekje voor mij, vooral op persoonlijk gebied. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me voorgenomen heb om in December wat rustiger aan te doen. Met alles eigenlijk, dus ook met bloggen. Dit betekend dat er niet elke dag een artikel online zal komen. Ik bekijk per dag hoe het voelt. Ik heb er zelfs over nagedacht om helemaal te stoppen met bloggen, dus het is serieus tijd dat ik even goed voor mezelf ga zorgen zodat ik geen overhaastte beslissingen neem. Maar goed laten we eens kijken naar deze week.

Lees verder

Boek haul november 2017

De maand is alweer voorbij, de laatste maand van het jaar gaat morgen in. Ik kan me nog herinneren dat het november 2016 is. Zat ik ook een post als deze te typen, toen nog met dikke buik. Maar goed ik dwal af, laten we snel gaan kijken welke boeken ik deze maand heb toegevoegd aan mijn bibliotheek. Spoiler: het zijn er best veel!

Ik begin met de Nederlandse boeken deze maand. En ik kan je vertellen ik heb best veel Nederlandse boeken gekocht deze maand!

Lees verder

Unboxing Celebrate books box: Arabian Nights

Ik zou deze post eigenlijk gisteren al geplaatst hebben….Maar het leven zat gewoon even in de weg. Zoals andere moeders vast wel weten is het nu gewoon ontzettend druk met Sinterklaas en kleine kinderen. Dus vandaar dat de post vandaag online komt. Het thema was Arabian nights en hoewel ik de box zeker leuk vond, vond ik hem wel iets minder dan andere boxen. Maar er zaten nog steeds leuke dingen in en het boek is echt prachtig!

Allereerst natuurlijk de kaart waar de spoilers opstaan die ik niet meteen ga kijken

Lees verder

De week van een boekenworm

Ik kan niet geloven dat het alweer bijna sinterklaas is! Het gaat zo ongelooflijk hard dit jaar. Maar goed laten we eerst eens kijken wat afgelopen week allemaal gebeurd is. Spoiler alert: niet zo heel veel haha

Maandag:

Vroeg opstaan, werken en weer naar huis. Eenmaal thuis was het lekker druk met de kinderen. Die zijn natuurlijk helemaal hyper van sinterklaas. Dus voor ze slapen duurt het gewoon even. Maar goed het is wel heel leuk om die gespannen snoetjes te zien als ze het sinterklaasjournaal kijken en hun schoen mogen zetten. Ik geniet er in ieder geval van want voor je het weet geloven ze er niet meer in. Ik kijk die avond ook nog The walking dead en voor het eerst vind ik de aflevering wel interessant. Maar ja Negan zat er ook in en hoewel ik zijn karakter echt intens haat is zijn verhaal wel interessant.

Lees verder

Recensie: De orde van de poortwachters ( Initiatie #1 ) van oli Veyn

Recensie: De orde van de poortwachters ( Initiatie #1 ) van oli VeynDe orde van de poortwachters by Oli Veyn
Series: initiatie #1
on 23 november 2017
Genres: fantasy, young-adult
Pages: 380
Format: paperback
three-stars

De Orde van de Poortwachters
Deel 1 Initiatie

Overal in de wereld staan poorten en erebogen.
Stel dat ze gebouwd zijn met een reden?
Wat gaat er schuil achter deze poorten?
En is er iemand die de wacht houdt?
Nadat Nido in aanraking komt met de geheime Orde
van de Poortwachters wordt ze gedwongen hun wrede
opleidingsprogramma te volgen om te worden opgeleid
tot poortwachter. Ze moet vechten om de meedogenloze
beproevingen onder het tirannieke bewind van haar
trainer Sert te overleven. Gevangen in de Orde en in een
driehoeksverhouding, raakt Nido steeds dieper verstrikt
in een mysterieuze wereld waarin de grenzen van het
universum vervagen, poorten gesloten moeten blijven en
sleutels machtiger zijn dan wapens.
De sleutelwoorden van deze Young Adult Urban Fantasy
roman zijn: liefde, onvoorwaardelijke vriendschap en
transformatie.

Lees verder

three-stars

WWW Wednesday

Ik heb deze voorbij zien komen bij Melissa’s bookworld en gevraagd of ik hem ook op mijn blog mocht doen. Het was de bedoeling dat ik deze elke week zou plaatsen maar helaas lukte me dat niet de laatste tijd. Maar ik wil het nu in ieder geval weer op gaan pakken. Je beantwoord drie vragen. Wat heb je als laatste uitgelezen? Wat lees je nu? Wat ga je hierna lezen. Nou laten we snel gaan kijken welke boeken ik hier ga invullen! Omdat het overigens helaas heel donker weer is geweest is het me niet gelukt foto’s te maken. Ik gebruik nu dus afbeeldingen van Goodreads en zal daaronder de beschrijving van het boek plaatsen.

Wat heb je als laatste uitgelezen?

Lees verder

Auto buy auteurs: New Adult editie

Ik heb al eens een artikel geschreven over auteurs waar ik boeken van koop zonder te weten waar ze over gaan. Dit waren vooral young-adult auteurs. Nu wil ik een aantal New Adult auteurs in het zonnetje zetten. Vooraf zeg ik vast dat deze auteurs niet alleen New Adult schrijven maar vaak ook boeken voor volwassenen. Laten we snel gaan kijken welke auteurs op mijn lijst staan! Van alle auteurs zal ik ook de cover en synopsis van het eerste deel van de gelezen serie delen en de link naar mijn recensie als je op de afbeelding klikt.

Als eerste Elle Kennedy, ik maakte kennis met haar schrijfstijl door de Off-Campus serie die volgend jaar ook in het Nederlands uitkomt. Eindelijk als je het mij vraagt want de serie is echt super tof! Het gaat over Hockey jongens, en nee niet die jongens die op een veld staan. Deze serie gaat over ijshockey! Ik dacht in het begin ook dat ik het niet zo spannend zou vinden. Maar boy I was wrong! Echt een super gave en verslavende serie. Ik heb de boeken gelezen op mijn e-reader en begin nu langzaam met het sparen van de fysieke boeken. Het eerste deel komt binnenkort binnen, nu is dit eigenlijk het derde deel in de serie maar dat is wel mijn favoriet! Ik raad deze serie dan dus ook heel sterk aan!

Lees verder

De week van een boekenworm

Deze week was best druk, zindelijkheidstraining met de middelste en natuurlijk kwam Sinterklaas dit weekend weer in het land. En geloof me dat brengt een hoop drukte met zich mee.

Maandag:

Gewoon een werkdag, net als alle andere werkdagen. Ik deed dan ook weinig bijzonders. Ik kreeg het boek The speaker binnen en jeetje wat is die weer mooi. Ik begon er meteen in. Maar helaas lag er een leesdip op loer die later deze week zijn slag leek te slaan. Ik keek ook naar The walking dead….Ik blijf erbij dat ik ik het nog niet weet met dit seizoen.

Lees verder