Tipje van de sluier dinsdag

Het was even wat stiller, ik was een paar dagen weg ( Naar Disneyland met mijn moeder en mijn meisjes. ) Maar ik ben er weer. Ik heb de laatste maanden echt een beetje moeten vechten tegen een leesdipje, maar ik geloof dat ik er nu echt helemaal uit ben. Ik ben op dit moment Verkikkerd van Lisette Jonkman aan het lezen, wat een heerlijk boek is dat zeg! Ik vlieg er doorheen en ik wil alleen maar lezen! Hier mijn tipje van de sluier:

Hij trekt me aan mijn hand, die hij nog steeds vasthoud, mee naar binnen. Ik denk verlangend aan de antibacteriële handkcrème in mijn roze handtas. ( p. 7 ) 

Voor de mensen die het boek nog niet gelezen hebben, hieronder kun je lezen waar het over gaat.

Als ze gaat studeren, komt Lucy tot haar grote ergernis terecht op een campus in een huis vol nerds. Moet ze vrienden met hen worden? En wie is die lange, blonde jongen die haar zo bekend voorkomt en twee kamers naast haar woont? Waarom duikt hij steeds op als het haar niet goed uitkomt? Ze krijgt het er veel te warm van. Pas als Lucy’s hoogbegaafde zusje op bezoek komt, ziet ze haar huisgenoten ineens in een heel ander licht… ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: