Super six saturday: All time favourite personages

Op zaterdag doe ik altijd mee met de Super Six Saturday gehost door Book Babbles. Elke week is er weer een nieuw onderwerp waar ik een top 6 van maak. Deze week is het onderwerp: All time favourite personages. Dus hier is mijn top 6:

1. Luna Lovegood, Al vanaf het moment dat ik voor het eerst over haar las wist ik dat zij één van mijn favoriete boeken karakters zou zijn. Ze is een beetje maf maar helemaal zichzelf.

2. Hermelien: Ik hou van haar, ze is slim, schaamt zich niet voor het feit dat ze hard leert en laten we eerlijk zijn zonder haar was Harry lang niet zover gekomen.

3. Katniss Everdeen; één van mijn favoriete dystopische trilogieën, en Katniss is een sterk vrouwelijk karakter en daar hou ik van.

4. Celaena Sardothien, Zij is echt een kick ass karakter, ze laat niet over zich heen lopen en daar hou ik wel van.

5. Raven uit The vampire Kisses boeken, ik was vroeger een goth meisje met een grote liefde voor vampier boeken. Net als Raven, dus ik kon me prima vinden in haar haha. Ik vind haar nog steeds één van de leukste karakters!

6. Riley uit de Demon Trappers serie, ik vergeet vaak hoe ik deze serie verslonden heb maar ik vind haar een ontzettend leuk karakter. En de serie is ook echt een aanrader.

Valt het op, alleen maar vrouwen in mijn top 6 haha. Wie is jou favoriete karakter of all time? Laat het me weten in de comments.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 april 2015 at 22:03

Van de twee laatste series las ik nog niets en ik hoop daar echt verandering in te brengen (als ik eens heel veel tijd heb).Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: