Unboxing Letters & Lights: As Travars a darker shade of magic inspired box

Zo wat een titel he?! Haha maar toen ik deze box online zag komen kon ik niet anders dan hem aanschaffen. Ik ben echt dol op A darker shade of magic! Ik moet eerlijk bekennen dat ik deel 3 nog steeds niet gelezen heb, ik durf gewoon niet mensen ik wil nog even ronddobberen in mijn Kell bubbel en ben bang dat ik eraf donder aan het einde van dit boek haha.

Maar goed het is dus één van mijn favoriete series en deze box mocht dan ook niet ontbreken.

Een voordeel van Emmy elke week zien is dat ik vaak de box al iets eerder heb dan anderen omdat hij niet opgestuurd hoeft te worden. En ik krijg mijn naam op de box, hoe leuk is dat!

Lees verder

Excerpt reveal: The last letter van Rebecca Yarros

Als er toch een boek is waar ik dit jaar heel erg naar uitkijk is het wel The last letter van Rebecca Yarros! Deze auteur heeft de gave om mij te laten lachen, huilen en schreeuwen van frustratie in 1 boek. Ik was dan ook enorm blij toen ik hoorde dat ze naar RARE in Londen zou komen. Maar goed vandaag heb ik dus een kleine teaser voor haar nieuwe boek. Een boek waarvan ik nu al weet dat ik ga huilen en dan weet ik alleen nog maar waar hij over gaat.

Laten we beginnen met de cover van dit boek:

Lees verder

Recensie Maanwerkboek van Leida Groot

Ik zag op Facebook een oproepje van Leida Groot om haar maan werkboek te recenseren. Ik vind de maan super interessant en natuurlijk was dit ook nog eens een bloedmaan! Ik heb me dus meteen aangemeld en een recensie exemplaar ontvangen.

Ik heb zelf het boek uitgeprint zodat ik het fijner kon lezen. Het is mooi opgebouwd in verschillende hoofdstukken die in eerste instantie wat meer uitleg geven over de volle maan en de volle maan in de eclips. Wat ik heel erg interessant vond om te lezen. Ik merk dat het me erg nieuwsgierig maakt naar meer informatie hier over. Dit keer stond de maan in het sterrenbeeld van de Leeuw, voor mij extra leuk want mijn man is een Leeuw haha.

Lees verder

De week van een boekenworm

Als ik dit typ zit ik te wachten op de eerste gasten van het feestje voor Eline. Hoewel ik enorm van mijn kinderen hou, vind ik verjaardagen altijd wat minder. Veel te druk haha. Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Maandag:

Vandaag is het weer werkdag, ik vind het opstaan in de winter echt een ramp. Het is zo koud en ik wil dan gewoon in mijn warme bedje blijven liggen. Ik start op en ga naar mijn werk. De dag gaat best snel voorbij en voor ik het weet ga ik mijn owlcrate ophalen. Deze is ook echt weer heel erg tof en besluit dat ik meteen aan het boek begin wat in de owlcrate zit. Die avond lees ik wat en ga daarna naar bed.

Lees verder

Recensie: Blood And Chaos nu S.M. Soto

Recensie: Blood And Chaos nu S.M. SotoBlood and Chaos Series: Chaos #2
Published by independently published on 21 januari 2019
Genres: Dark romance
Pages: 335
Format: e-book
Buy on Amazon
Goodreads
four-stars

We thought the games were over, but they've only just begun...

She was the puppet.
He pulled the strings.
Now the death toll is rising, what could this mean?
It was all a game.
Of feelings.
Of pain.
Death is just an illusion, or so they say.
She was just a pawn on a piece of his demented board. But there's only one question left to settle the score...Can dead people really stay dead?

Lees verder

four-stars

Recensie: The princess of Baker street van Mia Kerick

Recensie: The princess of Baker street van Mia KerickThe princess of Baker street by Mia Kerick
Published by Harmony Ink Press on 22 januari 2019
Genres: young-adult, contemporary
Pages: 180
Format: Kindle
Goodreads
five-stars

When she was a child, Joey Kinkaid, assigned as a boy at birth—wearing Mom’s purple sundress and an imaginary crown—ruled the Baker Street neighborhood with a flair and imagination that kept the other kids captivated. Day after day, she led them on fantastic after-school adventures, but those innocent childhood days are over, and the magic is gone. The princess is alone.

Even Eric Sinclair, the Prince Eric to Joey’s Princess Ariel, has turned his back on his former friend, watching in silence as Joey is tormented at school. Eric isn’t proud of it, but their enchanted youth is over, and they’ve been thrust into a dog-eat-dog world where those who conform survive and those who don’t… well, they don’t. Eric has enough to deal with at home, where his mother has abandoned him to live in isolation and poverty.

But Eric can’t stay on the sidelines forever. When Joey finally accepts her female gender and comes to school wearing lip gloss, leggings, and a silky pink scarf, the bullies readily take the opportunity she hands them, driving Joey to attempt suicide and leaving Eric at a crossroads—one that will influence both their lives in not just the present, but the future.

Is there a chance the two teens can be friends again, and maybe even more?
(less)

ISBN: 9781640803947

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Lees verder

five-stars