Update schrijfwedstrijd Storm Publishers

Zoals ik al eerder heb gemeld houd Storm Publishers een schrijfwedstrijd. Met echt de leuke prijs ooit, je eigen boek! Er was op dat moment nog niet bekend wie er in de jury zou zitten maar inmiddels is dat wel bekend en is er ook een korte uitleg over de verschillende genres.

Eerst maar eens de juryleden deze zijn:

Natasja Storm
Michael Mandersloot
Olga Hoekstra
Jen Minkman
Alex Hoogendoorn

Als je hieronder klikt op het genre van je keuze ga je automatisch naar de uitleg van dit genre op de website van storm Publishers.

Urban Fantasy
New Adult
YA Thriller

Ook kun je met vragen of terecht op de facebook pagina

 Schrijfwedstrijd facebookpagina

En als laatste nieuwtje is er ook een pinterest board voor de schrijfwedstrijd, hier kun je ideeën opdoen voor je verhalen

Pinterest board schrijfwedstrijd

Een hele hoop nieuws dus! Doe jij al mee met de wedstrijd? Stuur je manuscript in voor 1 september naar Storm Publishers.

Boekpresentatie Hitte

Het is een beetje rustig geweest op mijn blog maar ik heb niet stil gezeten. Ik ben bij een aantal hele leuke evenementen geweest en één van deze evenementen was de boekpresentatie van Hitte. Als lid van het promo team van Storm Publishers mochten wij hier natuurlijk bij aanwezig zijn.

Ik was ontzettend zenuwachtig, ik vind het altijd spannend om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik was iets te vroeg in de winkel waar de presentatie gehouden werd maar al snel kwamen ook Freya en Natasja binnen. Na dat we ons hadden voorgesteld aan elkaar, vertelde Freya wat er zou gaan gebeuren en had ze een mooie indeling gemaakt.

Tijd dus om aan de slag te gaan met het maken van cocktails en het snijden van worstjes en andere lekkere dingen. Langzaam aan begonnen de mensen binnen te druppelen en toen was het eindelijk tijd voor de presentatie. Het begon met een praatje van Freya over de avond en werd gevolgd door Natasja die vertelde hoe het boek tot stand was gekomen.

Ook kregen we de prachtige trailer van het boek te zien, ik vond hem echt super mooi. En er was ook tijd voor een Q en A met Olga/Liz. Het eerste boek van Hitte werd overhandigd aan niemand minder dan Lisette Jonkman en die vond het zelf ook een ontzettend leuk boek. Ze vertelde dat ze zelfs heel blij was dat Olga haar vroeg of ze het boek wilde lezen.

Ook was er een kostuumwedstrijd en hieronder de winnaar:

Winnaar kostuum wedstrijd

En iedereen kon hun naam op een briefje schrijven en meedoen voor het winnen van een hele leuke goodie bag

Winnaar prijs

Na de presentatie kon je je boek laten signeren, ik heb eerst vooral gekletst met een aantal andere bloggers wat ik heel leuk vond. Het ging niet alleen over de presentatie maar ook over Dutch Comic Con ( komt later een verslag van ), Pretty Little Liars en The walking dead. Erg gezellig, maar ik wilde natuurlijk ook mijn boeken laten signeren.

Olga heeft 3 boeken voor mij gesigneerd wat ik super lief vond! Ook had ik snel een boek gekocht van Lisette Jonkman en deze natuurlijk ook laten signeren! Daarna nog even gekletst met Natasja en andere storm chasers maar daarna was het echt tijd om naar huis te gaan. Ik vond het een geweldig leuke avond! 4

Freya Natasja en Olga Natasja 2 Natasja Olga Olga en Lissette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er waren ook hele leuke en vooral lekkere gebakjes

taartjes

 

 

 

Mijn handtekeningen!!!

Handtekening Olga 3 Handtekening Olga 2 Handtekening olga 1 Handtekening Lisette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ik had ook nog leuke blossom books stempels gekocht!

Stempels BB

Blogtour: De jongen uit het woud van Jen Minkman

De aankomende weken kun je op verschillende blogs leuke artikelen lezen die allemaal verband houden met het boek: De jongen uit het woud van Jen Minkman. Ik doe ook mee aan de blogtour en volgende week kun je hier een artikel lezen over waar Jen nou haar schrijfideeën vandaan haalt. Maar ook daarvoor en daarna zijn er ontzettend leuke artikelen om te lezen en zal er een winactie online verschijnen. Dus ik zou zeggen bekijk het schema hieronder en mis geen enkel artikel!

