De week van een boekenworm

Ik ben weer enigszins terug met bloggen en dat betekend ook dat ik weer de week met jullie ga doornemen. Wat heb ik gedaan, wat heb ik gelezen en alles daartussenin. Het gaat inmiddels wel weer wat beter met mij, heb nog steeds mindere dagen maar deze worden langzaam minder. Ik weet dat ik met de herfst in aantocht een beetje op moet letten, maar ik hoop dat het feit dat ik dit weet er voor gaat zorgen dat het wat makkelijker gaat. Maar goed laten we snel gaan kijken naar afgelopen week.

Lees verder

Recensie Gebroken ( Slated #2 ) van Teri Terry

Recensie Gebroken ( Slated #2 ) van Teri TerryGebroken by Teri Terry
Series: Slated #2
Published by Imagine on 14 juni 2019
Genres: Dystopian
Pages: 448
Format: paperback
Goodreads
four-stars

Ik zou door moeten zijn na wat ik gisteren deed: vernietigd door de chip die ze in mijn hoofd aanbrachten toen ik werd Gewist.
Kyla hoort zich niets te herinneren van voordat ze werd Gewist. Maar de duistere geheimen uit haar verleden zitten nog ergens diep in haar verstopt. Als haar oude en nieuwe leven zich met elkaar vermengen, raakt ze verstrikt in een levensgevaarlijke strijd tegen de Hoeders - zonder enig idee wie ze wel en niet kan vertrouwen. Ondertussen heeft ze maar één echte missie: Ben vinden.
In dit aangrijpende vervolg op Gewist dwingt een charismatische maar gevaarlijke man uit haar verleden Kyla een keuze te maken.

Lees verder

four-stars

Lezen met een depressie

Hoewel ik nu geen depressie heb, merk ik wel dat ik de afgelopen tijd mezelf een beetje voorbij ben gelopen. Het is hectisch met werk en privé en ik vraag dan vaak teveel van mezelf. Ik ben dan snel overprikkeld en ik heb de concentratie van een goudvis ( al weten we niet hoe lang die zich concentreren haha ). Dat alles zorgt er ook weer voor dat ik of heel weinig lees, of juist heel veel in boeken duik.

Lezen met een depressie is heel anders als lezen wanneer je dit niet hebt, ik weet dat inmiddels maar al te goed. Tijdens mijn zwangerschap van Sanne had ik een depressie en ik bijna de gehele zwangerschap geen boek aangeraakt, ik kon me er niet op focussen en had ook gewoon echt geen zin om te lezen. Hoewel ik wel boeken bleef kopen slonk mijn TBR op geen enkele manier. Het zat er gewoon niet in, de verhalen boeide me niet en zelfs mijn favoriete boek kon me niet uit deze dip halen.

Lees verder

Recensie: Illusion on ice van Brooke

Recensie: Illusion on ice van BrookeIllusion on ice by S.R. Grey
Series: Boys of winter #7
on 28 mei 2019
Genres: romance
Pages: 248
Format: Kindle
Goodreads
four-stars

Confession time:
My name is Noel Sandlund and I play professional hockey—defense to be exact.
I lead a pretty good life. I’m not hurting for money and the ladies seem to like me.
And now things have gotten even better—I think I may have fallen in love.

See, while I was in Sweden playing in the world hockey championships this off-season, I met Maisie Troy.

And, man, she’s it for me.

Confession time:
I’m Maisie Troy.
This summer I met a man who’s everything I’ve ever wanted and more.
His name is Noel and he’s hot and sweet and plays amazing hockey.
I think he could be the one.

Too bad there’s one huge problem—I’m not who he thinks I am.

No, I’m just an illusion.
An illusion that’s about to shatter . . . like ice.

Illusion on Ice is the seventh standalone novel in the bestselling Boys of Winter hockey romance series.

Lees verder

four-stars

Release Blitz Death of a Debtor

Vandaag een release blitz van het boek Death of a debtor, dit is een cozy mystery, iets wat ik nog niet gelezen heb maar me wel heel erg leuk lijkt!

Cozy Mystery lovers won’t want to miss the first book in a new series from Jenna Harte, DEATH OF A DEBTOR!

 

About DEATH OF A DEBTOR

Forced to move back home to the Blue Ridge Mountains of Virginia after her father and brother end up in jail for running a Ponzi scheme, Sophie Parker does the best she can. While living with her curmudgeonly aunt, she works as a wench waitress at a pirate-themed restaurant and learns the ins and outs of discount shopping through a coupon group.

Life goes from bad to worse when an innocent airplane ride with her former teenage crush, AJ, leads to her being picked up by the police. The plane’s indebted owner has been murdered, and he’s the man who helped put her father in jail.

What started as a curiosity has now turned into a quest to make sure she isn’t arrested. Armed with gossip from the women in her coupon group, and her cantankerous aunt, Sophie sets out to find out who killed the ruthless businessman minutes after she flew off with AJ.

Get your hands on DEATH OF A DEBTOR now: https://amzn.to/2HfSgan

 

 

About Jenna Harte

Jenna Harte is a die-hard romantic, writing about characters who are passionate about and committed to each other, and frequently getting into trouble. She is the author of the Valentine Mysteries, the first of which, Deadly Valentine, reached the quarter-finals in Amazon’s Breakthrough Novel Award in 2013. She’s also the author of the Southern Heat contemporary romance series, and recently sold a three-book deal of a new cozy mystery series involving coupons, fairy tales and airplane repos. The first book in that series, Death of a Debtor, is due in February 2019. She’s a member of the Virginia Writers Club and Sisters In Crime.

When she’s not telling stories, she works by day as a freelance writer, author, and online entrepreneur. She speaks and teaches adult education courses on publishing, writing, and author platform building. She’s an empty nester living in central Virginia with her husband and a fat cat. Get free ebooks, updates on Jenna’s work, and more at her website: http://www.jennaharte.com.

Connect with Jenna Harte

✦ Website & Newsletter http://jennaharte.com/

✦ Facebook https://www.facebook.com/jennaharteauthor

✦ Twitter https://twitter.com/jenna_harte

✦ Instagram https://www.instagram.com/jennaharteauthor/


 

Release day voor The last Letter van Rebecca Yarros!!

Behalve Hollywood Princess van Natasha Madison is er vandaag nog een boek uitgekomen, namelijk The last Letter van Rebecca Yarros! Ik heb dit boek al mogen lezen en geloof me dit is één van de beste boeken die je dit jaar gaat lezen! Ik heb hieronder ook een kleine teaser voor het boek. Voor nu is hij alleen in het Engels uit maar hij verschijnt dit jaar ook nog in het Nederlands bij Zomer & Keuning! Mijn spoiler vrije recensie vindt je HIER.

Lees verder

The Friday Five: Boeken om te lezen op valentijnsdag

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken om te lezen op Valentijnsdag

Ik hou van romantiek in boeken, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor Valentijnsdag haha. Maar goed laten we snel naar mijn top 5 kijken.

 

  1. To all the boys I’ve loved before, een heerlijk romantisch boek. We kennen de film inmiddels ook allemaal wel denk ik zo maar ik raad je ook echt aan om het boek te lezen
  2. De Flight & Glory serie van Rebecca Yarros, wordt je hart eruit gerukt? Absoluut maar je zult de auteur dankbaar zijn. Deze serie is echt geweldig!
  3. De off campus serie van Elle Kennedy, ook deze serie is echt fantastisch! Ik kan hem ook iedereen aanraden om te lezen en ik vind dit zelf ook een serie die ik graag herlees.
  4. Fangirl van Rainbow Rowell, dit boek is gewoon heel lief en ik vind het wel passen bij Valentijnsdag, ondanks dat het niet alleen maar over liefde gaat.
  5. Outlander van Diana Gabaldon, het is wel een dik boek en het is niet allemaal leuk maar het is wel een prachtig liefdesverhaal!

Welk boek zou jij lezen met Valentijnsdag?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

2 gedachtes over “The Friday Five: Witte boeken”

Geef een reactie

Ingelogd als annabelUitloggen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees verder

Recensie: Cole van Tijan

Recensie: Cole van TijanCole by Tijan
Published by Tinteling romance on 1 februari 2019
Genres: romance
four-stars

'COLE is spannend, onvoorspelbaar, niet weg te leggen! Ik wilde dit verhaal niet alleen lezen, ik wilde erin wonen' ― Penelope Douglas, NYT-bestsellerauteur

Hij was gewoon een man die een restaurant binnenstapte. Ik wist niet wie hij was of hoe hij heette. We keken elkaar niet eens aan. Niets verbond ons met elkaar. Toch kon ik zijn aanwezigheid tot in mijn ziel voelen, liep er een tinteling langs mijn ruggengraat. Hij straalde gezag uit. De lucht om hem heen leek te knetteren. Dat was de eerste keer dat ik hem zag en ik raakte betoverd.

Die tweede keer was anders. Hij stond in de mysterieuze privélift aan het einde van de gang in mijn appartementencomplex. Een vluchtig moment raakten onze blikken elkaar, toen schoven de deuren dicht. Ik was totaal overdonderd. De adem stokte in mijn keel. Mijn zintuigen stonden op scherp. Mijn lichaam leek te zoemen.

Dat was nog maar het begin.
Hij was het hoofd van de maffia. Ik stond op het punt om hopeloos verliefd op hem te worden.

Zijn naam?
Cole Mauricio.

ISBN: 9781386731573

Lees verder

four-stars

Recensie: Blood And Chaos nu S.M. Soto

Recensie: Blood And Chaos nu S.M. SotoBlood and Chaos Series: Chaos #2
Published by independently published on 21 januari 2019
Genres: Dark romance
Pages: 335
Format: e-book
Buy on Amazon
Goodreads
four-stars

We thought the games were over, but they've only just begun...

She was the puppet.
He pulled the strings.
Now the death toll is rising, what could this mean?
It was all a game.
Of feelings.
Of pain.
Death is just an illusion, or so they say.
She was just a pawn on a piece of his demented board. But there's only one question left to settle the score...Can dead people really stay dead?

Lees verder

four-stars