Super Six Saturday: top 6 genre boeken.

Zaterdag, heerlijk weekend en tijd voor een nieuwe Super Six Saturday. Vandaag mag je zelf kiezen een top 6 van boeken uit een bepaald genre. Nu is mijn favoriete genre dystopian boeken dus hier mijn top 6!

1. The hunger games, niet echt een verassing lijkt me, ik vind dit één van de beste boeken in dit genre

2. Divergent, ook dit boek vond en vind ik heel erg goed!

3. Delerium, het hele idee dat liefde een ziekte is en je beter niks kunt voelen vind ik een heel apart gegeven.

4. The maze runner, echt iets heel anders in dit genre waar je ook eens leest over een jongen als hoofdpersonage dat vond ik vooral erg leuk.

5. Angelfall, misschien niet helemaal een dystopian setting maar toch, ik vind hem wel passend.

6. De test, ik vond dit boek erg spannend, ondanks de vergelijkingen met The hunger games. Ik kon me wel los maken van dat gegeven.

Wat is jou favoriete genre en wat is daarin dan jou favoriete boek?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 mei 2015 at 08:03

Mijn favoriete genre is toch wel de thriller. Hoewel het al lang geleden is dat ik het boek heb uitgelezen, is het me nog steeds bijgebleven: De schreeuw van het lam van Thomas Harris. Dat is toch wel een van mijn meest favoriete boeken in dit genre.3 mei 2015 at 13:01

Mijn favoriete genre is ook dystopia! Momenteel lees ik een wat onbekendere serie, The Killables door Gemma Malley, en tot nu toe is het erg tof 🙂 Eén van mijn vele favorieten binnen dit genre is trouwens The 5th Wave!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: