Fairyloot juli 2017: Trickster

Oké eerste even deze maandag ook geen week van, ik was vorige week een weekje weg. Een week waarin ik op werkvakantie was wat dus betekend dat ik daar niets over mag schrijven. Dus vandaar vandaag de unboxing van mijn allereerste fairyloot! Vond ik hem leuk? Beter dan de Owlcrate? Ik ga het jullie vertellen! Ow ja en de foto’s zijn niet heel goed, ze zijn gemaakt met mijn telefoon aangezien de camera leeg was en ik echt niet wilde wachten aangezien ik al bijna een week heb moeten wachten!

Lees verder

Owlcrate unboxing juli: Wanderlust

Afgelopen week was het weer zover, ik ontving de nieuwe owlcrate. Nu blijft dit één van mijn favoriete, maar deze maand zal ik ook nog een fairyloot krijgen! Maar goed terug naar de Owlcrate van juli met het thema Wanderlust. Deze owlcrate stond dus helemaal in het teken van reizen. Ik wist het boek al of in ieder geval had ik hem goed geraden. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden, ben er al wel in begonnen. Maar laten we snel kijken wat er nog meer in de owlcrate zat!

Lees verder

Even weer een update en hoe nu verder

Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder sinds de laatste update en ik dacht dat het daar wel weer even tijd voor was. Laat ik beginnen met te zeggen dat het eigenlijk best goed met me gaat op dit moment. Dit betekend niet dat het zo zal blijven, dat weet ik maar al te goed. Maar voor nu zijn we positief. Ook met Sanne gaat alles super goed dat is natuurlijk hartstikke fijn!

De laatste tijd was ik wat inconsequent met bloggen maar ik heb voor mezelf denk ik een manier gevonden die werkt. Ik zal voor nu 3 dagen in de week bloggen, op maandag, woensdag en vrijdag. Ik vind dit voor nu ook voldoende dus het lijkt me een goed startpunt om weer in het bloggen te komen.

Op maandag zal dit natuurlijk mijn dagboek zijn, op woensdag en vrijdag is het wisselend voor nu. Ook komt er natuurlijk de bookhaul van deze maand aan en misschien dat ik ook een wrap up en TBR ga doen als jullie dat leuk vinden ( laat me dat vooral weten! )

Voor nu heel erg bedankt aan iedereen die trouw mijn blogje blijft volgen en we gaan de goede kant op!

De week van een boekenworm

Afgelopen week was deze boekenworm heerlijk aan het genieten in Londen! Al een tijdje stond deze reis op de planning en nu was het eindelijk zo ver! Ik deel graag met jullie wat ik allemaal gedaan heb.

Maandag:

Jeetje wat ging de wekker vroeg! We moesten al op tijd in Brussel zijn want we hadden voor de vroege trein gekozen. Wat een doolhof is het in Brussel zeg! We werden telkens verkeerd gestuurd maar uiteindelijk is het toch gelukt! We moesten een beetje haasten naar de trein maar daarna hadden we twee uur de tijd om bij te komen. Eenmaal in Londen zijn we eerst naar Platform 9 3/4 gegaan natuurlijk! Even snuffelen tussen de Harry Potter dingen. Vervolgens was het tijd om op weg te gaan naar de metro, eerst nog even de metropas opladen en gaan! Ons hotel was heerlijk dicht bij de metro en we hadden nog meer geluk we mochten ook meteen naar onze kamer. Nadat we onze koffers opgeruimd hadden vertrokken we naar de winkels! Voor deze dag hadden we bedacht om gewoon te gaan shoppen en verder niets aangezien het toch de dag van aankomst was. Ik heb boeken gekocht en we hebben ook een behoorlijke dag doorgebracht bij de lush waar ik heerlijke badolie balletjes heb gekocht en lipscrub. Ook haalde we vast een Londen Pass voor de dag erna. Die avond lagen we echt al vroeg in bed want wat waren we moe!

