Winnaars Sarah J. Maas read a long

Wat is het snel gegaan he?! Ik kan me nog herinneren dat ik en Melissa op het idee kwamen om deze read a long te gaan doen. Nu is het alweer voorbij en wat was het ontzettend gezellig vonden jullie ook niet? Ik heb echt genoten van alle berichtjes, foto’s, inzendingen voor opdrachten en gewoon “bij elkaar komen” en onze passie en liefde voor deze serie delen en nieuwe mensen kennis laten maken met deze geweldige serie. Maar goed laten we ter zake komen, we hebben een aantal superleuke win acties gedaan en ik en Melissa hebben hiervoor de winnaars gekozen. We hadden in totaal 14 win acties. Zeven winnaars worden hier bekend gemaakt en zeven winnaars op de blog van Melissa: Melissa’s bookworld. De winnaars die ik bekend mag maken zijn:

SAMSUNG GALAXY S5 HOESJE:

MELANIE VAN GARDEREN! Gefeliciteerd!!! Met hulp van namengenerator.nl kwam jou naam eruit. Veel plezier met je nieuwe telefoonhoesje. Hij komt z.s.m. jou kant op. Laat je even weten of hij veilig aangekomen is.

TASJE 1: HANDLETTERING:

WENDA DOHMEN. De inzendingen waren zo gaaf, Het was te zien dat iedereen er veel tijd en energie ingestoken had! Iedereen bedankt hiervoor! Uit alle inzendingen waren er een stuk of vier die er meteen uitsprongen en al snel waren we het eens over de winnaar. Heel veel plezier met dit tasje! Hij komt zo snel mogelijk naar je toe! Laat je even weten of hij goed is aangekomen?

MOK: I SURVIVED THE THRONE OF GLASS READ A LONG:

KAYLEE VAN WIJK!  met hulp van naamloten.nl kwam jouw naam eruit, gefeliciteerd! Deze leuke mok komt zo snel mogelijk naar je toe, laat je even weten of hij veilig is aangekomen?

KLEURBOEK:

FREYA SIXMA! Sorry Freya maar je thesis gaat nog wat later af zijn! Heel veel kleurplezier en hij komt zo snel mogelijk naar je toe. Laat even weten of hij goed is aangekomen!

GESIGNEERD BOEK A COURT OF THORNES AND ROSES:

WILLEMIJN VAN HEES!

Dit was wel de moeilijkste beslissing want natuurlijk gunnen we iedereen dit boek. Uiteindelijk hebben we jullie in de namengenerator gegooid en daar kwam Willemijn uit. Hopelijk verzacht dit de pijn een beetje omdat je niet naar Londen kan. Heel veel plezier met het boek en laat even weten of hij goed aangekomen is.

BOEKENLEGGER CHOAL:

LEANNE OTTER! voor ons was hier echt geen ander antwoord mogelijk dan Leanne Otter haha. Melissa kent Leanne al wat langer en voor haar was allang bekend dat zij zo ongeveer de grootste Choal liefhebber is die ze is tegengekomen, maar de rest van de mensen in de whatsapp groep zijn het vast met haar eens want zij is de enige echte Die Hard fan! Veel plezier met de boekenlegger en laat even weten of hij goed is aangekomen.

BOEKENLEGGER ROWAN:

CYNTHIA WIJMANS! Rowan koos jou uit om de rest van zijn leven samen mee door te brengen haha. Veel plezier met hem en hij komt zo snel mogelijk naar je toe. Laat je even weten of hij goed is aangekomen?

Gefeliciteerd aan alle winnaars!

We verzoeken de winnaars om hun adres naar mij of Melissa te sturen doormiddel van een pm berichtje op facebook. Dan zorgen wij ervoor dat deze prijzen volgende week verstuurd gaan worden!

Denk ook nog aan je fanart, brief of wat dan ook voor Sarah J. Maas. Deze moeten uiterlijk 24 september bij mij binnen zijn zodat ik een mooie map kan maken voor Sarah J. Maas!

Hopelijk zien we jullie allemaal terug bij de read a long van de Court of thornes and roses read a long!

Win actie: List en Leugens van Leigh Bardugo

List & Leugens

Afgelopen donderdag kreeg ik een ontzettend leuk mailtje van Blossom Books. Ze vonden mijn recensie van List & Leugens en de Grisha trilogie erg leuk en wilde weten of ik een win actie wilde hosten op mijn blog voor List & Leugens.

Nou daar hoefde ik niet over na te denken natuurlijk, ik vond het boek geweldig en als het aan mij ligt leest iedereen het. Voor de mensen die het nog niet weten, List & Leugens is het nieuwe boek van Leigh Bardugo. Het speelt zich af in de wereld van de Grisha maar geen nood als je deze boeken nog niet gelezen hebt, dit boek is los te lezen. ( Al is de Grisha trilogie natuurlijk wel heel tof! ) Hieronder een korte omschrijving waar het boek over gaat:

In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen. Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. En dan krijgt hij een opdracht aangeboden die weliswaar levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen. Hij kan het alleen niet in zijn eentje…

Kaz vertrekt uiteindelijk met een team dat op het eerste gezicht een bij elkaar geraapt zootje lijkt. Een op wraak beluste ex-gevangene, een gokverslaafde scherpschutter, een van huis weggelopen rijkeluiszoon, een spion die als bijnaam ‘de Schim’ heeft en een Hartenwringer die haar magie vooral gebruikt om te overleven in de sloppenwijken. En dan is er Kaz zelf nog, een dief die gespecialiseerd is in onmogelijke ontsnappingen.

Tijdens hun reis moeten ze dwars door vijandig Fjerda trekken en worden ze belaagd door een andere bende die op hetzelfde doel uit is, maar ook door Grisha die dankzij een mysterieuze drug een bijna onmogelijke, explosieve kracht hebben ontwikkeld. Oh, en tussendoor moeten ze ook proberen om elkaar niet te vermoorden.

Six of Crows wisselt tussen de perspectieven van deze zes personages en neemt je mee naar de uithoeken van de Grisha-wereld: de sloppenwijken van Ketterdam en de ijzige vlaktes van Fjerda (waar Grisha worden opgejaagd en opgesloten!). Ieder personage heeft zijn eigen verhaal, dat Leigh Bardugo stukje bij beetje ontrafelt en op een fantastische manier door elkaar weeft.

Klinkt goed toch? Denk je nu dit boek wil ik ook lezen, doe dan snel mee met de win actie. De regels zijn als volgt:

Volg mijn blog op één van deze kanalen:

 • Bloglovin’
 • Twitter: @boekenwormmom
 • Facebook: https://www.facebook.com/hetlevenvaneenboekenworm/
 • Instagram: hetlevenvaneenboekenworm

En ik ben benieuwd naar het volgende:

Als jij in een dievenbende zou zitten, wat zou dan jou rol zijn?

Je kunt mee doen tot 24 december. Op eerste kerstdag maak ik bekend wie er gewonnen heeft. Ik zal diegene een e-mail sturen dus zorg ervoor dat je e-mail adres klopt!

Het exemplaar van List & Leugens is beschikbaar gesteld door Blossom Books, zij zullen het boek naar de winnaar sturen. Dit boek zal je in januari ontvangen.

En de winnaar is…..

Giveaway

En ja ik weet het de bol.com kaart staat er niet op haha, maar hij zit echt bij het pakket!

Op 20 oktober plaatste ik dat mijn blog alweer een jaar bestaat! Om dit te vieren was er een giveaway waar veel mensen op reageerde. Maar er kan natuurlijk maar 1 winnaar zijn. En dat is nu bekend, ik heb alle namen ingevoerd in de randomizer en daar kwam uit:

Mariëlle Tax!!

Gefeliciteerd Marielle, ik stuur je zo even een e-mailtje voor je adres gegevens en heel veel plezier met je prijs!

Hoera, Het leven van een boekenworm bestaat 1 jaar!!!

feest banner

Vandaag is het dan zover, mijn kleine blogje bestaat een jaar! Nog steeds blog ik met plezier en ben ik trots op wat ik hier heb neergezet.

Vorig jaar begon ik als zenuwachtig meisje aan mijn eerste blogpost, hopend dat er mensen zouden zijn die het leuk zouden vinden om eens langs te komen en te lezen wat ik geschreven heb. Dit jaar behaalde ik de mijlpaal van 100 followers op bloglovin’ wat ik echt nooit verwacht had!

Ik ben eigenlijk gaan bloggen, gewoon omdat ik het leuk vond om mijn mening over boeken te delen. Nou had ik dat ook kunnen doen op Goodreads of Hebban, maarja je eigen plekje is toch het aller leukste. Bovendien gaf het mij ook de ruimte om andere dingen te delen, zoals hauls, evenementen en ontmoetingen met auteurs.

Inmiddels krijg ik zo af en toe ook een recensie exemplaar toegestuurd, maar ook dat was niet de reden dat ik ben begonnen met bloggen. Ik vond het vooral gewoon erg leuk om met jullie te kunnen delen welke fantastische boeken ik had gelezen, of misschien juist dat ene boek dat ik minder goed vond.

Ook het bezoeken van evenementen is natuurlijk ontzettend leuk, geen evenementen waar ik als blogger voor uitgenodigd was. Misschien dat dit ooit in de toekomst nog gaat gebeuren. Maar evenementen die ik zelf gekozen had, die mij leuk leken, of waar net die ene auteur kwam die ik zo graag wilde ontmoeten.

En last but not least de geweldige bloggers die ik heb leren kennen, de blogs die ik elke keer weer met plezier lees. Dat is echt één van de leukste toevoegingen aan het bloggen. Nu heb ik nog niet zoveel bloggers in het wild ontmoet, zelf te verlegen om op ze af te stappen of te druk om ook maar op te merken wie er om me heen loopt. Maar ook daarop zeg ik: Wie weet, wat het volgende blogjaar mij gaat brengen.

Maar dan nu het allerleukste, want om te vieren dat ik al een jaar lang al mijn boeken avonturen met jullie deel organiseer ik een giveaway! Meedoen is simpel, maar ik zal eerst vertellen wat je kunt winnen:

Giveaway

 • Een cadeaukaart van 15,- euro van Bol.com ( staat nog niet op de foto, maar zit er echt in! )
 • Een leuk notitieboekje
 • Om in je boekje te schrijven een setje pennen
 • Sticky notes om al die belangrijke quotes uit je favoriete boek te markeren
 • En natuurlijk een lekkere snack voor het lezen.

Wat moet je doen om dit leuke pakket te winnen? Dat is heel simpel volg de stappen hieronder:

 • Volg mijn blog op bloglovin’ en laat in de comments weten onder welke naam je volgt. Mocht je niet via bloglovin’ kunnen volgen mag het natuurlijk ook via e-mail! ( Dit is de enige verplichte stap ) 
 • Volg mijn twitter account en laat hieronder je twitter naam achter ( optioneel )
 • Volg de facebookpagina van Het leven van een boekenworm en laat wederom in de comments je naam achter. ( optioneel )
 • Laat weten in de comments wat je nog mist op mijn blog.

Op 2 november maak ik de winnaar bekend, heel veel succes!