WWW Wednesday #44

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Lees verder

The Friday Five: De beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

De beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien

Ik ben best wel een filmfan, ik ga graag naar de bioscoop, maar helaas heb ik er niet altijd tijd voor. Maar hier is mijn top 5 en wees gewaarschuwd een hoop superhelden! Deze lijst is overigens niet in volgorde want ik kan niet één favoriete film kiezen haha.

Lees verder

Unboxing: Owlcrate november 2018

 

Afgelopen maand kreeg ik natuurlijk ook weer een owlcrate binnen, ik was er erg benieuwd naar en ik ben dan ook zeker niet teleurgesteld in de box! Laten we snel kijken wat er in zat. Het thema was: Rise from the ashes. Overigens zat één item in de box dat kapot was helaas, een planten potje in de vorm van een schedel. Ik heb al contact gehad met Owlcrate en ik krijg een nieuwe, heel netjes opgelost dus.

Lees verder

Cover reveal: Build van Gillian Archer

Zoals jullie inmiddels wel weten doe ik de laatste tijd wat vaker mee aan cover reveals en blogtours. Deze worden georganiseerd door een website en je kan je daar dan als blogger voor opgeven. Ik vind het super tof om dit te doen dus je zal nog veel van deze posts voorbij zien komen. Vandaag heb ik een cover reveal voor jullie van het boek Build van Gillian Archer. Het is een heerlijk romance boek waar ik ook echt naar uitkijk!

Lees verder

WWW Wednesday #43

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Hij is deze week wat later op de dag, omdat ik gister laat terug ben gekomen uit Disney. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW? Hij is vandaag later, ik ben helaas geveld door de griep waardoor blogposts soms wat later verschijnen.

Lees verder

De week van een boekenworm

Zo dat was het dan, november zit erop en December is begonnen. De laatste maand van het jaar, de maand vol feestdagen en dus ook een hele drukke maand. Ik vind de maand leuk en vervelend tegelijk. Ik hou van het koude weer als ik met een kop thee en een goed boek op de bank kan zitten. Maar die feestdagen pfff die zijn altijd pittig. Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Lees verder