De week van een boekenworm

Een hele week is er niks anders gepost op mijn blog. Wat stil he? Maar het was echt heel erg nodig om dit even te doen! Ik voelde gewoon dat het nodig was om even een pas op de plaats te maken. Ik heb zoals eerder al gezegd altijd een beetje een strijd met de wintermaanden. Een winterdepressie ligt gewoon op de loer en het is belangrijk dat ik in deze tijd vooral lief ben voor mezelf en niet te streng. Maar goed het zou zomaar kunnen dat er deze week weer wat meer posts voorbij komen. Zoals een overzicht van de leukste momenten van dit jaar. Maar er komen ook weer lijstjes aan, met beste boeken en boeken waar ik naar uitkijk. Maar laat ik eerst maar eens vertellen wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Lees verder

De week van een boekenworm

Het was een behoorlijk heftig weekje voor mij, vooral op persoonlijk gebied. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me voorgenomen heb om in December wat rustiger aan te doen. Met alles eigenlijk, dus ook met bloggen. Dit betekend dat er niet elke dag een artikel online zal komen. Ik bekijk per dag hoe het voelt. Ik heb er zelfs over nagedacht om helemaal te stoppen met bloggen, dus het is serieus tijd dat ik even goed voor mezelf ga zorgen zodat ik geen overhaastte beslissingen neem. Maar goed laten we eens kijken naar deze week.

Lees verder

De week van een boekenworm

Ik kan niet geloven dat het alweer bijna sinterklaas is! Het gaat zo ongelooflijk hard dit jaar. Maar goed laten we eerst eens kijken wat afgelopen week allemaal gebeurd is. Spoiler alert: niet zo heel veel haha

Maandag:

Vroeg opstaan, werken en weer naar huis. Eenmaal thuis was het lekker druk met de kinderen. Die zijn natuurlijk helemaal hyper van sinterklaas. Dus voor ze slapen duurt het gewoon even. Maar goed het is wel heel leuk om die gespannen snoetjes te zien als ze het sinterklaasjournaal kijken en hun schoen mogen zetten. Ik geniet er in ieder geval van want voor je het weet geloven ze er niet meer in. Ik kijk die avond ook nog The walking dead en voor het eerst vind ik de aflevering wel interessant. Maar ja Negan zat er ook in en hoewel ik zijn karakter echt intens haat is zijn verhaal wel interessant.

Lees verder

De week van een boekenworm

Deze week was best druk, zindelijkheidstraining met de middelste en natuurlijk kwam Sinterklaas dit weekend weer in het land. En geloof me dat brengt een hoop drukte met zich mee.

Maandag:

Gewoon een werkdag, net als alle andere werkdagen. Ik deed dan ook weinig bijzonders. Ik kreeg het boek The speaker binnen en jeetje wat is die weer mooi. Ik begon er meteen in. Maar helaas lag er een leesdip op loer die later deze week zijn slag leek te slaan. Ik keek ook naar The walking dead….Ik blijf erbij dat ik ik het nog niet weet met dit seizoen.

Lees verder

De week van een boekenworm

Het is November, bijna tijd voor het einde van het jaar, volgende maand ga ik in ieder geval een beetje de balans opmaken. Wat heb ik gelezen dit jaar, wat zijn de hoogtepunten en wat de dieptepunten van het jaar? Maar goed eerst de maand november. Een maand die voor ons al in het teken staat van Sinterklaas want hij komt al snel aan! Maar eerst eens terugkijken naar de vorige week.

Maandag:

Natuurlijk is vandaag gewoon een werkdag, er gebeurd weinig bijzonders en de dag kabbelt een beetje voort voor mijn gevoel. Ik ga dus naar mijn werk, kom thuis, we eten, de kinderen in bad en naar bed en dan lekker avond voor mezelf. Ik lees het boek The gospel of Loki uit en kijk The walking dead. Voor de mensen die dit ook kijken, wat vinden jullie tot nu toe van het seizoen? Ik moet eerlijk bekennen dat het mij nog niet echt kan boeien, ik merk dat ik snel afgeleid ben. Ik hoop dat dit nog wel gaat veranderen.

 

Lees verder

De week van een boekenworm

Oktober ligt achter ons en November is begonnen, nog maar twee maanden in dit jaar en dan laten we ook 2017 alweer achter ons. Jeetje wat gaat het hard allemaal! Maar laten we eerst eens terugkijken op deze eerste week van November.

Maandag:

Saai he, maar ook vandaag was het weer een werkdag…..ik had er totaal geen zin in, zo na de wisseling van de klok en ik voel me gewoon ontzettend moe. Wat raar is als je bedenkt dat je er een uurtje bij hebt gekregen. Maar goed ik sleep mezelf uit bed en ga naar mijn werk. Vandaag een druk dagje, maar ik sluit hem af met een nieuwe bril! Nou ja oké de  bril is besteld dan. Daarna moet ik nog wel boodschappen doen en ook in de avond heb ik het druk met de kids. Sanne heeft een nieuw voedingsschema en de meiden gaan in bad. Maar uiteindelijk heb ik gelukkig ook nog even tijd om te lezen. Ik lees Mary Unleashed en wow wat is dit boek creepy. Helaas haalt de moeheid me in en val ik in slaap. Gelukkig wordt ik op tijd wakker voor The walking dead, al moet ik zeggen dat ik de afleveringen op dit moment vooral erg warrig vind. Er gebeurd zoveel dat ik het niet echt bij kan houden. Na the walking dead ga ik naar bed.

Lees verder

De week van een boekenworm

De laatste volle week van oktober is alweer voorbij en we gaan alweer bijna November in. Bijna tijd voor Sinterklaas en kerst de gezelligste maand van het jaar. Maar eerst: NaNoWriMo! Ja ik doe weer eens mee dit jaar, ik denk namelijk dat ik er wel klaar voor ben om dit nog eens te doen. Twee jaar geleden deed ik ook mee en haalde ik het! Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week deed!

Maandag:

Heel saai maar gewoon een werkdag, er was niks bijzonders aan de dag eigenlijk. Ik deed na het werk boodschappen en in de avond las ik wat. Maar niet heel bijzonder eigenlijk. Ik kijk natuurlijk de nieuwe aflevering van The walking dead.

Dinsdag:

Ook vandaag is dan weer niet heel bijzonder, ik sta op met de kids, maar Lotte klaar voor school en speel wat met Eline. Ook Sanne wordt heerlijk geknuffeld, maar van lezen komt niet veel. ik ben bang voor een leesdip en besluit wijselijk om dan maar gewoon even niet te lezen aangezien mijn laatste leesdip bijna een jaar duurde!

Woensdag:

Vandaag een drukke ochtend waarin we nadat we Lotte naar school brengen wat boodschappen doen en daarna ook Lotte gaan inschrijven voor zwemles. Jeetje wat gaat het hard allemaal, ik kan me nog herinneren dat ze een heel klein baby’tje was en nu is ze al zo’n grote meid! Vraag het aan elke mama die je kent, het gaat veel te snel. In de middag komen mijn schoonouders op visite en na de avondspits probeer ik toch wat te lezen. Het lukt me aardig maar ik ben al snel ontzettend moe.

Donderdag:

De meiden zijn weer heerlijk vroeg wakker en kruipen nog even bij mij in bed, natuurlijk wordt er niet geslapen maar het geeft mij even tijd om rustig wakker te worden. In de ochtend doe ik veel, de was, bloggen en ik bestel wat voor mijn kerstlootje van de secret santa actie van Kwante in wonderland. Daarna ga ik met mijn boek op de bank zitten, Eline ligt heerlijk bij me en kijkt een film en ik kan behoorlijk wat lezen! In de avond kijk ik eerst Riverdale en daarna Criminal Minds. Ik kan de slaap niet pakken dus het duurt een behoorlijke tijd voor ik in slaap val.

Vrijdag:

Vandaag weer werken natuurlijk en de wekker gaat echt veel te vroeg! Maar ik sleep mezelf uit bed en naar het werk. Ik merk de hele dag dat ik gewoon echt moe ben! Ik besluit dat ik die avond Warcross uit wil lezen en dat lukt me! Ook lees ik Wonderland uit, twee boeken in ééń avond! Ik ben trots op mezelf! Ik kijk ook nog de eerste aflevering van Stranger Things en het ziet er weer goed uit!

