Winnaar BAK 999 vragen aan jezelf en alle antwoorden op jullie vragen!

Een aantal weken geleden maakte ik de winactie bekend die ik mocht hosten voor de BAK van Zon en Maan. Vandaag is het dan zover, ik maak de winnaar bekend en beantwoord al jullie vragen! Jullie hebben het me soms echt heel moeilijk gemaakt hoor en ik vond het erg lastig om een winnaar te kiezen. Benieuwd wat ik heb geantwoord op jou vraag lees dan snel verder! De winnaar staat helemaal onderaan! Ik heb eerst alle vragen beantwoord en daarna onderaan de naam van de winnaar bekend gemaakt. Ik hou het nog even spannend dus!

Lees verder

Voornemens voor 2017

Het nieuwe jaar begint bijna en dat betekend dat ik eens ga bekijken wat ik allemaal wil gaan doen met mijn blog en lezen dit jaar. Ik ben niet van plan ineens heel veel veranderingen door te gaan voeren, dat zou ook raar zijn toch? Ik ben best tevreden met mijn blog en hoe het allemaal loopt. Ben ik de grootste blogger? Nee maar dat is ook geen probleem want ik hou van mijn eigen stukje internet. Maar goed wat wil ik dan wel gaan veranderen? Dat zal ik nu uit de doeken doen:

Lees verder

Unboxing Secret Santa 2.0

Ook dit jaar deed ik weer mee met de secret santa aktie van Kwante in wonderland. Het concept is simpel, je geeft aan dat je mee wil doen, je naam wordt ingevoerd op de website lootjestrekker.nl en daarna wordt je lootje getrokken. Je besteed voor minimaal 15 euro aan cadeautjes voor je loodje waarvan minsten één item van het lijstje, je schrijft een gedichtje en je stuurt het pakket met pakketpost en track and trace op voor een bepaalde datum. Dan begint het wachten….. Op eerste kerstdag want dan mag het pakketje open! Wow wat ben ik ontzettend verwend dit jaar zeg! Ik vond het heerlijk om het uit te pakken, maar goed zullen we maar snel gaan kijken!

Allereerst zo zag de doos eruit, is toch leuk om zo onder je kerstboom te zetten!

Lees verder

De week van een boekenworm

Oké een dagje later dan normaal maar het is kerstmis en om eerlijk te zijn ik kijk ook niet veel naar blogs met kerst. Dus ik dacht deze plan ik ook gewoon een dagje later in. De week van kerst, bijna de laatste week van 2016 alweer! Wat is dit jaar ontzettend hard omgevlogen! Maar goed laten we snel gaan kijken naar de week voor kerstmis en de kerstdagen!

Lees verder

Geeky friday: Book subscripiton boxes

Ik heb echt even na moeten denken waar ik het over zou willen hebben deze vrijdag en uiteindelijk ben ik gegaan voor book subscription boxes. Er zijn er zoveel en nee ik heb ze echt niet allemaal uitgeprobeerd. Ik zal eerste even vertellen welke ik wel heb geprobeerd en wat mijn ervaring ermee is en daarna zal ik bespreken welke ik echt nog wil proberen. Als je op de naam van de box klikt ga je automatisch naar de website!

Lees verder

Recensie The reader van Traci Chee

Recensie The reader van Traci CheeThe reader by Traci Chee
Series: Sea of ink and gold #1
Published by Putnam on 13 september 2016
Genres: High fantasy
Pages: 442
Format: Hardcover
five-stars

Once there was, and one day there will be. This is the beginning of every story.

Sefia lives her life on the run. After her father is viciously murdered, she flees to the forest with her aunt Nin, the only person left she can trust. They survive in the wilderness together, hunting and stealing what they need, forever looking over their shoulders for new threats. But when Nin is kidnapped, Sefia is suddenly on her own, with no way to know who’s taken Nin or where she is. Her only clue is a strange rectangular object that once belonged to her father left behind, something she comes to realize is a book.

Though reading is unheard of in Sefia’s world, she slowly learns, unearthing the book’s closely guarded secrets, which may be the key to Nin’s disappearance and discovering what really happened the day her father was killed. With no time to lose, and the unexpected help of swashbuckling pirates and an enigmatic stranger, Sefia sets out on a dangerous journey to rescue her aunt, using the book as her guide. In the end, she discovers what the book had been trying to tell her all along: Nothing is as it seems, and the end of her story is only the beginning.

Lees verder

five-stars

Owlcrate unboxing

Jaaaa daar is hij weer: de owlcrate! Elke maand zit ik echt met smart op deze box te wachten. Wat ik vaak heel tof vind is dat ik hierdoor boeken ontdek waar ik ofwel nog niet van gehoord heb of nog maar heel weinig. Dat maakt het elke maand weer spannend, welk boek zit er deze keer bij? Sorry alvast voor sommige crappy foto’s, helaas slecht licht met dit weer.  Het thema deze maand was Epic dus laten we snel gaan kijken:

Lees verder