Recensie Ride or die ( A devil’s highwaymen MC novel #1 ) van Cee Cee Riley

Recensie Ride or die ( A devil’s highwaymen MC novel #1 ) van Cee Cee RileyRide or die by Cee Cee Riley
Series: Devil's highwaymen
Published by Create space independent publishing platform on 27 juni 2017
Genres: Biker romance
Format: Kindle
five-stars

Ride or Die #1 A Devil's Highwaymen MC novel 'We would blow up this world and create something beautiful in its ruins' Jesse & Laney 1985 We were each survivors of our upbringing: lost, unloved and afraid. But like moths to a flame, we couldn't stay apart. We loved. We lost. We fought. We cried. And then we shattered each other's hearts. Jesse was a hard man: a biker outlaw for the Devil's Highwaymen MC. I was Laney: the daughter of a dead mother and a father that didn't know or want me. We were doomed right from the start. But this was our romance. And this was our disaster. And hopefully, this would be our second chance.

Lees verder

five-stars

Recensie: Verblind door hem van Tamara Haagmans

Recensie: Verblind door hem van Tamara HaagmansVerblind door hem by Tamara Haagmans
on 28 augustus 2018
Pages: 244
Format: digitaal

Sannes grote droom wordt werkelijkheid: haar boek wordt uitgegeven.
Ze is dolenthousiast, tot ze Damian ontmoet, de redacteur met wie ze gaat samenwerken. Tussen hen loopt de spanning hoog op en niet alleen op seksueel gebied. Gelukkig kan Sanne rekenen op steun van haar beste vriend Dennis.
Hij maakt er echter geen geheim van dat hij Damian totaal niet vertrouwt. Maar Dennis heeft zelf een geheim en het is nog maar de vraag hoe Sanne zal reageren, als ze hoort wat hij al die tijd voor haar heeft verzwegen

Lees verder

Recensie: Trickery ( Curse of the gods #1 ) van Jaymin Eve

Recensie: Trickery ( Curse of the gods #1 ) van Jaymin EveTrickery Series: Curse of the gods #1
Published by Create space independent publishing platform on 28 februari 2017
Genres: fantasy, reverse harem
Pages: 282
Format: paperback
four-stars

Willa Knight: Dweller. Slave. Non-magical being.
In Minatsol, being a dweller means that you are literally no better than dirt. In fact, dirt might actually be more useful than Willa. Her life will be one of servitude to the sols, the magic-blessed beings who could one day be chosen to become gods.
At least her outer village is far removed from the cities of the sols, and she won't ever be forced to present herself to them... Until one small mistake changes everything, and Willa is awarded a position to serve at Blesswood, the top sol academy in the world-a position that she definitely did not earn.
Under the sudden, watchful eye of the gods, she will be tasked to serve the Abcurse brothers, five sols built of arrogance, perfection and power. They are almost gods themselves, and under their service she is either going to end up sentenced to death, or else they are going to ruin her so badly that she will wish for it.
Either way, she is in trouble.

Een tijdje geleden ontdekte ik een geheel nieuw genre voor mij: Reverse Harem. een harem boek gaat meestal over 1 man met meerdere vrouwen. Dit is reverse dus een vrouw met meerdere mannen. Er zijn natuurlijk superveel boeken in dit genre en ik heb er nu een aantal gelezen. Een serie die heel veel aanbevolen werd, was de curse of the gods serie en ik snap nu helemaal waarom! Het is grappig, spannend en gewoon heerlijk om te lezen.

Deze serie verteld het verhaal van Willa Knight, zij is geen God maar eigenlijk een soort slaaf voor Goden. Nou ja dat wordt ze want voor nu zit ze op school om getraind te worden. Maar ja Willa wil dit helemaal niet en ze is ook nog eens enorm onhandig. Ze wordt toegewezen aan de Abcurse broers en tja dat gaat natuurlijk helemaal niet goed. Dit boek is een young-adult die voor zover ik begrijp gaandeweg de serie veranderd in New Adult. Maar er zitten dus geen volwassen scenes in dit boek. Maar er is genoeg spanning aanwezig!

Ik vond het echt een heerlijk boek, je merkt dat dit het eerste boek is in een serie want er is wereldopbouw. Je leert de verschillende rangen en wat hun taken zijn, je leert meer over de Goden die er zijn en die er misschien wel gaan komen. Want voor je een God wordt moet je ook gewoon eerst naar school en dan hopen dat je tot God gemaakt wordt. Gebeurd dat niet, heb ik geen idee nog wat er met je gebeurd. Maar het is vast niet leuk.

Ik had echt geen probleem om in dit boek te komen. Je vliegt er echt doorheen en ik kon telkens niet wachten om het boek weer op te pakken. Het verhaal verloopt vlot en doordat je gaandeweg het boek informatie krijgt blijft het ook goed te begrijpen zonder dat je meteen een info dump krijgt.

Ik vond de broers ook echt fantastisch! Ik kan wel zien hoe deze serie straks uit het YA genre gaat want als ik de spanning in het boek nu af en toe al lees dan krijg ik het er al warm van. Wat ik het fijne vind aan dit boek is dat er een opbouw is, ze duiken dus niet meteen met elkaar in bed, ze leren elkaar kennen, ze bouwen iets op. Bovendien ben ik gek op paranormale boeken dus dit boek past in meerdere opzichten prima in mijn straatje.

Als je een introductie wil in dit genre is dit denk ik een perfecte serie om mee te beginnen.

four-stars

De week van een boekenworm

Zo de eerste week van het nieuwe schooljaar zit er weer op! Het was geen rustige week, maar dat ben ik inmiddels wel gewend. De perfecte afsluiter was het concert op zaterdagavond. Maar goed laten we eerst naar de rest van de week kijken.

Maandag:

Maandag was ook weer mijn eerste werkdag, al begon hij wat later omdat ik eerst de meiden naar school heb gebracht. Omdat Lotte in een nieuwe klas startte wilde ik haar graag eerst zelf wegbrengen. Daarna op weg naar mijn werk,

Lees verder

Owlcrat unboxing: Ruthless Royals

Weer een Owlcrate unboxing!! Ik ben dit jaar nog geen enkele keer teleurgesteld geweest in de Owlcrate en deze maand is geen uitzondering. Het boek had ik helaas al in de Fairyloot van Juni gehad maar dat mag de pret niet drukken. Want de rest van de box is super tof en de exclusieve editie van dit boek is echt prachtig! Laten we snel gaan kijken naar deze unboxing.

Allereerst even de doos natuurlijk, ik vind hem nog steeds leuk!

Lees verder