Recensie: Verschijning van Joany de Vries

Recensie: Verschijning van Joany de VriesVerschijning by Joany de Vries
Published by Uitgeverij Volt Genres: young-adult, Paranormal
Pages: 304
Format: paperback
Goodreads
five-stars

Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste YouTube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn, maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren

Als het team een opdracht uit Nederland krijgt aangeboden neemt Jeanne de opdracht stiekem aan. Ze wil altijd al graag naar Nederland; het land waar haar moeder, die ze nooit heeft gekend, vandaan komt. Ze reist in haar uppie af naar Eindhoven, waar ze wordt opgepikt door Wietse, haar online gevonden gastheer in Oss.

Samen gaan ze op zoek naar Jeanne’s moeder. Dat levert een zoektocht op die leidt langs ouija-borden, op hol geslagen kuddes wisenten en mogelijk sinistere huisdieren, waardoor Jeanne begint te vermoeden dat ze dit keer écht op een bovennatuurlijk mysterie is gestuit.

ISBN: 9789021415796

Lees verder

five-stars

Recensie: The risk ( Brair U #2 ) van Elle Kennedy

Recensie: The risk ( Brair U #2 ) van Elle KennedyThe Risk by Elle Kennedy
Series: Briar U #2
Published by Elle Kennedy inc. on 18 februari 2019
Genres: contemporary, romance
Pages: 432
Format: Kindle
Goodreads
five-stars

A sexy standalone novel from New York Times and international bestselling author Elle Kennedy. THE RISK takes you back to the world of hot hockey players, feisty heroines, bro banter, and steamy scenes...

Everyone says I’m a bad girl. They’re only partly right—I don’t let fear rule me, and I certainly don’t care what people think. But I draw the line at sleeping with the enemy. As the daughter of Briar’s head hockey coach, I’d be vilified if I hooked up with a player from a rival team.

And that’s who Jake Connelly is. Harvard’s star forward is arrogant, annoying, and too attractive for his own good. But fate is cruel—I require his help to secure a much-coveted internship, and the sexy jerk isn’t making it easy for me.

I need Connelly to be my fake boyfriend.

For every fake date…he wants a real one.

Which means this bad girl is in big trouble. Nothing good can come from sneaking around with Jake Connelly. My father would kill me, my friends will revolt, and my post-college career is on the line. But while it’s getting harder and harder to resist Jake’s oozing sex appeal and cocky grin, I refuse to fall for him.

That’s the one risk I’m not willing to take.

Lees verder

five-stars

De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, we zitten alweer op de helft van Februari, ik heb altijd het gevoel dat de eerste maanden van het jaar echt voorbij vliegen! Maar goed laten we snel kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Maandag:

Behalve werk eigenlijk vrij weinig, ik ben vooral heel erg moe en dat lijkt het thema te worden van deze week….Ik weet niet waar het vandaan komt maar ik heb het idee dat ik gewoon nergens aan toe kom zonder bijna in slaap te vallen. Ik werk en ik ben bezig met de kids, maar als het moment komt dat ik lekker even tijd heb voor mezelf val ik in slaap. Ik besluit dan ook op tijd naar bed te gaan….maar ja eenmaal in bed slaap ik dan weer niet haha.

Lees verder

Unboxing Illumicrate: Saints & Scars

Ik heb al vaker de Illumicrate bij anderen voorbij zien komen en elke keer weer was ik jaloers want de boxen zijn echt geweldig. Maar ook best prijzig, in eerste instantie was ik dan ook niet van plan deze te kopen. Maar hoewel ik pas in april jarig was, mocht ik hem toch voor mijn verjaardag bestellen van mijn ouders. Toen begon het lange wachten en vorige week was het dan zover, mijn box kwam eindelijk binnen. Laten we snel kijken wat er in zat!

Lees verder

De week van een boekenworm

Ik bied alvast mijn excuses aan voor het saaie berichtje, ik heb gewoon even geen foto’s deze week. Ik typ dit terwijl ik even geen hoofdpijn heb. Maar ik lig eigenlijk al de hele dag in bed met migraine. Dus even een snel week overzicht. Mijn berichten zullen deze week een beetje op andere tijdstippen online komen omdat ik dus niet heb kunnen bloggen op zondag.

Lees verder