Over Annabel

Hallo Allemaal,

Welkom op mijn blog, mijn naam is Annabel en ik ben mama van twee lieve dochters binnenkort drie, in het dagelijks leven ben ik pedagoog en in mijn vrije tijd dus een echte boekenworm. Ik ben getrouwd en ons huis wordt naast ons vier ook bewoond door een eigenwijze kat genaamd Nala.

Ik ben deze blog gestart als een echte boekenblog, inmiddels blog ik ook over andere interesses met name geeky interesses. Buiten het lezen om vind ik het heerlijk om mezelf te verliezen in een goede serie, mijn meest favoriete serie is Supernatural! Maar ik kijk natuurlijk nog veel meer. Omdat ik ook mama ben van twee hele lieve meisjes en een meisje op komst schrijf ik ook wel eens artikelen die te maken hebben met het blogger/geeky zijn en mama zijn. Hoe combineer ik dit en hoe vind ik hier een balans in.

In het verleden las ik vooral young-adult boeken maar inmiddels heb ik hierin mijn horizon wel wat verbreed. Naast het al genoemde genre lees ik nu ook steeds vaker fantasy boeken, New Adult en zo af en toe wel eens een roman of thriller tussendoor. Ik heb dus genoeg keuze in boeken om te lezen. Mijn recensies zullen dus veelzijdig zijn en zich niet toespitsen op één genre.

Buiten boekrecensies schrijf ik elke vrijdag een post over de geeky dingen die ik leuk vindt, Dingen die ik verzamel, series die me opvallen en evenementen die ik bezoek.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn avonturen en recensies te lezen!

 

 

Een gedachte over “Over Annabel

  1. Pingback: #TheColoredBookTag | Welkom in Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *