TTT: Top Ten Thursday personages waarmee ik me het meeste identificeerdeKw

Oei een moeilijke top tien deze keer, want het is weer donderdag en tijd voor een nieuw Top ten thursday. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zeker weet of ik tot tien kan komen, maar ik ga het proberen.

1. Hermelien, niet dat ik zo ongelooflijk slim ben, maar net als zij vind ik leren wel ontzettend leuk. Ik heb een hekel aan afstuderen en het is dat je ook geld moet verdienen anders zou ik mijn hele leven lang studeren haha.

2. Luna, er was een tijd dat ik het belangrijk vond wat anderen van mij dachten. Die tijd is helemaal voorbij, het interesseert me werkelijk niet of iemand vind dat ik te oud ben om fan te zijn van een tv-serie. Of dat ik me als moeder belachelijk gedraag als ik lekker gek doe met mijn kinderen.

3. Cath van Fangirl, tja ik ben zelf gewoon een enorme fangirl!

4. Ik hoop dat dit mag maar ik ga er ook eentje tussen zetten van een tv. serie: Charlie van Supernatural. Zij is de ultieme fangirl, ik ben misschien niet zo goed met computers als zij. Maar het enthousiasme dat zij heeft voor bepaalde dingen deel ik met haar.

5. Mijn 16 jarige ik kon zich ook erg goed identificeren met Raven uit de Vampire kisses boeken. Net als zij was ik helemaal gek op vampiers, in films, boeken en kleding haha.

6…. Tja hier houd het voor mij op, ik zou het echt niet weten.

Kwam jij wel tot tien?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 april 2015 at 12:42

Ik vond hem ook erg moeilijk deze keer! Ben helaas maar tot 3 gekomen..Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bookalicious book tag

29 april 2015

%d bloggers liken dit: