Super Six Saturday: Dingen in boeken die ervoor zorgen dat ik een boek meteen wil lezen.

Het is weer tijd voor een nieuwe Super Six Saturday, want ondanks de read-a-thon gaat die gewoon door natuurlijk. De Super Six Saturday wordt georganiseerd door Book Babbles, neem ook zeker eens een kijkje op hun blog want hij is super leuk! Deze week is het thema: Dingen in boeken die ervoor zorgen dat ik een boek meteen wil lezen.

1. Bad ass vrouwelijke karakters! Ik hou niet zo van karakters die zichzelf heel zielig vinden en gaan zitten wachten tot een man hen komt redden. Dus als het boek een sterk vrouwelijk karakter heeft dan lees ik het graag!

2. Fangirl, Nou ja nu is er een boek met deze titel maar ik vind het erg leuk om over andere fangirls te lezen. Dan voel ik me niet zo alleen haha.

3. Boeken, als het boek over boeken gaat ben ik geïnteresseerd!

4. Re-tellings: Van sprookjes vooral, ik vind het super leuk om ze te lezen.

5. Dystopische wereld: Mijn meest favoriete genre op dit moment

6. Fearies: Ik begin steeds meer boeken over deze wezens te lezen en ik vind ze erg leuk.

Wat zorgt er bij jou voor dat je een boek meteen wil lezen?

Een gedachte over “Super Six Saturday: Dingen in boeken die ervoor zorgen dat ik een boek meteen wil lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.