Boek haul december 2017

 

Oké ik denk dat dit de grootste haul is van dit jaar….. Ik weet in ieder geval zeker dat ik een TBR heb waar ik nooit meer doorheen kom in dit leven haha. Maar goed ik heb het ingedeeld in boeken voor sinterklaas, boeken voor kerst, boeken van swaps, boeken van boxen, boeken van mijn cadeaukaart en gekochte boeken. Dus laten we snel gaan beginnen aan deze monster haul!

Als eerste de boeken die ik kreeg voor Sinterklaas, eigenlijk was dat best wel bescheiden want ik voegde 4 boeken en een comic toe aan mijn haul met Sinterklaas.

Lees verder

Unboxing Owlcrate december 2017

De owlcrate was vroeg deze maand, echt heel fijn dat ze ook daar rekening houden met de kerstdrukte. Om eerlijk te zijn wist ik niet zo heel goed wat ik kon verwachten van deze box. Aangezien ik me niet echt iets voor kon stellen bij het thema. Maar wow ik denk dat dit één van mijn meest favoriete boxen is in van dit jaar! Laten we snel gaan kijken.

Eerst natuurlijk de doos, ik blijf hem leuk vinden!

Lees verder

Beat the backlist 2018

Made by Austine from KnovelKnigh

So here it goes, normally I post in dutch but because this is a sign up post for this challenge and the sit is in English I decided to post this one in English too. So what is Beat the Backlist? It’s a challenge where you read books released prior to 2018. This doesn’t mean I wont be reading any new books they just won’t count for this challenge. This challenge will run from January 1st until December 31!

Lees verder

Unboxing Celebrate books box december 2017

Ook deze maand ontving ik weer een celebrate books box, nu had ik al een vermoeden welk boek erin zou zitten en dat vermoeden werd bevestigd haha. Het boek lijkt me in ieder geval super tof en ook de rest van de goodies waren weer leuk. Ik ben zelf nogal een superhero fan dus ja dat komt wel goed dan natuurlijk. Hoewel ik een Marvel girl ben moet ik bekennen dat mijn meest favoriete superhero van DC is….Wonder Woman! Laten we snel kijken naar wat er in deze leuke box zat!

Als eerste even een teaser van alleen de doos!

Lees verder

Bookish secret santa in wonderland 2017

Net als de voorgaande twee jaren deed ik ook dit jaar weer mee met de bookish secret santa in wonderland georganiseerd door Kwante in wonderland natuurlijk. Normaal kan ik hem pas op eerste kerstdag uitpakken, maar dit jaar hadden we geluk we mochten hem de hele dag van kerstavond uitpakken dus vanochtend kon ik mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en heb ik hem geopend! En wow wat een pakket! Ik vind het echt een ontzettend tof pakket en ik ben er nog een beetje ondersteboven van. Dus laten we snel beginnen met de unboxing!

Eerst een blik in de doos! Wat ziet dat er al gezellig uit!

Lees verder

WWW wednesday #4

Zoals je merkt komen er weer wat meer posts online, dit kan volgende week zomaar weer anders zijn hoor! Maar voor nu geniet ik er van dat ik er ook weer zin in heb om te bloggen!

Vandaag deel ik met jullie mijn WWW, Wat heb ik laatst gelezen, Wat lees ik nu, Wat ga ik hierna lezen. Die laatste moet je bij mij altijd maar afwachten haha. Maar goed daar gaan we dan!

Lees verder

Recensie: De fluisterende schedel ( Lockwood & Co #2 ) van Jonathan Stroud

Recensie: De fluisterende schedel ( Lockwood & Co #2 ) van Jonathan StroudDe fluisterende schedel by Jonathan Stroud
Series: Lockwood & Co #2
Published by L.S. Amsterdam on 16 september 2014
Genres: young-adult
Pages: 414
Format: paperback
five-stars

Na het donker de bel luiden en wachten achter de ijzeren lijn.
Griezels en geesten pas op! Lockwood & Co is terug!
Dankzij hun spectaculaire succes met de Schreeuwende Wenteltrap is Lockwood & Co nu een van de meest gevraagde bureaus voor paranormaal onderzoek in Londen.
Hun nieuwe zaak begint op een geplaagd kerkhof, waar de ijzeren grafkist van een sinistere arts wordt opgegraven. Zoals gewoonlijk is Lockwood vol vertrouwen over de afloop. En zoals gewoonlijk gaat alles fout: er komt een huiveringwekkende geest vrij en er wordt een raadselachtig, magisch voorwerp uit de kist gestolen.
Anthony, George en Lucy moeten het object terugvinden voor de verwoestende krachten ervan worden ontketend. Het is een race tegen de klok waarbij ze op de hielen worden gezeten door hun gehate rivalen van Bureau Fittes. Lukt het ze het complot te onthullen?
Jonathan Stroud is een Engelse schrijver. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door fantasy-verhalen. De Fluisterende Schedel is het tweede deel in de Lockwood & Co-serie.

Lees verder

five-stars

De week van een boekenworm

Oké een beetje later dan gewend maar hier is hij dan, mijn week. Waarom zo laat? Tja dat lees je ook wel in de loop van de week, maar ik ben behoorlijk ziek helaas. En wow jongens non maar een weekje tot kerst! Ik merk dat sinds ik niet meer op school zit ik het kerstgevoel eigenlijk een beetje kwijt ben, ik weet niet meer zo goed waar het is gebleven. Herkennen de werkende bloggers dit? Of juist helemaal niet? Het helpt tegenwoordig wel dat mijn oudste er nu meer mee bezig is door school maar goed ik dwaal af. Eerst maar eens kijken naar afgelopen week.

Lees verder