Recensie: Chaos & Structure van Marielle Brouwer

Recensie: Chaos & Structure van Marielle BrouwerChaos & Structure by Marielle Brouwer
Series: Structure #1
Published by DunTax books on 1 april 2017
Genres: New Adult
Pages: 302
Format: paperback
four-half-stars

Na een foute avond vol drank wordt
Lily wakker naast Eindhovens lokale
popidool Mika.
Ze heeft een hekel aan de populaire
band, die denken dat ze alles maar
kunnen krijgen.

Maar als Mika haar maar niet met
rust laat en ze hem beter leert
kennen, is hij misschien niet zo
verschrikkelijk als ze denkt.

Misschien kampt hij zelfs wel met
soortgelijke problemen als zijzelf.
En hij? Wat vindt hij van haar?

Lees verder

four-half-stars

De week van een boekenworm

Nou ja week, er zijn inmiddels natuurlijk al twee weken voorbij….. Laat ik die eerste week maar even samenvatten: Het was zwaar, veel last van mijn lichaam zo aan het einde van de zwangerschap, meerdere malen naar het ziekenhuis omdat ons meisje besloten had om toch maar weer scheef te gaan liggen. Maar deze week werd afgesloten met de geboorte van onze prachtige dochter Sanne! Nu zit de eerste week met haar er ook alweer op! Niet dat ik heel veel spannends gedaan heb, maar ik geef jullie graag een kijkje in de eerste week van een baby en mama haha.

Maandag:

Dag 1 met de kleine meid, betekend ook dat de kraamhulp komt en wat een luxe we krijgen twee hulpen! Eigenlijk is deze dag een beetje in een roes voorbij gegaan, ik was vooral nog aan het herstellen van mijn bevalling en best moe. Maar wow wat is het weer genieten van zo’n klein wondertje! We krijgen wat visite om Sanne te bewonderen en in de avond ben ik werkelijk gesloopt. Ik kijk wel nog even lekker tv. Even weer het gewone leven!

Lees verder

Hoera goed nieuws!

Eerst maar even het goede nieuws: Gisteren om 17:39 is onze dochter Sanne geboren. We zijn lekker thuis en genieten van de kleine meid en ons gezinnetje.

Dan het even minder goede nieuws: Deze week even geen blogposts meer. Vanaf volgende week wil ik weer lekker bloggen maar deze week ga ik even heerlijk genieten!

Dus tot volgende week!

Bookis Tag Questions and answers

Ik werd getagd door Kwante van Kwante in wonderland voor deze leuke tag! Ik besloot om hem gelijk in te gaan vullen dus daar gaan we:

1) Wat is het eerste Young adult boek dat je las?

Ow deze is best lastig….Maar ik denk dat de eerste de Twilight serie was, nog voor de film hype had ik de eerste twee delen gelezen. Dat was mijn introductie dus deze serie heeft wel een speciaal plekje voor mij.

Lees verder

De week van een boekenworm

Een blogvrije week, ik besloot deze week even niet te bloggen, ik was gewoon niet fit en merkte dat het me heel veel moeite kostte. Maar wat heb ik dan wel de hele week gedaan? Heel weinig kan ik je vertellen.

Maandag:

Vandaag is net even anders dan andere maandagen de afgelopen tijd, de meiden hebben thuis geslapen dus de wekker gaat vroeg af. Net als eigenlijk elke nacht slaap ik echt weinig en sta ik al moe op. Mijn vader brengt Lotte naar school en Eline gaat ook mee. Ik had dus wederom een dagje voor mezelf. Maar ik ben erg onrustig en ook nog eens ziek dus eigenlijk doe ik heel weinig. Ik ga zelfs nog even terug naar bed. Die avond is het weer tijd voor The walking dead en ik val ook al snel in slaap.

Lees verder

De week van een boekenworm

Inmiddels 38 weken zwanger, de oudste vakantie en natuurlijk worden we nu ziek….. Deze week liep helaas niet echt zoals we gehoopt hadden. Maar goed wanneer is dat wel zo?

Maandag:

Dag 1 van de vakantie…..Maar ja ik kan niet te ver weg en het weer is ook niet echt heel fijn….Dus zijn we thuis. Misschien maar beter ook want we zijn eigenlijk allemaal niet echt heel erg fit. Zo sneu heeft onze oudste lekker vakantie zitten we met z’n allen ziek te zijn! De dag kabbelt een beetje voort en in de avond kijk ik The walking dead en verder doe ik die dag echt weinig. Ik lees zelfs helemaal niet!

Lees verder

Geeky friday: Ed Sheeran

Oké een beetje later dan anders, had weinig schrijf inspiratie voor vandaag maar gisteravond had ik een hele fijne avond want: Ik heb toch nog kaartjes voor Ed Sheeran. Nu ben ik vooral een metal meisje, ik vind het heerlijk die gitaren, mee schreeuwen met de zanger(es) maar er één artiest waar ik een hele grote uitzondering voor maak…Ed Sheeran!

Lees verder