Winactie: Everless van Sara Holland

Door een foutje van mezelf heb ik twee exemplaren van dit geweldige boek! Dus besloot ik om er eentje weg te geven! ik heb het boek zelf al gelezen en ik vond het echt fantastisch! Ik hoop dan ook dat degene die dit boek wint het net zo tof gaat vinden als ik. Wat helemaal leuk is, is dat Sara ook op Yalfest komt, dus als je wint en je gaat er naartoe kun je hem meteen laten signeren.

Maar wat moet je nu doen om dit geweldige boek te winnen?

In het boek wordt bloed omgezet in tijd, dit wordt gezien als betaalmiddel. Als je zelf een alternatief betaalmiddel zou mogen verzinnen wat zou dit dan zijn? Dus geen geld, want dat kennen we al natuurlijk. Het gaat hier overigens om de Nederlandse editie!

Deze win actie loopt tot en met zondag, op maandag zal ik de winnaar een e-mail sturen, zorg dus dat je e-mail adres klopt en kijk ook zeker even in je spam folder. Ik zorg er dan voor dat je dit boek binnen hebt voor Yalfest!

Succes allemaal.

Winactie: Spellslinger: Vogelvrij van Sebastien de Castell

Dit mooie pakket kun je winnen!!!!

Ik mocht van Meis&Maas het geweldige boek Spellslinger lezen, als bedankje kreeg ik ook een fysiek exemplaar van het boek. Met de verzending ging er echter iets mis waardoor ik twee exemplaren heb ontvangen. Maar dat is goed nieuws voor jullie want ik mag dat exemplaar namelijk weggeven. Eerst even waar gaat Spellslinger: Vogelvrij eigenlijk over:

Wanneer je bent geboren als Jan’Tep en bijna 16 wordt, kan je er maar beter op voorbereid zijn om te bewijzen dat je een echte magiër bent. Dat… of een wonder moet onderweg zijn. Maar Kellen rekent op geen van beiden. Hij weet dat hij iets achter de hand moet hebben om niet in volkomen diskrediet te raken bij de Jan’Tep gemeenschap. Dus wanneer Argosi, een zwerver met drie pakken spelkaarten, in het dorp aankomt weet hij dat hij geen andere keuze heeft dan haar hulp te accepteren… ( van: Bol.com )

Klinkt goed toch? Ik kan je vertellen dat ik niet eerder een boek als deze gelezen heb en ik heb toch al heel wat boeken gelezen! Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: Dit boek wil ik ook lezen! Nou dan zal ik jullie vertellen hoe je het boek kunt winnen!

Maar wat moet je hier nu voor doen? Nou heel simpel, het boek speelt zich af in een wereld vol met magie. Als jij zou mogen kiezen wat voor magie zou je dan graag willen hebben? Magie om de toekomst te voorspellen, of misschien om de elementen te beheersen? Laat het me weten in de comments! Delen is lief natuurlijk en ik maak de winnaar bekend op vrijdag 20 oktober!

Heel veel succes allemaal!

Winactie: De negen kamers van Peter-Paul Rauwerda

 

Het regent prijzen op mijn blog deze week want ik heb nog een hele toffe winactie! Ik mag namelijk een exemplaar van De negen kamers van Peter-Paul Rauwerda weggeven. Het boek is genomineerd voor de Diorapthe literatuurprijs en geloof me, dit boek moet echt winnen! Ik heb het boek al mogen lezen en morgen komt mijn recensie online. Het is een ontzettend goed en mooi boek, je vraagt je af wat is er nu echt aan de hand? Is dit wel echt? Ik vind het echt zo ontzettend gaaf! Ik ben ambassadeur van dit boek en geloof me ik ben daar heel blij mee want ik vind het boek echt super gaaf!

Lees verder

Winactie Structure serie deel 1 & 2 gesigneerd!

Ik heb vandaag iets heel leuks, namelijk een winactie! Ik mag namelijk een gesigneerde paperback van Chaos & Structure en Wild & structure weggeven hoe gaaf is dat!

Dit is een echte rockstar romance waar je heerlijk weg kan dromen bij knappe bandleden en hun geweldig leuke verhalen. Het is een echte NA serie dus genoeg romantiek en intieme momenten hieronder in ieder geval de synopsis van het eerste boek Chaos & Structure:

Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika. Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen.
Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt.
Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf. En hij? Wat vindt hij van haar?
Chaos & structure is het eerste deel
in deze serie over de band Structure

Ik heb dit boek al gelezen en geloof me het is echt ontzettend gaaf! Maar wat moet je nu doen om kans te maken op dit leuke pakket?

Heel simpel, de boeken draaien om de band Structure, nu is mijn vraag hoe zou jouw ideale band eruit zien? Wie is de zanger/zangeres, de gitarist, de bassist en de drummer? Het maakt niet uit of ze officieel ook in een band zitten en dat instrument bespelen dus laat je fantasie de vrij loop!

Deze winactie loopt t/m 9 september! Succes allemaal en ik ben erg benieuwd naar jullie ideeën!

Hoera: De winnaars zijn bekend

Op mijn verjaardag plaatste ik een giveaway voor drie boeken van Jennifer L. Armentrout. Ik had beloofd vandaag de winnaars te kiezen dus hier zijn ze dan!

Vurig is gewonnen door:

Nakita!

Val voor mij is gewonnen door:

Tamara!

Witheet is gewonnen door:

Mandy!

Gefeliciteerd dames, ik ga jullie een mailtje sturen, zodat ik zeker weet dat jullie het door hebben dat jullie gewonnen hebben.

Hiep, Hiep Hoera ik ben jarig…… En wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig en nee ik vertel niet hoe oud ik ben, dat vraag je niet aan een dame namelijk haha. Maar ik heb wel een leuke winactie! Ik heb namelijk drie gesigneerde boeken van Jennifer L. Armentrout! Zij was zo lief om een aantal van haar edities te doneren aan Nederlandse bloggers en ik ben één van de gelukkige! Het gaat om de volgende boeken:

Lees verder

Winaar Heartless actie

Het is 1 januari, natuurlijk wel wat laten dan anders maar het is tijd om een winnaar te kiezen voor Heartless! Ik heb heel veel leuke reacties gehad op mijn vraag wie hun favoriete villain was en hoe ze denken dat deze persoon zo geworden is. Het is natuurlijk een super lastige keuze want ik heb ook wel meerdere favorieten. Mijn keuze zou op dit moment zijn: Negan van The walking dead. Wow hij is echt slecht maar……Hij heeft iets, hoe hij zo geworden is weet ik niet precies maar ik heb hier en daar op internet gelezen dat het iets te maken heeft met verlies van naasten. Oké voor ik de winnaar bekend ga maken nog even snel een gifje van Negan:

 

Oké en dan nu de winnaar:

Jenny!!!!

Gefeliciteerd Jenny, ik ga je een mailtje sturen voor je adres gegevens!

Iedereen bedankt voor het meedoen!

 

Win actie: Heartless van Marissa Meyer

Weten jullie nog dat ik gisteren bij de unboxing van de celebrate books box vertelde dat ik het boek al had? Ik had ook beloofd een win actie te organiseren en hier is hij dan! Eerst even wat meer over het boek, hoe zag hij er ook weer uit en waar gaat hij eigenlijk over?

Catherine may be one of the most desired girls in Wonderland and a favorite of the unmarried King, but her interests lie elsewhere. A talented baker, she wants to open a shop and create delectable pastries. But for her mother, such a goal is unthinkable for a woman who could be a queen.

At a royal ball where Cath is expected to receive the King’s marriage proposal, she meets handsome and mysterious Jest. For the first time, she feels the pull of true attraction. At the risk of offending the King and infuriating her parents, she and Jest enter into a secret courtship.

Cath is determined to choose her own destiny. But in a land thriving with magic, madness, and monsters, fate has other plans.

Klinkt goed toch? Ow ja en heb ik al gezegd dat dit een hardcover boek is? Wat moet je doen om dit geweldige boek te winnen? Dat zal ik eens vertellen:

Dit boek gaat over de Queen of hearts, de villain uit Alice in wonderland, nu is mijn vraag wie zou jij kiezen als favoriete villain en hoe denk je dat hij/zij zo geworden is?

Deze win actie loopt tot 31 december, op 1 januari maak ik de winnaar bekend! Zorg ervoor dat je e-mail adres klopt want ik zal de winnaar een email sturen.

Heel veel succes iedereen!

BAK: Win actie 999 vragen aan jezelf

Inmiddels is dit wel een begrip geloof ik, de boeken advent kalender georganiseerd door Emmy van Zon en Maan. Ik ben één van de gelukkige die ook een win actie hiervoor mag organiseren. Ik mag namelijk van BBNC uitgevers het boekje 999 vragen aan jezelf weggeven. Stiekem ben ik natuurlijk stik jaloers want ik wil dat boekje zelf ook wel! Het concept van het boekje is dat er dus 999 vragen instaan om aan jezelf te stellen. Het is dus echt een invulboekje wat hartstikke leuk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving:

Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.
We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van. En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boekje? Heel simpel: Stel mij een vraag, wat zou je van mij willen weten? Ik kies hier de leukste vraag uit en die wint. Ow ja en ik beloof ik dat ik alle vragen zal beantwoorden in een nieuwe blogpost. Mits ze netjes zijn natuurlijk, ga niet mijn pincode geven bijvoorbeeld haha. Deze actie loopt tot 30 december, dan zal ik de winnaar bekend maken via de blogpost waarin ik de vragen beantwoord en ik stuur je ook een email dus zorg ervoor dat je email adres klopt! Heel veel succes en ik ben erg benieuwd naar jullie vragen!

Win actie Estelle Maskame

Zo om de Estelle dagen goed af te sluiten heb ik een leuke win actie voor jullie met niet één maar twee prijzen! Zoals jullie hebben kunnen lezen heb ik Estelle twee dagen achter elkaar ontmoet. Op de eerste dag heb ik haar gevraagd één van de boekenleggers te signeren en gisteren kregen we het boek in het Nederlands en ook die heb ik laten signeren. Maar wat is dan de win actie hoor ik je vragen. Nou dat zal ik vertellen:

Lees verder