Hoera: De winnaars zijn bekend

Op mijn verjaardag plaatste ik een giveaway voor drie boeken van Jennifer L. Armentrout. Ik had beloofd vandaag de winnaars te kiezen dus hier zijn ze dan!

Vurig is gewonnen door:

Nakita!

Val voor mij is gewonnen door:

Tamara!

Witheet is gewonnen door:

Mandy!

Gefeliciteerd dames, ik ga jullie een mailtje sturen, zodat ik zeker weet dat jullie het door hebben dat jullie gewonnen hebben.

Hiep, Hiep Hoera ik ben jarig…… En wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig en nee ik vertel niet hoe oud ik ben, dat vraag je niet aan een dame namelijk haha. Maar ik heb wel een leuke winactie! Ik heb namelijk drie gesigneerde boeken van Jennifer L. Armentrout! Zij was zo lief om een aantal van haar edities te doneren aan Nederlandse bloggers en ik ben één van de gelukkige! Het gaat om de volgende boeken:

Lees verder

Winaar Heartless actie

Het is 1 januari, natuurlijk wel wat laten dan anders maar het is tijd om een winnaar te kiezen voor Heartless! Ik heb heel veel leuke reacties gehad op mijn vraag wie hun favoriete villain was en hoe ze denken dat deze persoon zo geworden is. Het is natuurlijk een super lastige keuze want ik heb ook wel meerdere favorieten. Mijn keuze zou op dit moment zijn: Negan van The walking dead. Wow hij is echt slecht maar……Hij heeft iets, hoe hij zo geworden is weet ik niet precies maar ik heb hier en daar op internet gelezen dat het iets te maken heeft met verlies van naasten. Oké voor ik de winnaar bekend ga maken nog even snel een gifje van Negan:

Oké en dan nu de winnaar:

Jenny!!!!

Gefeliciteerd Jenny, ik ga je een mailtje sturen voor je adres gegevens!

Iedereen bedankt voor het meedoen!

 

Win actie: Heartless van Marissa Meyer

Weten jullie nog dat ik gisteren bij de unboxing van de celebrate books box vertelde dat ik het boek al had? Ik had ook beloofd een win actie te organiseren en hier is hij dan! Eerst even wat meer over het boek, hoe zag hij er ook weer uit en waar gaat hij eigenlijk over?

Catherine may be one of the most desired girls in Wonderland and a favorite of the unmarried King, but her interests lie elsewhere. A talented baker, she wants to open a shop and create delectable pastries. But for her mother, such a goal is unthinkable for a woman who could be a queen.

At a royal ball where Cath is expected to receive the King’s marriage proposal, she meets handsome and mysterious Jest. For the first time, she feels the pull of true attraction. At the risk of offending the King and infuriating her parents, she and Jest enter into a secret courtship.

Cath is determined to choose her own destiny. But in a land thriving with magic, madness, and monsters, fate has other plans.

Klinkt goed toch? Ow ja en heb ik al gezegd dat dit een hardcover boek is? Wat moet je doen om dit geweldige boek te winnen? Dat zal ik eens vertellen:

Dit boek gaat over de Queen of hearts, de villain uit Alice in wonderland, nu is mijn vraag wie zou jij kiezen als favoriete villain en hoe denk je dat hij/zij zo geworden is?

Deze win actie loopt tot 31 december, op 1 januari maak ik de winnaar bekend! Zorg ervoor dat je e-mail adres klopt want ik zal de winnaar een email sturen.

Heel veel succes iedereen!

BAK: Win actie 999 vragen aan jezelf

Inmiddels is dit wel een begrip geloof ik, de boeken advent kalender georganiseerd door Emmy van Zon en Maan. Ik ben één van de gelukkige die ook een win actie hiervoor mag organiseren. Ik mag namelijk van BBNC uitgevers het boekje 999 vragen aan jezelf weggeven. Stiekem ben ik natuurlijk stik jaloers want ik wil dat boekje zelf ook wel! Het concept van het boekje is dat er dus 999 vragen instaan om aan jezelf te stellen. Het is dus echt een invulboekje wat hartstikke leuk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving:

Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.
We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boekje? Heel simpel: Stel mij een vraag, wat zou je van mij willen weten? Ik kies hier de leukste vraag uit en die wint. Ow ja en ik beloof ik dat ik alle vragen zal beantwoorden in een nieuwe blogpost. Mits ze netjes zijn natuurlijk, ga niet mijn pincode geven bijvoorbeeld haha. Deze actie loopt tot 30 december, dan zal ik de winnaar bekend maken via de blogpost waarin ik de vragen beantwoord en ik stuur je ook een email dus zorg ervoor dat je email adres klopt! Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie vragen!

Win actie Estelle Maskame

Zo om de Estelle dagen goed af te sluiten heb ik een leuke win actie voor jullie met niet één maar twee prijzen! Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik Estelle twee dagen achter elkaar ontmoet. Op de eerste dag heb ik haar gevraagd één van de boekenleggers te signeren en gisteren kregen we het boek in het Nederlands en ook die heb ik laten signeren. Maar wat is dan de win actie hoor ik je vragen. Nou dat zal ik vertellen:

Lees verder

Recensie + winactie Telefoonhoesjestore.nl

Laten we eerlijk zijn, wij als bloggers zijn nogal gehecht aan onze telefoon, zo kunnen we onderweg alles in de gaten houden zoals social media, email, enz.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door telefoonhoesjestore of ik interesse had in het recenseren van een hoesje voor mijn telefoon en het organiseren van een winactie. Natuurlijk heb ik ja gezegd, want je kunt nooit teveel telefoonhoesjes hebben!

Lees verder

Winactie!

Ik weet het ik doe ze niet zo heel vaak, winacties. Maar deze is wel echt heel leuk! Ik mag namelijk van uitgeverij Zomer&Keuning het boek Ga voor mij van J.Lynn ofwel Jennifer L. Armentrout weggeven!!!!! Ik ben fan van het New adult genre, ik vind het heerlijke boeken om te lezen dus de liefde voor dit genre deel ik graag! Laten we beginnen met waar het boek over gaat:

Hij gaat voor mij, hij gaat niet voor mij…
De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt… maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

Lijkt dit boek je nou heel erg leuk? Doe dan snel mee!
Meedoen is simpel, volg me op bloglovin’, twitter, facebook, instagram, of gewoon overal. Maar in ieder geval via één van deze kanalen. Vertel mij waarom jij New adult zo’n leuk genre vindt.

Deze actie loopt tot 30 maart, op 31 maart neem ik contact op met de winnaar dus zorg dat je email adres klopt!

Winnaar List & Leugens

Wow wat ik heb ik ontzettend veel een leuke reacties binnen gehad op de win actie van List & Leugens. Het was echt heel lastig om er eentje uit te kiezen maar de winnaar is:

Emily

Belangrijk: Emily je e-mail lijkt niet te werken, wat betekend dat ik je geen mailtje kan sturen, je hebt tot en met maandag om mij een e-mail te sturen met het goede e-mail adres anders zal ik een andere winnaar kiezen.

Gefeliciteerd, ik ga je een mailtje sturen! Het boek zal in het nieuwe jaar naar je verzonden worden!