De week van een boekenworm

Ik ben weer enigszins terug met bloggen en dat betekend ook dat ik weer de week met jullie ga doornemen. Wat heb ik gedaan, wat heb ik gelezen en alles daartussenin. Het gaat inmiddels wel weer wat beter met mij, heb nog steeds mindere dagen maar deze worden langzaam minder. Ik weet dat ik met de herfst in aantocht een beetje op moet letten, maar ik hoop dat het feit dat ik dit weet er voor gaat zorgen dat het wat makkelijker gaat. Maar goed laten we snel gaan kijken naar afgelopen week.

Lees verder

Bout of books read-a-thon #26

Als er één read-a-thon is die ik leuk vind is het wel die van bout of books! Hij gaat morgen weer van start. Het feit dat het ongedwongen is, dat je geen bepaald aantal boeken hoeft te lezen is gewoon echt heel erg fijn! Ik doe dan ook heel graag mee! Het gaat er gewoon om dat je zoveel mogelijk leest en ik merk dan altijd weer hoeveel tijd ik kwijt ben aan andere dingen dan lezen, of nou ja hoe vaak ik door social media heen scroll vooral haha. Maar goed wat houd de bout of books read-a-thon in? Dat lees je hieronder:

Lees verder

Romance awareness month: Favoriete Romance auteurs

Op twitter viel me de hashtag #romanceawarenessmonth op, ik deed wat onderzoek en wat denk je? Dat is deze maand! Nu ga ik volgende maand naar RARE Londen dus lees ik nu heel veel romance boeken. De komende weken deel ik wat van mijn favorieten. Deze week trap ik af met mijn tof vijf favoriete romance auteurs. Natuurlijk heb ik wel meerdere favorieten maar deze vijf springen er wel uit. Sommigen ken ik al langer en anderen heb ik leren kennen doordat ik boeken ben gaal lezen voor RARE. Maar goed laten we snel beginnen!!

Lees verder

Recensie: Verleid ( Driven #1 ) van K. Bromberg

Recensie: Verleid ( Driven #1 ) van K. BrombergVerleid by K. Bromberg
Series: Driven #1
Published by SVM Publishing on mei 2019
Genres: romance
Format: e-book
Goodreads
two-stars

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.

Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen handbereik; of het nu gaat om het behalen van de eerste plek tijdens een race of om wat hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media… Hij kan alles krijgen.

Alles, behalve mij...

Ik ben de uitzondering, de enige die hij, deze roekeloze bad boy, maar niet voor zich kan winnen.

Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Tussen ons kan het nooit iets worden en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z'n kop. Hij tast mijn grenzen af en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.

Dat er chemie is tussen ons, valt niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert mij toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets over zich wat ik niet kan negeren.

Dit is hoe ons verhaal begint.

Ons gevecht.

Onze perfecte imperfecte liefde.

Lees verder

two-stars

Recensie: Vivid Avowed ( The Evelyn Maynard trilogy #3 ) van Kaydence Snow

Recensie: Vivid Avowed ( The Evelyn Maynard trilogy #3 ) van Kaydence SnowVivid Avowed by Kaydence Snow
Series: The Evelyn Maynard trilogy #3
on 1 augustus 2019
Genres: fantasy, Urban fantasy, reverse harem
Format: e-book
Goodreads
four-half-stars

The thrilling conclusion to the Internationally Bestselling Evelyn Maynard Trilogy

Evelyn’s secrets have all been revealed, even questions she never thought to ask. Despite the turmoil surrounding her childhood and true identity, she knows one thing for sure: she belongs with her devoted Bonded Variants – Ethan, Josh, Tyler and Alec.

But the truth hasn’t set Evelyn free.

The division between Variants and humans continues to widen. Nowhere is safe. Behind all the chaos is one man - Davis Damari. He’s the truth she’s been chasing her entire life, and the only one capable of destroying the life she fought to build in Bradford Hills.

Davis will stop at nothing to get Evelyn. Her Bond will stop at nothing to protect her.

Evelyn must find a way to embrace her immense power, or risk losing it all.

Lees verder

four-half-stars

Hoe het nu gaat.

Een aantal weken geleden plaatste ik een berichtje waarin ik aangaf dat ik even hard op de rem ging. Het bloggen, werken, mama zijn, vriendin zijn, vrouw zijn en eigenlijk alles werd me even teveel. Ik ging lezen zien als een opdracht en bloggen al helemaal! Het was echt een taak om te volbrengen en niet meer ontspannen.

Inmiddels zijn we een paar weken verder, is de vakantie nog in volle gang voor de kinderen en ben ik zelf ook een weekje weg geweest. Dus hoe gaat het nu? Ga ik weer actief bloggen of bevalt het me wel zo?

Om eerlijk te zijn bevalt het me prima zoals het is nu, maar dat komt ook omdat het nog vakantie is voor de kinderen. Ik heb het overdag drukker dan wanneer ze op school zitten en dus minder tijd om andere dingen te doen. Voor nu betekend dit dat de komende twee weken ik nog niet heel strak aan het posten zal zijn. Ik gebruik deze tijd om ook echt te genieten van mijn gezin.

Maar daarna wil ik wel weer meer gaan bloggen, ik probeer dan in ieder geval elke maandag een dagboek te plaatsen, elke woensdag een WWW en hopelijk ook weer een Friday five. Ik heb inmiddels ook weer redelijk wat boeken gelezen dus tijd voor wat recensies erbij en eens kijken of ik nog wat andere leuke onderwerpen kan vinden.

Er zit genoeg in mijn hoofd, maar de uitwerking duurt gewoon even wat langer. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes de afgelopen tijd want dat heeft me echt goed gedaan!

Voor nu dus nog even rommelig maar vanaf eind augustus ben ik er weer helemaal!!

Haul Londen

Zoals sommigen van jullie weten was ik afgelopen week in Londen, nu was de reis ernaartoe echt helemaal niks. Misschien dat een aantal van jullie wel hebben gehoord over de trein die vast stond net buiten Brussel, nou ja de Eurostar dus en ik zat daar dus in……We hebben uiteindelijk vijf en een half uur staan wachten voor we terug waren in Brussel, snel weer in moesten checken en toch op weg gingen naar Londen. Maar gelukkig was het de rest van de tijd wel heel erg leuk. Ik dacht dat het misschien leuk zou zijn als ik mijn Haul met jullie zou delen ik heb het onderverdeeld in de winkels waar ik het gekocht heb. Het is echt heel erg veel dus laten we snel beginnen.

Lees verder

Reciensie: Seafire ( Seafire #1 ) van Natalie C. Parker

Reciensie: Seafire ( Seafire #1 ) van Natalie C. ParkerSeafire by Natalie C. Parker
Series: Seafire #1
Published by Razorbill on 28 augustus 2018
Genres: young-adult, Adventure
Pages: 374
Format: Hardcover
Goodreads
five-stars

After her family is killed by corrupt warlord Aric Athair and his bloodthirsty army of Bullets, Caledonia Styx is left to chart her own course on the dangerous and deadly seas. She captains her ship, the Mors Navis, with a crew of girls and women just like her, who have lost their families and homes because of Aric and his men. The crew has one mission: stay alive, and take down Aric's armed and armored fleet.

But when Caledonia's best friend and second-in-command barely survives an attack thanks to help from a Bullet looking to defect, Caledonia finds herself questioning whether to let him join their crew. Is this boy the key to taking down Aric Athair once and for all . . . or will he threaten everything the women of the Mors Navis have worked for?

Lees verder

five-stars