Zaterdag:

Ik sta rustig op, zoals traditie inmiddels slapen de oudste twee bij opa en oma….Zij vinden het leuk, opa en oma vinden het leuk en ik heb zo wat extra tijd met Sanne. Die is al vroeg wakker, dus de fles geef ik lekker in bed, we knuffelen wat en als ik zie dat ze weer moe wordt, leg ik haar terug in bed. Ik ga zelf snel douchen en naar benden. Tijdens mijn ontbijt kijk ik de nieuwe aflevering van Supernatural en daarna verzamel ik spullen voor Sanne want ook die gaat logeren vanavond. We gaan nog even de stad in om de nieuwe bril van Lotte te halen. Wat was Eline verdrietig dat ze geen bril mocht haha. ‘S avonds ga ik met mijn man uit eten en lekker naar de film: Thor! Wat een gave film zeg! Echt een aanrader.

Zondag:

Vandaag heb ik een D&D dag….Dat betekend dat ik vanaf de middag D&D ga spelen, helemaal in Halloween setting. Super leuk natuurlijk! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar eerst nog even bloggen en wat lekker dingen klaarmaken. Ik heb het gevoel dat ik tonnetje rond naar huis ga vandaag….De dag is gewoon echt super leuk! We vechten met beren, heksen en spinnen. Eten ons tonnetje rond, kijken een super foute film en het is gewoon ontzettend leuk! Ik ben benieuwd hoe het woensdag verder gaat.

Dat was mijn week, hoe was die van jou? Ow ja en zou je het leuk vinden om af en toe een NaNoWriMo update te krijgen?

De week van een boekenworm

Oktober is alweer bijna voorbij! Waar blijft de tijd toch? Ik heb echt het gevoel dat het jaar voorbij vliegt, voor je het weet zijn we weer bezig met lijsjtes over onze favoriete boeken van dit jaar! Maar goed voor het zover is eerst maar eens even kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb. We beginnen dit keer bij zaterdag.

Zaterdag:

Wow wat gaat de wekker vroeg, waarom ook weer? Ow ja vandaag gaan we naar Disney! Ik heb er echt enorm veel zin in en spring dan ook met plezier uit bed op dit vroege tijdstip. De meiden zijn ook al wakker dus die nemen we meteen mee naar beneden om even wat te eten en te drinken. Uiteindelijk ben ik blij als we allemaal in de auto zitten en onderweg zijn. Wat een lange rit is het toch altijd weer, maar het is het helemaal waard! We gaan eerst naar het park, waar we helaas vooral in de rij staan voor bepaalde dingen die we moeten regelen. Maar goed dat hoort erbij. Moe gaan we dan ook naar het appartement waar we verblijven om daarna eerst nog wat boodschappen te gaan doen. Eenmaal terug eten we een soepje, stoppen de meiden in bed en proberen zelf niet meteen in slaap te vallen want ja dat zorgt ervoor dat we dan vaak midden in de nacht klaar wakker zijn.

Lees verder

De week van een boekenworm

Deze week van is even iets anders want hij loopt maar tot vrijdag. Ik ga namelijk een aantal dagen weg met de twee oudste meiden en mijn moeder. Dus die dagen houden jullie even van mij tegoed!

Maandag:

De laatste week voor de herfstvakantie begint, het blijft langer donker en ik merk het aan heel mijn lijf. Dat wil gewoon nog niet uit bed als het nog niet licht buiten is! Maar ja we zullen wel moeten toch? Ik ga werken en gelukkig gaat de dag een beetje snel. Ik haal nog snel even een pakketje op van bol  met de meest schattige boekjes ooit en dan weer naar huis. De meiden zijn super blij dat ik weer thuis ben en dat voelt altijd goed! We eten en daarna is het tijd voor het bedritueel. Laat me je vertellen dat valt niet mee met twee eigenwijze dames. Die verzinnen vanalles om maar niet naar bed te gaan. Als de meiden in bed liggen lees ik wat, maar ik merk ook dat ik me slecht kan concentreren. Helaas want Iskari is wel echt een aanrader!

Lees verder

De week van een boekenworm.

Het is al gewoon weer oktober! Waar is September gebleven? Ik moet wel bekennen dat ik ontzettend veel zin heb in Oktober. Natuurlijk staat mijn blog weer in het teken van Halloween, wat je kan verwachten de komende maand lees je morgen in een uitgebreidere blogpost! Maar laten we eerst eens kijken wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan!

Maandag:

Werkdag natuurlijk en jeetje wat een hoofdpijn, hij is gisteravond begonnen en hij lijkt maar niet weg te gaan helaas…..Maar ja er moet toch gewerkt worden dus we gaan aan de slag. We hebben een beetje een drukke dag, alles duurt wat langer en daardoor heb ik het gevoel dat ik echt een beetje achter de feiten aan ren. Na het werk is het tijd om snel de boodschappen te doen en dan gaan we weer snel naar huis, eten, de meiden in bad en naar bed en relaxen! Ik dacht dat ik zou gaan lezen maar we besloten de film The king’s man secret service te gaan kijken. Wat een leuke film zeg!

Dinsdag:

Hallo hoofdpijn wanneer ga je nu weg? Ik merk dat ik te weinig slaap en daardoor ontstaat er echt een hoofdpijn van het slaaptekort. Ach ja komt wel weer goed! Ik lees wat, hou me met de kinderen bezig en probeer ook wat te doen voor mijn blog. Die avond moeten we halsoverkop naar de mediamarkt omdat de werklaptop van mijn moeder het niet meer doet. Ach ja zo maak je nog eens wat mee in de avond.

Woensdag:

Vandaag is eigenlijk best wel druk, ik heb best wat kantoorwerk te doen en omdat mijn man vandaag thuis is, doe ik het nu. Ik werk best wat uurtjes en blog ook nog wat. Daarna is het even tijd om te relaxen en dan weer lekker koken. Ook lees ik vandaag mijn boek uit, wat echt een ontzettend mooi boek is!

Donderdag:

Ook deze dag start ik met wat kleine kantoorwerkzaamheden en besteed ik de rest van de dag aan mijn Bullet journal en de kinderen natuurlijk. Als ik daar genoeg van heb duik ik in Caraval aangezien we die gaan bespreken bij de leesclub. Ik vlieg echt door het boek heen wat natuurlijk super fijn is. Ook de avond lees ik behoorlijk wat en voor ik het weet is het toch wel echt tijd om te gaan slapen.

Vrijdag:

Pfff vervelende wekker weer! Maarja schouders eronder en aan het werk! Vandaag is mijn missie om lekker mijn boek uit te lezen en dat lukt me ook! Ik maak ook vast een TBR voor de Boo!kish bingo ( daarover morgen meer ) en daarna ga ik toch maar slapen.

Zaterdag:

Vandaag is het Harry Potter event in de bibliotheek ( hier ook later een klein verslag van ), maar eerst nog even naar de stad met de meiden en mijn moeder. Weet je wat leuk is? Mijn kinderen zijn nu al net zo dol op Halloween als ik!! Dus we gaan even naar de Xenos en kopen daar wat Halloween dingen, daarna ook nog even naar de Pipoos waar we Pumpkin spice cakemeel halen en wat spullen om halloween cupcakes te maken. Ik neem nog wat Halloween dingen mee voor in mijn Bulletjournal en daarna is het tijd om afscheid te nemen en naar de bibliotheek te gaan. Het was zo leuk jongens! Ik was dit weekend gewoon echt even op Hogwarts.

Zondag:

Ik wordt wakker in de bibliotheek, hoe tof is dat! Slapen tussen zoveel boeken! Ik ben moe en wil het liefst mijn eigen bed in kruipen maar eerst met zijn allen nog even knallen en alles opruimen. Wat een super leuk team was het zeg en als bedankje ook nog een boekenbon gehad! Die gaat wel goed besteed worden in ieder geval! Eenmaal thuis helaas ook wel hoofdpijn van de korte nacht maar goed dat overleven we wel. Lekker even douchen en daarna lekker op de bank. Waar ik nu even zit te bloggen en zo nog even ga lezen. Hebben jullie de Halloween versiering gezien? Vinden jullie het leuk? Er is zelfs een countdown naar Halloween. De rest van de dag ga ik het lekker rustig aan doen!

Wat er afgelopen week op mijn blog verscheen:

Mystery blogger award

WWW Wednesday

Recensie: Before she ignites

Unboxing: Fairyloot September 2017

Wat heb jij deze week gedaan?