De week van een boekenworm

Heel langzaam kruipt mijn uitgerekende datum dichterbij en geloof me voor anderen vliegen de weken voorbij maar voor mij voelt dat op dit moment niet zo. Dit is de week dat de leesdip weer keihard heeft toegeslagen en ik de storm trotseerde om er maar even uit te zijn.

Maandag:

Dit is mijn dag voor mezelf, de dag dat mijn vader wel op de kinderen past wat natuurlijk super fijn is want dat betekend voor mij dat ik uit kan slapen…..Tja helaas was ik gewoon om 8 uur al beneden. De rest van de dag ging ook niet echt zoals ik me voorgesteld had. Ik had gewoon niet echt een fijne dag en was eigenlijk blij toen mijn meisjes er weer waren! Even afleiding van alles. Die avond werd onze oudste telkens wakker en bleek ze ontzettend oorpijn te hebben. Dus het was een hectische avond helaas.

Lees verder

Tag: Nintendo & Books

Nintendo, toch wel mijn meest favoriete game console die er is! ik heb zelf een supernintendo, de nintedo 64 en de Wii gehad. Ik heb de nieuwere helaas niet meer aangeschaft maar nu met twee kleine kinderen kriebelt. Ook was ik echt fan de gameboy, ik heb ze zo’n beetje allemaal gehad! Ik vond het heerlijk om mezelf te verliezen in de mario spelletjes en ook ik raakte zo af en toe enorm gefrustreerd en wilde het liefst mijn controllers uit het raam smijten haha. Deze tag is mij doorgegeven door Melissa van Melissa’s bookworld, dus zullen we hem maar snel gaan invullen?

Lees verder

Recensie: Roseblood van A.G. Howard

Recensie: Roseblood van A.G. HowardRoseblood by A.G. Howard
Published by Harry N. Abrams on 10 januari 2017
Genres: young-adult, Paranormal
Pages: 432
Format: Hardcover
four-stars

In this modern day spin on Leroux’s gothic tale of unrequited love turned to madness, seventeen-year-old Rune Germain has a mysterious affliction linked to her operatic talent, and a horrifying mistake she’s trying to hide. Hoping creative direction will help her, Rune’s mother sends her to a French arts conservatory for her senior year, located in an opera house rumored to have ties to The Phantom of the Opera.

At RoseBlood, Rune secretly befriends the masked Thorn—an elusive violinist who not only guides her musical transformation through dreams that seem more real than reality itself, but somehow knows who she is behind her own masks. As the two discover an otherworldly connection and a soul-deep romance blossoms, Thorn’s dark agenda comes to light and he’s forced to make a deadly choice: lead Rune to her destruction, or face the wrath of the phantom who has haunted the opera house for a century, and is the only father he’s ever known.

Lees verder

four-stars

De week van een boekenworm

Zo mijn eerste week verlof zit erop, hoe is die bevallen? Dat kun je nu lezen!

Maandag:

Mijn eerste echte verlofdag, ik heb afgesproken met mijn vader dat hij op de maandag lekker op blijft passen voorlopig. Zodat ik even bij kan tanken en zelf wat kan rommelen in huis. Met een peuterpuber is dit laatste best lastig namelijk. Maar deze maandag heb ik me voorgenomen om helemaal niets te doen! Ik slaap een beetje uit, kijk de eerste aflevering van het tweede seizoen van How to get away with murder en de rest van de dag besteed ik met een neus in mijn boek. Het is af en toe gewoon echt fijn om even alleen te zijn! Natuurlijk kijk ik ook The walking dead want die serie start gelukkig ook weer vandaag!

Lees verder

Geeky Friday: Sarah J Maas plank in de kast

Ik heb al vele malen eerder verteld dat ik echt ontzettend fan ben van Sarah J. Maas! Ik hou van haar boeken en sinds kort verzamel ik ook allerlei merchandise van de boeken. Ik ben er echt verliefd op en net als bij Harry Potter heb ik inmiddels een echte plank voor alleen haar boeken en alle dingen die ik verzameld heb. Nu is het nog niet zo heel veel, maar dat wordt echt langzaam aan wel meer. Ik doe het rustig aan, het is helaas allemaal ook niet goedkoop.

Lees verder

Tag: Mijn meest geliefde en meest gehate heldinnen

Afbeelding: Van Melissa’s Bookworld

Ik ben door Melissa van Melissa’s bookworld getagd voor deze tag. Natuurlijk vul ik die heel graag in! Heldinnen in boeken zijn altijd goed, ik hou van vrouwen in boeken die geen man nodig hebben in hun leven om het te redden. De echte powervrouwen/meiden in de verhalen, zij worden dan ook vaak snel mijn favorieten in boeken. Maar goed laten we snel gaan kijken naar de vragen en mijn antwoorden!

Lees verder

Recensie: The Naturals van Jennifer Lynn Barnes

Recensie: The Naturals van Jennifer Lynn BarnesThe Naturals Series: The naturals #1
Published by Disney Hyperion on 5 november 2013
Genres: young-adult, Thriller
Pages: 308
Format: paperback
five-stars

Seventeen-year-old Cassie is a natural at reading people. Piecing together the tiniest details, she can tell you who you are and what you want. But it’s not a skill that she’s ever taken seriously. That is, until the FBI come knocking: they’ve begun a classified program that uses exceptional teenagers to crack infamous cold cases, and they need Cassie.

What Cassie doesn’t realize is that there’s more at risk than a few unsolved homicides—especially when she’s sent to live with a group of teens whose gifts are as unusual as her own. Sarcastic, privileged Michael has a knack for reading emotions, which he uses to get inside Cassie’s head—and under her skin. Brooding Dean shares Cassie’s gift for profiling, but keeps her at arm’s length.

Soon, it becomes clear that no one in the Naturals program is what they seem. And when a new killer strikes, danger looms closer than Cassie could ever have imagined. Caught in a lethal game of cat and mouse with a killer, the Naturals are going to have to use all of their gifts just to survive.

Lees verder

five-stars

Monthly Monday: Book Shelfie

Afbeelding van: Kwante in wonderland

Vorige maand introduceerde Kwante in Wonderland een nieuw item op haar blog namelijk Monthly Monday book shelfie. Ze riep andere bloggers op om ook mee te doen en ik kan alleen maar zeggen dat ik het echt een heel leuk idee vind! Dus ik heb aangegeven dat ik ook mee wil doen.

Maar wat houd dit nu precies in? Dat zal ik eerst even uitleggen:

Lees verder

De week van een boekenworm

Mijn laatste werkweekje zit er op, mijn verlof is begonnen en ik kan niet wachten tot we deze baby mogen ontmoeten. Maar goed laten we eerst maar eens kijken wat ik deze week allemaal gedaan heb!

Maandag:

De laatste maandag dat ik werk! Het voelt goed om te weten dat ik vandaag voor het laatst om half 6 opsta en me slaperig door de dag heen sleep. De dag gaat gelukkig vrij snel voorbij en voor ik het weet ben ik weer lekker thuis. Vandaag heb ik ook een afspraak bij de verloskundige. Er wordt een echo gemaakt om te kijken of de kleine meid goed ligt en gelukkig ze ligt goed. Ook wordt de bevalling besproken en dan besef je je ineens hoe ver je eigenlijk al bent! Ik lees vandaag het boek Managed uit en begin aan een ander boek. Maar die stomme leesdip hangt nog steeds rond.

Lees verder