Yalfest 2017

Vorig jaar werd dit voor het eerst georganiseerd, er was toen best veel kritiek op de organisatie en mensen vonden het niet leuk. Ik heb toen in mijn verlag een aantal tips en tops aangegeven en wow als ik dan kijk naar dit jaar….Zoveel beter! Natuurlijk gaat zo’n eerste jaar niet helemaal lekker, want het is de eerste keer, je weet niet wat handig is, wat minder handig is en wat helemaal niet werkt. Dit jaar zie je duidelijk dat er met heel veel dingen rekening is gehouden! Dus ik wil echt als eerste een hele dikke pluim geven aan de organisatie! Dan nu mijn verslag:

Lees verder

Hoera: De winnaars zijn bekend

Op mijn verjaardag plaatste ik een giveaway voor drie boeken van Jennifer L. Armentrout. Ik had beloofd vandaag de winnaars te kiezen dus hier zijn ze dan!

Vurig is gewonnen door:

Nakita!

Val voor mij is gewonnen door:

Tamara!

Witheet is gewonnen door:

Mandy!

Gefeliciteerd dames, ik ga jullie een mailtje sturen, zodat ik zeker weet dat jullie het door hebben dat jullie gewonnen hebben.

Druk, druk, druk

Zoals jullie gemerkt hebben is er deze week eigenlijk weinig gebeurd op mijn blog, dat heeft een reden….Ik heb het namelijk ontzettend druk. Druk met mijn drie prinsesjes, maar ook heel druk in mijn hoofd. Zoals ik in mijn vorige week van heb verteld heb ik tijdens mijn zwangerschap een depressie ontwikkeld. Het is natuurlijk niet zo dat deze meteen verdwijnt zodra je bevallen bent, ik merk het nu nog op sommige dagen.

Daarom heb ik besloten mijn blog op een laag pitje te zetten, er zal niet elke dag een post online komen, het zou zo maar kunnen dat er een week voorbij gaat met helemaal niks. Maar om ervoor te zorgen dat ik zelf weer beter in mijn vel kom en ook weer kan gaan genieten van het bloggen is dit een beslissing die ik voor nu even moet nemen. Voor degene die meegedaan hebben aan de win actie van Jennifer L. Armentrout: De winnaars worden gewoon maandag bekend gemaakt!

Tot snel allemaal! pe

Recensie: beauty and the beast

 

Oké je hebt er waarschijnlijk al genoeg gelezen maar ook ik wil mijn mening geven over de nieuwe Beauty and the beast film. Gisteren kon ik hem eindelijk zien! Tja een kindje krijgen ging toch echt even voor maar wat keek ik naar deze film uit!

Al als klein meisje was ik groot fan van deze film, ik kan de liedjes en het verhaal dromen. De videoband ( ja zo oud ben ik haha ) is echt helemaal stuk gespeeld want telkens als ik een film mocht kiezen ging ik voor Belle en het beest. Dus toen ik hoorde dat er een live action versie van kwam was ik zowel blij als huiverig, want zou deze versie op kunnen tegen de tekenfilm?

Lees verder

De week van een boekenworm

Wat een week, alweer eentje voorbij, al weer vier weken mama van Sanne en deze week toch twee boeken gelezen! Maar helaas eindigde de week weer minder fijn!

Maandag;

Het zou een dagje voor mij een Sanne worden, even lekker tijd met elkaar en Eline lekker bij opa. Helaas was opa dit even vergeten….Ach ja uiteindelijk hebben we toch een hele fijne dag gehad en las ik zelfs mijn boek uit! In de avond was het toch weer even wennen dat er geen Walking dead aflevering zou zijn. Maar goed ik heb me toch wel vermaakt met lezen en een beetje tv. kijken. Al met al was het toch een hele relaxte dag.

Lees verder

Hiep, Hiep Hoera ik ben jarig…… En wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig en nee ik vertel niet hoe oud ik ben, dat vraag je niet aan een dame namelijk haha. Maar ik heb wel een leuke winactie! Ik heb namelijk drie gesigneerde boeken van Jennifer L. Armentrout! Zij was zo lief om een aantal van haar edities te doneren aan Nederlandse bloggers en ik ben één van de gelukkige! Het gaat om de volgende boeken:

Lees verder

Concert Ed Sheeran

Normaal doe ik dit soort dingen niet, ik schrijf eigenlijk nooit concert verslagen maar ik heb al eens verteld over het feit dat ik Ed Sheeran zo goed vind en vorige week maandag was het dan zover: Het concert.

Het was een beetje een rare dag aangezien het ook de vijfde verjaardag was van Lotte, maar goed een concert is in de avond en dan ligt Lotte toch al op bed. We hadden eerst thuis lekker gegeten, even geen fastfood onderweg. Dat is dan het fijne van een zitplaats. Natuurlijk hebben we wat kleine files gehad maar gelukkig waren ze allemaal vrij kort. We hadden verwacht het voorprogramma niet te halen maar tot onze verbazing waren we echt op tijd.

Bij binnenkomst zijn we eerst naar de merchandise stand gegaan, ik wilde kijken of er iets leuks was, want ik vind het altijd wel leuk om een souvenir mee te nemen van een concert. Ik vond een super leuk shirt en nam hem mee, daarna nog even snel wat drinken halen en dan door naar de zaal.

We zaten echt wel goed, ja aan de zijkant van het podium maar ons zicht was perfect! We kwamen er dus achter dat het voorprogramma ook nog niet begonnen was. Dus ook die hebben we nog mee gekregen, het eerste optreden was van Ryan Mcmullan. Ik kende hem eerlijk gezegd niet, maar hij was echt heel erg goed! Ik heb er echt van genoten en het klonk live ook echt heel erg goed!

Daarna was het de beurt aan Anne Marie, nu zegt die naam mij helemaal niks, maar door wat internet research ontdekte ik dat zij de zangeres is van Rockaby en toen wist ik wel wie ze was. Haar muziek is een mix van een beetje dance muziek en reggae ik vond het echt heel tof en ook zij klonk ontzettend goed!

Daarna kwam dan toch het moment waar we op gewacht hebben! Ed Sheeran!!!! Hij kwam ook nog eens op tijd! Nu ga ik meestal naar rock concerten en ik kan de keren dat een band op tijd begon echt op één hand tellen. Dus dat was al een grote verassing. Vanaf het eerste nummer tot het laatste nummer heb ik genoten, meegezongen ( nou ja een poging tot zingen gedaan) en gelukkig werd iedereen op het einde ook nog even enthousiast genoeg om te gaan staan en kon ik nog wat mee dansen. Laat ik beginnen met het feit dat ik echt verrast was over het feit dat één man je een heel concert lang kan entertainen en ik heb me gewoon echt geen moment verveeld! Ik was echt een beetje verdrietig toen het afgelopen was, het was gewoon zo goed! Dan de opbouw van de nummers is natuurlijk wel heel erg gaaf! Ik heb echt met verbazing zitten kijken naar hoe hij dit doet en telkens was het weer een soort van spelletje om te kijken hoe snel je kon raden welk nummer hij zou gaan spelen. Mijn favoriete nummer van het laatste album Dive werd ook gedaan en deze heb ik dan ook net even een tandje harder meegezongen dan alle andere nummers. Ik heb gewoon echt een top avond gehad en ik hoop dat ik nog eens naar een concert van hem kan. Ik kan het iedereen aanraden en geloof me het is het geld dubbel en dwars waard! Het enige waar ik spijt van heb? Het feit dat ik niet zo’n leuk armbandje heb meegenomen, maar ja misschien een volgende keer! Laat ik jullie achter met een liedje van één van mijn favoriete artiesten van dit moment!

Monthly Monday Book Shelfie

Elke tweede maandag van de maand organiseert Kwante op haar blog Kwante in Wonderland de Monthly Monday Book Shelfie. Super leuk en ik doe hier dan ook graag aan mee. Wat is de bedoelin?

  • Elke maand verzint ze een nieuw topic!
  • Je verteld kort over je gekozen boek!
  • Hoe kom je er aan?
  • Las je het al?
  • Wat vond je er van of wat verwacht je er van?
  • En je maakt natuurlijk een mooie book shelfie, ofwel foto van de boeken in je kast!

Deze maand is het thema: Je meest koninklijke boek

Ik vond deze best lastig eigenlijk, want ik heb wel boeken over koningen en koninginnen maar zijn die echt koninklijk? Nou ja niet echt maar ik heb gekozen voor Three dark crowns, aangezien het over drie prinsessen gaat, nou koninklijker kan niet toch? Het boek zat een tijdje geleden in de owlcrate en ik heb het ook al gelezen. Het is echt een rollercoaster en het einde van het boek is een enorme cliffhanger! Jeetje wat baal ik dat ik moet wachten tot deel twee uitkomt! Maar goed het is wel echt een heel goed boek en ik kan het iedereen aanraden. Ik heb de foto dit keer even niet in mijn kast gemaakt omdat die een beetje rommelig is, het wordt tijd voor een reorganisatie!

De week van een boekenworm.

Op het moment dat ik dit typ is mijn kleine meisje alweer drie weken oud! Het gaat echt zo ongelooflijk hard allemaal! Het was een druk weekje en mijn oudste dochter werd ook nog eens vijf!

Maandag:

Ik hoopte op een rustige ochtend, maar helaas werd het toch nog druk want de traktaties voor Lotte moesten nog afgemaakt worden. Ik ben de ochtend dus voornamelijk bezig geweest met traktaties en heb ook nog wat kunnen bloggen gelukkig. Daarna was het tijd om naar school te gaan want Lotte mocht trakteren omdat ze jarig is vandaag!!! Vijf jaar alweer, waar blijft de tijd toch? Daarna weer naar huis en snel Sanne de fles geven want die heeft inmiddels wel echt honger! De rest van de middag ben ik vooral moe, maar vanavond is het dan eindelijk zover: Het concert van Ed Sheeran!!!! Ik kijk hier echt enorm naar uit. We eten eerst nog lekker thuis, altijd fijn die zitplaatsen. Daarna vertrekken we richting Amsterdam, Ed Sheeran aan en gaan! Het was echt een geweldige avond, ik heb zo genoten en hopelijk komt hij snel nog eens terug en kan ik nog eens genieten van dit geweldige concert. Morgen verschijnt er een uitgebreider verslag van het concert.

Lees verder