Unboxing Celebrate books box Hunted Magic

Even zag het eruit alsof ik de celebrate books box niet zou bestellen deze maand. Het boek uit de andere box heb ik namelijk al en ik vond het jammer om die dan te bestellen. Toen kwam de 12+ box en sloeg de twijfel toe. Want tja dat is natuurlijk wel wat anders dan young-adult. Ik besloot er toch voor te gaan en afgelopen zaterdag kwam de box binnen. Ik ben uiteindelijk blij dat ik hem besteld heb want er zaten echt leuke dingen in!

Lees verder

De week van een boekenworm

Alweer bijna het einde van deze maand en ik ben nu echt aan het aftellen tot mijn verlof, nog twee weekjes werken. Maar deze week las ik vooral heel veel dus kijk snel mee!

Maandag:

Werkdag natuurlijk, dus vroeg eruit en aan het werk. Ik weet niet of ik de enige ben maar in de Winter heb ik er nog veel meer last van als je vroeg op moet staan! Wat dat betreft ben ik blij dat ik straks met verlof ben want dat vroege opstaan werkt zo de hele week door helaas. Maar eenmaal thuis lees ik veel, ik ben begonnen in het boek van de Owlcrate wat echt heel leuk is! Ook ga ik langs de verloskundige, we zijn weer goedgekeurd dus op naar de volgende afspraak waar we de bevalling gaan bespreken. Spannend en fijn tegelijk, het komt nu echt dichterbij maar ik kijk er ook ontzettend naar uit om dit kleine meisje te ontmoeten.

Lees verder

Leesclub met High Tea bij uitgeverij Urban boeken!

Herinneren jullie je nog dat de uitgeverij Urban Boeken vorig jaar een crowdfundingsactie heeft gedaan om het vierde deel van de Anderen reeks van Anne Bishop te vertalen? Ik heb daar aan mee gedaan en ging voor het pakket met de leesclub. Leek me leuk en gezellig om met meerdere mensen over deze boeken te kletsen en wie weet over welke andere boeken nog! Afgelopen december kreeg ik een mailtje, waarin stond dat er maar drie mensen waren die zich hiervoor hadden aangemeld. Eentje had zich teruggetrokken en wij bleven met z’n tweeën over. We mochten beide iemand meenemen dat was dan weer wel gezellig en er werd een datum geprikt.

Lees verder

Autobuy auteurs

Ken je dat, dat er bepaalde auteurs zijn waar je het boek van koopt, ongeacht waar het over gaat? Ik in ieder geval wel en ik heb een aantal auteurs waar ik zo een boek van koop en vaak pre-order zonder er over na te denken. Simpelweg omdat ik de boeken die ze al geschreven heb zo goed vindt! Zij staan op mijn autobuy list, zie ik dat ze iets nieuws uitgeven dan verdwijnt het meteen in mijn winkelmandje. Vandaag wil ik mijn vier autobuy auteurs met jullie delen, deze auteurs toevallig ook allemaal vrouwen hoeven geen moeite te doen om een boek aan mij te verkopen. Dus laten we snel beginnen!

Lees verder

Unboxing owlcrate januari 2016

Afgelopen vrijdag zat er een briefje in de brievenbus, ik had een pakketje gemist….Altijd jammer. Zaterdag kon ik hem ophalen en het was de nieuwe owlcrate! Dus hier ben ik weer met een unboxing van mijn owlcrate! Het thema deze maand is Classic remix. Dus veel goodies geïnspireerd op classics. ik vond de box heel erg tof, ondanks dat ik de meeste boeken nog niet gelezen heb haha. Laten we snel kijken wat er allemaal inzit!

Lees verder

De week van een boekenblogger

Ik zal maar vast vertellen dat mijn voornemen voor het maken van meer foto’s……echt aan het mislukken is op dit moment. Ik probeer het wel, maar ik vergeet het heel vaak gewoon. Dus ook deze keer weinig foto’s, maar goed laten we snel kijken wat ik deze week allemaal gedaan heb.

Maandag:

Als elke dag is het ook vandaag gewoon een werkdag, dus vroeg opstaan en dan merk ik pas dat ik echt de laatste loodjes loop in deze zwangerschap want om eerlijk te zeggen het opstaan is zwaar. De dag kruipt voor mijn gevoel echt voorbij, helemaal als ik denk aan het geweldige boek dat op me ligt te wachten. Nadat de meiden op bed liggen, plof ik op de bank maar van lezen komt om de één of andere reden gewoon niet veel. Ik heb deze zwangerschap weinig concentratie en dat is jammer.

Lees verder

Geeky Friday

Het is weer vrijdag, dus tijd voor een nieuwe Geeky Friday, vorige week heb ik jullie hopelijk allemaal een fijne dag bezorgd met de mooie mannen. Vandaag gaan we even terug naar mijn favoriete serie: Supernatural! Gisteren hebben zij een people’s choice award gewonnen voor favorite network Sci-fi/fantasy show  dus tijd om weer eens even mijn meest favoriete show onder de aandacht te brengen met deze week een top 5 meest bad ass vrouwelijke karakters uit de serie. Pas op dit artikel kan spoilers bevatten!

Lees verder

BOOK BLOGGER GOALS 2017

Ik zag deze post voorbij komen bij Melissa van Melissa’s bookworld en dacht: Dit wil ik eigenlijk ook wel doen. Even terugkijken en vooruit blikken op mijn blogjaar en hoe ik het bloggen ervaar. Het is geen tag dus hij is ook niet om door te geven en ja het is al bijna eind januari maar hey dit kan gewoon!

Het idee is dat we als blogger allemaal proberen om zo uniek mogelijk te blijven, maar hoe doen we dit want er zijn natuurlijk maar zoveel onderwerpen waar je over kan bloggen. Ik geef hier eerst mijn visie in en aan het einde mijn goals voor 2017.

 

Lees verder

Sarah J. Maas read-a-long 2.0

Mijn liefde voor Sarah J. Maas hoef ik hier waarschijnlijk niet meer uit de doeken te doen….Dat heb k al regelmatig gedaan en tja hij blijft onveranderd. Zo tegen releasedatum van een nieuw boek wordt het zelfs een beetje erger en ik zit tegenwoordig in een facebookgroep rondom de A court of thorns and roses serie.

Die laatste serie daar wil ik het vandaag over hebben, want zoals jullie weten heb ik samen met Melissa’s bookworld afgelopen augustus en september een Read a long gedaan voor de Throne of Glass serie. Hartstikke leuk natuurlijk en er waren zoveel enthousiaste deelnemers dat we meteen besloten om het gewoon nog een keer te doen maar dan met de court of thorns and roses serie.

Lees verder