 

Blog tour

 

 

Schrijfwedstrijd Storm Publishers YA/NA

Hoe gaaf, bij stormpublishers organiseren ze een schrijfwedstrijd, waarbij de hoofdprijs je eigen boek is! Natuurlijk wist ik als stormchaser al wel dat dit er aan zat te komen en nu mogen we het delen met jullie allemaal.  Hieronder de uitleg over de wedstrijd:

Wat moet je doen?

Schrijf een verhaal tussen de 50.000 – 90.000 woorden en stuur dit voor 1 september 2015 naar Storm Publishers. Het verhaal moet daarnaast binnen tenminste één van de onderstaande thema’s passen.

De thema’s waaruit je kan kiezen zijn:

  • Urban Fantasy
  • YA Thriller (Afspelend in het verleden of heden)
  • New Adult (Binnen de zinsnede: ‘Gevangen in de wereld’)

Binnen deze thema’s mag je schrijven over wat jij wilt. Hierin kan jij jouw fantasie de vrije loop laten gaan. De mogelijkheid bestaat om de thema’s te combineren. Wil jij bijvoorbeeld een New Adult verhaal schrijven in een Urban Fantasy wereld, dan mag dat. Verder dienen de hoofdpersonen tussen de 15 en 25 jaar te zijn, zodat je verhaal thuishoort binnen het Young Adults en New Adults genre. Het is niet verplicht om een romance te verweven in je verhaal, maar in veel Young en New Adults heb je toch al snel dat er iets begint op te bloeien tussen twee personages. Duoschrijvers zijn toegestaan!

Winnen

De hoofdprijs bestaat uit het uitgeven van je eigen boek bij Storm Publishers! De top 10 krijgt daarnaast een beoordeling van hun gehele ingezonden manuscript. Alle deelnemers ontvangen een leesverslag van de eerste drie hoofdstukken van hun boek. Je wint dus in feite altijd!

Om mee te doen aan de schrijfwedstrijd dien je een geregistreerd lid te zijn van young-adults.nl en een inschrijfbedrag van € 10,- te betalen voor jouw verhaal. Wanneer je jouw verhaal hebt ingestuurd dan krijg je een bevestiging en wordt gevraagd het inschrijfgeld over te maken.

Deadline

De verhalen kunnen tot uiterlijk 31 augustus 2015 ingeleverd worden. Verhalen die na de deadline worden ingestuurd worden uitgesloten van deelname. Je kan je verhaal opsturen naar info@stormpublishers.com. Daarnaast dien je in een apart documentje de eerste drie hoofdstukken van je boek mee te sturen. Beide bestanden kun je opsturen onder vermelding van ‘inzending schrijfwedstrijd’, samen met een synopsis en een korte biografie.

Jury

De juryleden worden in aanloop naar de deadline bekend gemaakt. Zij worden via de Storm Publishers website en social media aan jullie voorgesteld in de komende maanden.  Alle juryleden zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.

Meer informatie

Verder informatie is te vinden in de voorwaarden: Algemene voorwaarden schrijfwedstrijd

De wedstrijd staat ook aangemeld op http://www.schrijvenonline.org/wedstrijden

Mocht je nog niet precies weten wat New Adult inhoud, ook dat kun je lezen op de website van Storm Publishers of door op HIER te klikken. Ook over de andere genres zal meer uitleg komen te staan op de website. Voor verdere vragen verwijs ik jullie naar de speciale Facebook pagina, daar kun je ook vragen stellen. Hieronder zal ik handig nog even alle linkjes op een rij zetten.

Facebook
Website Storm Publishers

Dus kruip in je laptop/pc/pen en doe mee!

De jongen uit het woud van Jen Minkman

stormchaser2015

Zoals jullie een tijdje geleden hebben kunnen lezen ben ik dit jaar lid van het Storm publishers promotie team. Ik ben officieel een stormchaser!

Nu is het grootste onderdeel daarvan natuurlijk promotie maken voor de uitgevrij en de boeken. En vandaag wil ik een bijzonder en mooi boek onder jullie aandacht brengen namelijk: De jongen uit het woud van Jen Minkman.

Lees verder

Volgend jaar ben ik een Storm Chaser!

Hall0 allemaal, vandaag even twee berichtjes omdat ik een hele leuke mededeling heb: In 2015 ben ik Storm Chaser voor Storm publishers, ik zit dus in het promotie team en ik heb er echt ontzettend veel zin in!

Maar wat doet een storm chaser nu precies hoor ik je denken, nou dat zal ik jullie vertellen:

– Een storm chaser leest boeken nog voor deze uitkomen en schrijft daar een mooie review over
– Een storm chaser schrijft artikelen voor YoungAdults.nl
– Een storm chaser promoot de uitgeverij bij evenementen en de lokale boekhandels

Ofwel ik mag allerlei toffe dingen gaan doen en ik krijg er ook nog eens de nieuwste boeken en leuke goodies voor terug!