De week van een boekenworm

De laatste week van de vakantie zit er weer op, zowel voor de meiden als voor mij. Ik ga ook weer aan het werk, stiekem niet echt zin in haha. Maar goed laten we eens kijken wat we de laatste week van de vakantie allemaal hebben gedaan. Ik kan je vertellen dat het geen week was waarin we hebben uitgeslapen. Ik ben denk ik nog meer moe dan aan het begin van de vakantie haha.

Lees verder

Bout of books #23

Jaaaa het is weer zover, bout of books is weer van start! Ik ben echt fan van deze read-a-thon want hij is lekker luchtig. Je moet niet een bepaald aantal boeken lezen, er zijn geen challenges waar je boeken aan moeten voldoen. Je gaat gewoon lekker zoveel mogelijk lezen en daar heb ik enorm veel zin in! De laatste tijd lees ik best veel, de tijd die ik vaak voor de tv. zat zit ik nu met een neus in een boek of e-reader. Maar wat is Bout of books? Hier een uitleg in het Engels want het is een tekst die we mogen delen van de officiële site:

Lees verder

The Friday Five: Boeken die vertaald zouden moeten worden

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die vertaald zouden moeten worden

Net als vorige week vind ik dit een hele leuke maar tegelijkertijd ook een heel lastig lijstje want er zijn zoveel goede boeken waarvan ik vind dat ze vertaald zouden moeten worden dat het lastig wordt om te kiezen. Maar ik ga een poging wagen.

Lees verder

Recensie The chase van Elle Kennedy

Recensie The chase van Elle KennedyThe chase by Elle Kennedy
Series: Briar U #1
Published by Elle Kennedy inc. on 6 augustus 2018
Genres: New Adult, contemporary
Pages: 377
Format: Kindle
five-stars

Everyone says opposites attract. And they must be right, because there’s no logical reason why I’m so drawn to Colin Fitzgerald. I don’t usually go for tattoo-covered, video-gaming, hockey-playing nerd-jocks who think I’m flighty and superficial. His narrow view of me is the first strike against him. It doesn’t help that he’s buddy-buddy with my brother.

And that his best friend has a crush on me.

And that I just moved in with them.

Oh, did I not mention we’re roommates?

I suppose it doesn’t matter. Fitzy has made it clear he’s not interested in me, even though the sparks between us are liable to burn our house down. I’m not the kind of girl who chases after a man, though, and I’m not about to start. I’ve got my hands full dealing with a new school, a sleazy professor, and an uncertain future. So if my sexy brooding roomie wises up and realizes what he’s missing?

He knows where to find me.

Lees verder

five-stars

WWW Wednesday #28

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW? Deze WWW is een grote gok aangezien ik dit typ op de woensdag dat de laatste WWW verschenen is.

Lees verder

Cover reveal: The last Letter van Rebecca Yarros

Een schrijfster die mij vanaf de eerste pagina van het allereerste boek dat ik van haar las wist te raken is Rebecca Yarros ik las als eerste haar Flight & Glory serie en er is volgens mij geen één boek in die serie waar ik het droog heb gehouden. Dus toen ik een oproepje zag voor de cover reveal van haar nieuwste boek, wist ik dat ik mee wilde doen. Ik heb me opgegeven en vandaag is het dan zover. De cover reveal van The last Letter. Het boek komt helaas pas volgend jaar uit, maar ik kan nu al niet wachten en een mooie bonus is, dat ik haar volgend jaar ook nog ga ontmoeten op RARE in Londen.

Maar goed nu eerst snel de cover reveal:

Lees verder

Waarom ik de serie Insatiable niet ga kijken

Er is de laatste tijd heel veel te doen geweest om de serie Insatiable, dit is een nieuwe Netflix original serie en normaal ben ik de eerste die meteen in zo’n serie duikt want over het algemeen vind ik hun series echt heel erg tof. Maar deze keer haak ik af. Gewoonweg omdat de trailer me al de kriebels bezorgd. Misschien niet eerlijk want in boekenland zeggen wij niet voor niets Don’t judge a book by it’s cover. Maar ik krijg gewoon geen goed gevoel bij deze serie.

Maar waar gaat de serie dan over? 

Lees verder

De week van een boekenworm

Omdat hij vorige week wat korter was, is hij deze week wat langer. Ik ben afgelopen week op vakantie geweest naar Duinrell. Was het leuk? Hebben we mooi weer gehad? Ik ga het jullie allemaal vertellen.

Zaterdag:

Onze eerste volledige dag in het park, natuurlijk gaan we zwemmen want onze oudste Lotte is dol op zwemmen. Helaas mag je maar 2 uurtjes zwemmen in het Tiki bad. Erg jammer als je het mij vraagt en vooral als je het Lotte vraagt want die wilde echt nog niet naar huis of nou ja naar onze duingalow. Maar helaas we moesten wel en we moesten eigenlijk ook heel nodig boodschappen doen. Dus dat zijn we daarna eerst gaan doen, vervolgens nog even met de meiden naar het park en dan tijd om te koken. In de avond lees ik lekker veel, ik heb deze vakantie echt veel kunnen lezen in de avonden.

Zondag:

Vandaag gaan we naar Den Haag, erg leuk en ik kan even naar de American book center, ik koop twee boeken en heb voor de rest een gezellige middag. Het is heerlijk om even helemaal niks te hoeven doen en lekker te genieten. We zijn ook nog de Primark in gelopen en daar hebben we wat house pride dingen ingeslagen. In ons gezin is elk huis vertegenwoordigd. ik zit in Ravenclaw, mijn man in Hufflepuff, Lotte in Slytherin en Eline in Gryffindor. Ik vind het zo leuk om te zien hoe enthousiast onze kinderen over Harry Potter zijn. Maakt mij een trotse potterhead haha. In de avond lees ik weer lekker veel. Lekker genieten van mijn boek en bonus vandaag heeft een vriendin een kaartje gescoord voor RARE Londen ( zal hier later een hele blogpost aan wenden. ) dus ik ben extra blij vandaag.

Maandag:

Vandaag begint de dag niet helemaal lekker, maar daarna heb ik tijd om lekker uit te waaien op het strand. Heerlijk met de voetjes door de zee en blijkbaar golven hoog genoeg dat mijn korte broek ook nat is haha. Maar het maakt allemaal niks uit! We genieten daarna van een heerlijke lunch en sluiten de middag af bij het aquarium. Vervolgens maken we een tussenstop bij de supermarkt en gaan daarna terug naar onze duingalow. Eenmaal thuis zijn we allemaal moe maar we hebben een heerlijke dag gehad. Eenmaal terug kook ik deze avond en na het eten als de kids op bed liggen lees ik weer lekker.

Dinsdag:

Vandaag gaan we zwemmen in het buitenzwembad van Duinrell, nou ik kan je het niet aanraden. Wat is dat bad ontzettend koud! We wilde eerst ook Sanne meenemen maar ik ben blij dat we dat niet gedaan hebben. Lotte heeft het natuurlijk enorm naar haar zin en die wil niet terug naar huis maar ik moet eerlijk bekennen dat ik blij ben als ik weer thuis ben. Die middag ga ik eens een middagdutje doen. Ik ben zo moe van de afgelopen weken slecht slapen en ik kan mijn ogen gewoon niet meer openhouden. Die avond lees ik weer lekker en ga toch ook redelijk vroeg naar bed.

Woensdag:

We beginnen de dag met boodschappen en wandelen even rond tussen de winkeltjes. Ik snuffel wat in boekwinkels en na de boodschappen gaan we nog even het park in met de meiden. Ze willen in de kikkerbaan, helemaal prima, Eline vind het fantastisch die is echt fan van ruige attracties. Lotte is een twijfel gevalletje, ze lijkt het wel leuk te vinden dat zegt ze ook maar ik weet het niet helemaal zeker haha. We gaan nog wat drinken en dan is het tijd om weer terug te gaan. We genieten van het avondeten en ook die avond lees ik weer veel.

Donderdag:

Vandaag staan we op tijd op, we gaan eerst zwemmen met de oudste twee in het zwembad en daarna door naar Amsterdam. Ik vind het heerlijk om naar de ABC en de Waterstones te gaan en ik snuffel dan ook heerlijk rond. Ik koop ook nog eens hele toffe schoenen. Helaas slaat het weer helemaal om en begint het enorm te regenen, tussendoor een beetje schuilen en zo gaan we door naar de parkeerplaats en onze auto. Eenmaal terug in de duingalow eten we een heerlijke kop soep en gaan de meiden op tijd naar bed. Morgen gaan we namelijk naar huis!

Vrijdag;

Ook vandaag staan we weer vroeg op, waar we normaal lekker rustig ontbijten is iedereen beetje onrustig nu. We doen ons best om alles zo snel mogelijk in te pakken en omdat het weer helaas echt heel slecht is gaan we meteen naar huis. Daar hebben we genoeg op te ruimen en nog wat boodschapjes te halen. In de avond eten we chinees en ik ga op tijd naar bed. ik kan me moeilijk concentreren op lezen en besluit gewoon lekker tv. te kijken.

Zaterdag:

Vandaag ben ik ook weer vroeg wakker, ik ga douchen en begin vast met het opruimen van de huiskamer. Morgen vieren we namelijk de verjaardag van mijn man en vanmiddag hebben we ook een verjaardag. We gaan boodschappen doen en als we terug komen begint het opruimen pas echt. We eten nog een boterham en dan is het tijd om te vertrekken. Het feestje is gezellig, de meiden gaan dan logeren bij opa en oma en wij gaan vanavond lekker naar de film.

Zondag:

Vandaag vieren we de verjaardag van mijn man, veel mensen kunnen vaak niet door vakanties enz. Dus het is rustig, op zich niet erg, we maken het zo ook wel gezellig! Als iedereen naar huis is, het huis aan kant is en de kinderen op bed liggen kruip ik lekker op de bank met een boek. Even heerlijk relaxen en bijkomen van een drukke week.

Hoe was jouw week?

The friday five

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Vijf auteurs die meer aandacht verdienen

Dit vind ik een hele leuke en tegelijkertijd een hele lastige….Want sommige auteurs die ik fantastisch vind zijn best populair in Amerika en Engeland maar hier gewoon niet. Dus ik ga voor Auteurs waarvan ik vind dat die in Nederland meer aandacht verdienen.

Lees verder