Tipje van de sluier dinsdag

Het is weer dinsdag dus tijd voor een nieuwe tipje van de sluier. Naar lang uitstellen ben ik eindelijk begonnen in het boek City of lost souls van Cassandra Clare. Ofwel het vijfde boek in de The mortal instruments serie. Waarom heb ik toch zo lang gewacht met lezen vraag ik me nu af. Want ik zat er vanaf de eerste pagina al meteen weer in! Hier mijn tipje van de sluier:

Jace let go of her, Clary instantly jerked away from him. ( p. 97 ) 

Hieronder in het kort waar het boek over gaat:

What price is too high to pay, even for love? When Jace and Clary meet again, Clary is horrified to discover that the demon Lilith’s magic has bound her beloved Jace together with her evil brother Sebastian, and that Jace has become a servant of evil. The Clave is out to destroy Sebastian, but there is no way to harm one boy without destroying the other. As Alec, Magnus, Simon, and Isabelle wheedle and bargain with Seelies, demons, and the merciless Iron Sisters to try to save Jace, Clary plays a dangerous game of her own. The price of losing is not just her own life, but Jace’s soul. She’s willing to do anything for Jace, but can she still trust him? Or is he truly lost?

Love. Blood. Betrayal. Revenge. Darkness threatens to claim the Shadowhunters in the harrowing fifth book of the Mortal Instruments series  ( van Goodreads ) 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: