Tipje van de sluier dinsdag

Vandaag deel ik weer een quote met jullie uit een boek dat ik op dit moment aan het lezen ben. Ik ben zondag begonnen aan het boek Over de grens van Katy McGarry, ik heb dit boek ontvangen als onderdeel van het young-adult abonnement dat ik heb bij Harlequin. Het is iets heel anders als wat ik anders lees maar zeker ook heel mooi! Hier mijn tipje van de sluier:

“Hij deed zijn bandana en schort af en gooide ze in een bak. Zijn bord zette hij naast me op de toonbank, en nadat hij zichzelf een glas cola had ingeschonken, liep hij naar de kruk naast die van mij. ( p. 126 ) 

( bron: Goodreads )

 

Als je nieuwsgierig ben naar het boek, hieronder een korte beschrijving:

Niemand weet waarom de populaire Echo opeens een outsider is geworden. Wat er die afschuwelijke nacht is gebeurd, kan ze zich zélf niet eens meer herinneren, maar de gevolgen zijn duidelijk. Op school ontwijkt iedereen haar, en haar strenge vader houdt haar voortdurend in de gaten. Maar als Noah in zijn zwartleren jack haar leven binnenwandelt, verandert alles. Hij zou fout zijn, een player, gevaarlijk zelfs. Echo weet dat ze hem beter uit de weg kan gaan. Maar toch… toch heeft ze het gevoel dat hij de enige is die haar begrijpt en dat ze op het punt staat een grens over te gaan, iets waarvan ze niet eens wist dat ze het durfde.. ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: