Recensie: Brooklynaire van Sarina Bowen

Recensie: Brooklynaire van Sarina BowenBrooklynaire by Sarina Bowen
on 12 februari 2018
Genres: romance, contemporary
Pages: 452
Format: Kindle
four-half-stars

A sexy new standalone from USA Today bestseller Sarina Bowen.

You'd think a billion dollars, a professional hockey team and a six-bedroom mansion on the Promenade would satisfy a guy. You'd be wrong.

For seven years Rebecca has brightened my office with her wit and her smile. She manages both my hockey team and my sanity. I don't know when I started waking in the night, craving her. All I know is that one whiff of her perfume ruins my concentration. And her laugh makes me hard.

When Rebecca gets hurt, I step in to help. It's what friends do. But what friends don't do is rip off each others' clothes for a single, wild night together.

Now she's avoiding me. She says we're too different, and it can never happen again. So why can't we keep our hands off each other?

Lees verder

four-half-stars

Boek haul januari 2018

De eerste maand van 2018 zit er alweer op! Jeetje wat is dat hard gegaan, want het voelt nog maar als gisteren dat het 1 januari was. Ook deze maand voegde ik een aantal mooie boeken toe aan mijn collectie. Ik ga vanaf deze maand ook proberen om mijn digitale aankopen toe te voegen of ARC’s die ik gekregen heb. Maar goed laten we snel beginnen!

Ik won bij Zon en Maan het boek Stil van jou van Sophie Jackson en wat heel tof is, hij is ook nog eens gesigneerd!

Lees verder

De week van een boekenworm #4

De laatste volle week van januari is voorbij, een week waarin Eline voor het eerst ging oefenen op school en we vast haar verjaardag vierde. Een week waarin ik me vooral heel onrustig voelde en dus helaas wederom weinig foto’s maakte. Maar hopelijk komt er weer wat rust terug in ons huis.

Maandag:

Deze week is toch een beetje spannend aangezien Eline deze week voor het eerst gaat oefenen op school. Ik merk dat ik daar zelfs vandaag al een beetje last van heb. Ik vind het namelijk gewoon ook spannend dat ze gaat oefenen. Hoe gaat ze het doen, heeft ze het naar haar zin? Al die vragen spoken toch door je hoofd. Ondanks dat ze pas woensdag gaat oefenen. Ik probeer me te concentreren op mijn werk en als ik eenmaal in de avond op de bank zit op mijn boek maar ik vind het lastig.

Lees verder

WWW Wednesday #3

Wat heb ik gelezen, wat lees ik nu, wat denk ik hierna te gaan lezen? Allemaal vragen waar ik antwoord op ga geven in deze blogpost. Ik doe deze al een tijdje en ik vind het altijd leuk om hem in te vullen. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit lezen en denken: Dat boek klinkt tof! Die wil ik ook wel lezen! Dus laten we snel beginnen met de blogpost!

Lees verder

Zijn we young-adult moe?

Afgelopen dinsdag plaatste Emmy de volgende stelling op haar blog zon en maan:

De Young Adult hype is voorbij, omdat we de afgelopen paar jaren geen klappers als The Hunger Games of Twilight hebben gehad.

Ik vond dit zo’n mooie stelling dat ik in overleg met Emmy besloot om er een artikel over te wijden op mijn blog. Want is het waar, is de hype echt voorbij? Of zijn we misschien zelfs een beetje te verzadigd in dit genre? Hoe ik hierover denk wil ik gaan beantwoorden in dit artikel.

Lees verder

WWWW Wednesday

Het is weer tijd voor een nieuwe WWW Wednesday, iedere week laat ik jullie zien wat ik zojuist uitgelezen heb, wat ik nu aan het lezen ben en wat ik hierna ga lezen. Die laatste is altijd een beetje onder voorbehoud aangezien ik nog wel eens wil wisselen van boek. Ik ben een echte mood reader wat betekend dat ik in de stemming moet zijn voor een bepaald boek. Natuurlijk krijg ik zo af en toe ook een nieuw boek binnen en dan wil ik die zo graag lezen dat ik daarvoor kies. Maar goed laten we snel gaan kijken naar de WWW van deze week!

Lees verder