Wrap up maart 2018

De maand maart zit er alweer bijna op, nog één dag te gaan van deze maand. Dus tijd voor een wrap up. Wat heb ik gelezen deze maand en misschien een kleine voorspelling wat ik volgende maand ga lezen.

Laat ik beginnen met het feit dat ik echt een leesdip had deze maand, ik heb daarom ook niet zoveel gelezen helaas. Ik kon gewoon niet in boeken komen, had geen zin om te lezen en ik was vooral druk bezig met even aan mezelf werken. Gelukkig komt mijn lees zin nu een beetje terug en bevind ik me weer regelmatig met mijn neus in een boek! Laten we snel gaan kijken welke boeken ik deze maand las.

Lees verder

Wrap up Februari 2018

Zoals je in de titel ziet is dit alleen een wrap up, ik heb besloten geen TBR meer te maken. Nou ja ik maak er wel eentje in mijn hoofd maar ik leg hem niet meer vast. Ik hou me er namelijk heel vaak niet aan. Ik had bijvoorbeeld een TBR in mijn hoofd en nu ben ik aan het herlezen. Dus vanaf nu is het alleen een wrap up van de afgelopen maand. Helaas ben ik vergeten de foto te maken. Dus ik voeg voor deze keer even plaatjes van Goodreads in. Als ik de recensie van het boek al online heb staan kun je op de afbeelding klikken en brengt die je naar de recensie van het boek.

Lees verder

Wrap up Januari en TBR februari

Januari is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen! Dus tijd om even terug te kijken op wat ik gelezen heb deze maand. En dat is voor mijn doen best veel! Ik las namelijk maar liefst 8 boeken deze maand! Ik denk niet dat ik dat in februari weer ga redden maar ik kan het proberen natuurlijk! Laten we eerst eens kijken wat ik gelezen heb. Als ik al een recensie online heb staan kun je deze lezen door op de foto te klikken!

Lees verder

Wrap up: Oktober

Oktober is alweer voorbij, tijd om ons voor te bereiden op de echt koude dagen en de warme chocolademelk. Maar laten we eerst eens terugkijken op oktober! Wat heb ik gelezen en een kleine voorspelling van de boeken die ik wil gaan lezen in November.

Allereerst mijn gelezen boeken in Oktober dat zijn er 7 in totaal Als er al een recensie van verschenen is kun je deze vinden door op de titel te klikken.:

Lees verder

Wrap up en TBR

Er is alweer een maand voorbij, sterker nog het is alweer een paar dagen oktober. Maar Ik heb voor jullie nog een wrap up van de maand september en mijn TBR van de maand Oktober. Mijn TBR is echt veel te groot maar dit heeft te maken met het feit dat ik mee doe met de boo!kish bingo en daar heb ik gewoon een hoop boeken voor nodig. Ik weet zelf al een beetje dat ik het waarschijnlijk niet ga halen maar dat maakt het niet minder leuk om mee te doen! Laten we snel beginnen met de wrap up!

Ik heb de afgelopen maand helaas niet zoveel gelezen als ik gehoopt had, maar hier de boeken die ik wel gelezen heb. Als ik er al een recensie van geplaatst heb, kun je deze vinden door op de titel van het boek te klikken.

Tower of dawn van Sarah J. Maas

Before she ignites van Jodi Meadows

If there’s no tomorrow van Jennifer L. Armentrout

Caraval van Stephanie Garber

Zoals je ziet maar 4 boeken gelezen de afgelopen maand. Hopelijk lees ik er wel wat meer deze maand. Mijn lijst is in ieder geval ontzettend lang:

There’s someone inside your house.
Harry Potter and the philosophers stone illustrated edition
Warcross
you are so undead to me
Skulduggery pleasant
A stanger in the house
Sleepy Hollow
The dead house
kissing coffins
The witches
The dream thieves
Percy Jackson
One dark throne

Wat een lijst he? Ik wordt er stiekem een beetje bang van! Maar goed ik ga vooral gewoon genieten hoor en we zien wel hoe ver we komen!

Wat staat er op jouw te lezen lijst deze maand?

Wrap up augustus en TBR september

Hij is wat later dan gehoopt, maar vorige week ging het gewoon even minder lekker en besloot ik mijn blog even te laten voor wat hij was. Maar hier is hij dan toch, mijn wrap up en TBR post. Ik heb de afgelopen maand 7 boeken gelezen en ik was daar erg trots op. Ik lees echt niet zoveel de laatste tijd. Hieronder een overzicht van wat ik gelezen heb deze maand:

Lees verder

Wrap-up en TBR

Oké ik ga dit toch nog een keertje proberen al ben ik er niet zo goed in. Een wrap up post, wat heb ik deze maand gelezen? en een TBR post, wat ga ik de aankomende maand lezen. Vooral dat laatste vind ik lastig, ik kan me vaak moeilijk aan een TBR houden. Maar ik ga nu toch eens een poging wagen. Dus laten we beginnen met de wrap-up, de boeken die ik de afgelopen maand las waren:

Ik las deze maand 8 boeken, best netjes vind ik zelf. Dat zal aankomende maand wel minder zijn met de vakantie in volle gang!

Lees verder

Wrap up Juni en een voorlopige TBR van Juli

Het zit er weer op, we hebben officieel de zesde maand van het jaar gehad. Tijd voor een wrap-up van deze maand en een voorlopige TBR aangezien ik nooit zeker weet wat ik nu echt ga lezen.

Maar we beginnen met de afgelopen maand, wat heb ik gedaan en wat heb ik gelezen. Laten we beginnen met de gelezen boeken, als er al een recensie van op mijn blog staat zal ik daar naar linken.

Lees verder

Wrap Up Mei

Wrap up mei:

Mei is alweer voorbij, wow wat gaat dit jaar ook weer enorm hard zeg! In deze wrap up een overzicht van de boeken die ik deze maand gelezen heb en eventueel de recensies hiervan. Ook nog even aandacht voor een winactie die nog loopt en de evenementen die ik bezocht heb! Laten we snel beginnen:

De boeken die ik deze maand gelezen heb: Als er een recensie online staat kun je op de titel klikken om deze te lezen.

The rose and the dagger van Renee Ahdieh
A court of mist and fury van Sarah J. Maas
Val voor mij van Jennifer L Armentrout
De appeltaart van hoop van Sarah Moore Fitzgerald
Speak van Laurie Halse Anderson
Carry On van Rainbow Rowell
Falling Kingdoms van Morgan Rhodes
Rebel Springs van Morgan Rhodes

Ook maak ik een begin in:

Did I mention that I love you van Estelle Maskame.

Deze maand mocht ik ook aanwezig zijn bij de brainstorm van uitegevrij Moon, het was ontzettend leuk en interessant ik heb er zeker een hoop van geleerd. Als je mijn complete verslag hiervan wil lezen kun je HIER klikken.

Winactie:

Ook is er een een winactie online van telefoonhoesjestore.nl je kunt 20 euro shoptegoed winnen de actie loopt nog tot en met donderdag 2 juni. Vrijdag maak ik de winnaar bekend! Dus doe nog snel even mee en klik HIER!

Dat was mijn maand, welke boeken heb jij gelezen?