Lees verder

Recensie: Follow me back

Recensie: Follow me backFollow me back by A.V. Geiger
Series: Follow me back #1
Published by Sourcebooks Fire on 6 juni 2017
Genres: Thriller
Pages: 368
Format: paperback
five-stars

Tessa Hart’s world feels very small. Confined to her bedroom with agoraphobia, her one escape is the online fandom for pop sensation Eric Thorn. When he tweets to his fans, it’s like his speaking directly to her…

Eric Thorn is frightened by his obsessive fans. They take their devotion way too far. It doesn’t help that his PR team keeps posting to encourage their fantasies.

When a fellow pop star is murdered at the hands of a fan, Eric knows he has to do something to shatter his online image fast—like take down one of his top Twitter followers. But Eric’s plan to troll @TessaHeartsEric unexpectedly evolves into an online relationship deeper than either could have imagined. And when the two arrange to meet IRL, what should have made for the world’s best episode of Catfish takes a deadly turn…

Told through tweets, direct messages, and police transcripts.

Lees verder

five-stars

Recensie: Our dark duet van Victoria Schwab

Recensie: Our dark duet van Victoria SchwabOur dark duet Published by Greenwillow books on 13 juni 2017
Genres: fantasy
Pages: 510
Format: Hardcover
five-stars

THE WORLD IS BREAKING. AND SO ARE THEY.

KATE HARKER isn't afraid of monsters. She hunts them. And she's good at it.

AUGUST FLYNN once yearned to be human. He has a part to play. And he will play it, no matter the cost.

THE WAR HAS BEGUN.

THE MONSTERS ARE WINNING.

Kate will have to return to Verity. August will have to let her back in. And a new monster is waiting—one that feeds on chaos and brings out its victims' inner demons.

Which will be harder to conquer: the monsters they face, or the monsters within?

Lees verder

five-stars

De week van een boekenworm

Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar Londen, ook raar dat het zo snel gegaan is want ik kan me nor herinneren dat ik dit reisje aan het plannen was met mijn beste vriendinnetje. Ik ga daar natuurlijk een hoop leuke dingen doen maar daarover volgende week meer! Eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb!

Maandag:

Deze maandag was gelukkig niet zo heftig als de maandag ervoor! Het was gewoon een werkdag, een werkdag waar ik voor het eerst sinds de bevalling het idee had dat ik alle op orde had. Normaal ben ik nog aan het rondrennen zodra mijn vader binnenkomt om op te passen maar nu was ik gewoon al klaar. Alle drie de meiden waren aangekleed en hadden te eten en voelde me echt zo’n oermoeder haha. Na het werk heb ik eigenlijk ook niet zo heel veel meer gedaan. ik ben heerlijk gaan genieten van mijn kindjes en verder eigenlijk helemaal niks! Die avond heb ik nog wat gelezen en wat tv. gekeken.

Lees verder

Recensie: Helemaal het einde van Lisette Jonkman

Recensie: Helemaal het einde van Lisette JonkmanHelemaal het einde by Lisette Jonkman
Published by Luitingh Sijthoff on 10 juni 2017
Genres: Chicklit
Pages: 480
Format: paperback
four-half-stars

Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland. De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid. Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar. Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger...

Lees verder

four-half-stars

De week van een boekenworm

Vandaag een beetje later dan anders, ik was gisteren zo verdiept in mijn boek dat ik het gewoon helemaal vergat! Dus laten we snel kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Maandag:

Het begon als een gewone werkdag en eindigde in het ziekenhuis…..Ik begon dus gewoon met een werkdag vandaag, vroeg opstaan, zorgen dat alles klaarstond voor Lotte voor school en Sanne vast uit bed halen. Na het werken ging ik met mijn moeder naar een klein winkelcentrum bij ons in de buurt. Ik had nog wat dingen nodig en we zouden er gaan lunchen. Dat pakte helaas heel anders uit, een ritje naar het ziekenhuis met de ambulance omdat mijn moeder zich ineens helemaal niet goed voelde en last had van druk op haar borst. Pfff wat een zenuwen zijn dat zeg! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen maar zullen er nog wel wat onderzoeken volgen. Ik heb dus mijn hele maandag in het ziekenhuis gezeten.

Lees verder