Ik ben weer terug…. denk ik

Dus ik ben vorige week in Italie geweest, ik ga hier dit weekend een leuk verslag van maken en met jullie delen. Maar ik ben weer terug. Eigenlijk al sinds maandag, maar jeetje ik heb me toch last van een con blues! Net ook nog de season finale gezien van Supernatural en ik moet zeggen dat ik hem anders verwacht had, maar wel echt helemaal te gek vind! Is het al oktober? Daarna ook nog The hillywood show parodie gezien, zoek ze eens op want ze zijn heel leuk! maar wel spoiler alert dus als je seizoen negen nog niet gezien hebt niet kijken!!!

Vanaf morgen zal ik weer wat actiever zijn op mijn blog!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 mei 2015 at 02:35

Fijn dat je het leuk gehad hebt. Welcome back!26 mei 2015 at 15:23

Ik kijk al uit naar je verslag. Hopelijk heb jij na die drukke periode even de tijd gehad om te bekomen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: