Super Six Saturday: Auteurs van eigen bodem

Wat een leuke Super Six Saturday deze week, auteurs van eigen bodem. Ik moet eerlijk bekennen dat ik te weinig lees van auteurs van eigen bodem maar ga toch kijken of ik een top 6 kan maken.

1. Lisette Jonkman, ik heb haar pas dit jaar echt ontdekt door het lezen van Verslingerd maar ik vind haar echt geweldig. Ik hou eigenlijk helemaal niet zo van chick-lit boeken maar haar boeken zijn echt top!

2. Lis Lucassen/Olga Hoekstra, Hitte is echt een super goed boek, heerlijk zomers, goede personages en een goed verhaal! Ik ben heel benieuwd naar haar andere boeken.

3. Jen Minkman, Ook van haar tot nu toe pas één boek gelezen maar daar was ik erg positief over, ik vond De jongen uit het woud echt heel mooi.

4. Jennefer Mellink, ik heb afgelopen weekend het boek Gebroken gelezen en wat is dat een spannend boek! En tot op het einde blijf je gissen naar de dader.

5. heleen Vreeswijk, Ik heb heel veel boeken van haar al gelezen, ze zijn gewoon heel goed en heel spannend. Het feit dat ze gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen maakt de boeken natuurlijk alleen nog maar beter.

6. Paul van Loon, hij was mijn grote held op de basisschool, ik heb de boeken van De griezelbus echt verslonden!

Wie is jouw favoriete Nederlandse auteur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.