Release day blitz Ache van S.M. Soto

Today we are celebrating the release of ACHE by S.M. Soto. It is a standalone, second chance romance novel. It is available to purchase now for only $2.99!


Ik zit inmiddels in het vaste team van deze auteur en hoewel haar eerste serie misschien niet helemaal mijn ding was, dit boek is echt fantastisch. Het sleept me helemaal mee en jongens ik heb al gehuild en ben nog niet eens klaar met het boek. Aankomende zaterdag verschijnt mijn recensie.

Lees verder

Release day blitz Love and Chaos

Ik heb binnen no time de eerste twee boeken in deze trilogie gelezen en vandaag is de release van deel 3! Ik heb een ARC op mijn kindle die aan het wachten is tot ik hem lees en ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt. Maar goed vandaag is dus de release van het boek!

The Chaos series is complete! Today we are celebrating the release of LOVE AND CHAOS by S.M. Soto. It is the third, and final, book in the Chaos romantic suspense series. Buy it now!

—————

Amazon | Nook | Apple | Kobo

Join S.M. Soto’s Reader Group

Join S.M. Soto’s Mailing List

————-

Love and Chaos by S.M. Soto

Amazon | Nook | Apple | Kobo

Book Blurb:

Hell is rising

People are dying…all in the name of love.

Tell me, can the Devil and his Angel survive the flames?

Deception and Blood were the counterparts, but now, can Sophia and Creed navigate their way through the never ending Chaos?

Add the book to Goodreads

 

Release day voor The last Letter van Rebecca Yarros!!

Behalve Hollywood Princess van Natasha Madison is er vandaag nog een boek uitgekomen, namelijk The last Letter van Rebecca Yarros! Ik heb dit boek al mogen lezen en geloof me dit is één van de beste boeken die je dit jaar gaat lezen! Ik heb hieronder ook een kleine teaser voor het boek. Voor nu is hij alleen in het Engels uit maar hij verschijnt dit jaar ook nog in het Nederlands bij Zomer & Keuning! Mijn spoiler vrije recensie vindt je HIER.

Lees verder

Release day blast Blood and Chaos van S.M. Soto

Toen ik de de synopsis van dit boek las wist ik meteen dat ik het wilde lezen. Ik heb sinds kort het genre dark romance ontdekt en daarin ook ontdekt dat dit wel mijn ding is. Ik hou wel van een goed verhaal met een rauw randje. Mijn recensie van dit boek komt zondag online maar vandaag is het boek gereleased dus zet ik hem ook even in het zonnetje. Te beginnen met de mooie cover van dit boek!

Lees verder