Boeken Haul mei 2016

Alweer een maand voorbij en alweer ben ik er niet in geslaagd om minder boeken te kopen….. Dus laten we maar snel beginnen met de Haul!

Als eerste The crown die ik eerlijk is eerlijk nog steeds moet lezen, tja dat is het bekende laatste boek syndroom. Ik stel dat dus altijd uit haha. A court of mist and fury en is een boek waar ik heel erg naar uit keek en terecht want wow wat is dit boek ontzettend goed! Ik kan niet wachten om te weten hoe dit verder gaat!

Lees verder

Recensie + winactie Telefoonhoesjestore.nl

Laten we eerlijk zijn, wij als bloggers zijn nogal gehecht aan onze telefoon, zo kunnen we onderweg alles in de gaten houden zoals social media, email, enz.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door telefoonhoesjestore of ik interesse had in het recenseren van een hoesje voor mijn telefoon en het organiseren van een winactie. Natuurlijk heb ik ja gezegd, want je kunt nooit teveel telefoonhoesjes hebben!

Lees verder

Recensie Carry On van Rainbow Rowell de Nederlandse editie.

Recensie Carry On van Rainbow Rowell de Nederlandse editie.Carry On by Rainbow Rowell
Published by Van Goor on 25 april 2016
Genres: young-adult, contemporary
Pages: 536
Format: paperback
five-stars

Simon Snow wil gewoon relaxen en genieten van zijn laatste jaar op de Watford School of Magicks, maar iedereen valt hem lastig. Zijn vriendin heeft het uitgemaakt, zijn beste vriend is een plaaggeest, en zijn mentor probeert hem in de bergen te verstoppen, waar hij misschien veilig zal zijn. Simon kan niet eens blij zijn met het feit dat zijn kamergenoot en oude rivaal spoorloos verdwenen is, omdat hij zich zorgen blijft maken over het kwaad. En er zijn spoken. En vampiers. En verschrikkelijke, duivelse dingen die proberen om Simon neer te halen. Als je 's werelds krachtigste magiër bent, kun je nooit even relaxen en genieten.

Lees verder

five-stars

Recensie: De appeltaar van hoop van Sarah Moore Fitzgerald

Recensie: De appeltaar van hoop van Sarah Moore FitzgeraldDe appeltaart van hoop by Sarah Moore Fitzgerald
Published by Het spectrum on April 2016
Genres: young-adult, contemporary
Pages: 205
Format: Hardcover
four-stars

Oscar Dunleavy bakt de meest perfecte appeltaarten ter wereld.

Nu wordt hij vermist en men vermoed dat hij dood is. Niemand lijkt zich erover te verbazen, behalve zijn beste vriendin Meg en zijn broertje Stevie. Meg en Stevie zijn vastbesloten om te ontdekken wat er met Oscar is gebeurd. Samen leren ze over loyaliteit en vriendschap en de kracht van hoop.

Lees verder

four-stars

Recensie: Val voor mij van Jennifer L. Armentrout

Recensie: Val voor mij van Jennifer L. ArmentroutVal voor mij by Jennifer L. Armentrout
Series: Wait for you #4
Published by Z&K on 5 april 2016
Genres: New Adult, romance
Pages: 332
Format: paperback
four-stars

Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet, dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

Lees verder

four-stars