Jus in bello ofwel een heel weekend alleen maar Supernatural!

Het is alweer meer als een week geleden dat ik heerlijk ondergedompeld was in de wereld van Supernatural, samen met een deel van de cast en ruim 800 andere fans! Het was een fantastisch weekend, dat me achter liet met een enorme kater en de drang om nog vaker te gaan. Inmiddels is de kogel door de kerk en gaan we volgend jaar niet maar dat jaar erop wel. Laat ik beginnen met vertellend dat ik na vorig jaar Asylum te hebben bezocht ik een beetje bang was. Vorig jaar rende ik rond als een kip zonder kop en wist ik halve tijd niet waar ik moest zijn. Dit jaar zou echter heel anders worden…….

De organisatie:

Laat ik beginnen met de organisatie van JIB, jeetje wat zit dat goed in elkaar, al ruim voor je naar Rome afreist heb je alles binnen. Je pas, je gewenste photo ops en handtekeningen en dat geeft al veel meer rust. Op donderdag kon je je envelopje al op gaan halen. we stonden niet eens vijf minuten in de rij en toen kregen we ons envelopje mee, er werd gecontroleerd of alles er in zat en je kon weer gaan. Heerlijk het schema bekijken en zien welk panel je niet wilde missen en wanneer jou gekozen foto ops en handtekeningen waren. De volgende dag hadden we een kleine domper, Jared was er niet, maar ook dit werd fantastisch opgelost. Als je een foto op had met Jared of met Jared en andere acteurs kon je deze omwisselen voor andere foto ops. Had je een handtekening kon je kiezen uit een extra handtekening van Jensen of Misha. Of je kon je geld terug krijgen. Prima geregeld dus! De rest van het weekend verliep gewoon goed, het programma dat op zondag een uurtje later begon was geen probleem want ja er werd druk getweet door de organisatie dus iedereen wist er van. Je hoefde je niet af te vragen wanneer het jou beurt was voor een foto op of handtekening. Tijdens de panels kon je dat zien op het scherm, dus je wist precies waar je aan toe was. Kortom een heel stuk beter geregeld dan vorig jaar in Engeland!

De handtekeningen:

Ja je stond even in de rij en helaas hadden niet alle acteurs even veel tijd, maar het was zeker de moeite waard! Ik heb met Felicia Day zelfs even staan kletsen over een bepaalde serie die ze met haar productie bedrijf heeft gemaakt. Echt super gaaf! ( zowieso was Felicia één van mijn favorieten dit weekend! ). Al met al ontzettend geslaagd dus.

De foto ops:

Ow wat was ik hier zenuwachtig voor! Onze eerste op was met Misha, zenuwachtig vroeg ik om een hug foto en gelukkig stemde hij in! Dit zette de toon voor de rest van het weekend haha. En wow wat kan Jim Beaver ontzettend goed knuffelen haha. Het is echt gewoon een knuffelbeer en super aardig. Bij Felicia vertelde ik dat ik haar boek in pre-order had staan en kreeg ik nog een high five omdat ze het zo tof vond. Helemaal happy huppelde ik naar buiten.

Ik en Felicia Ik en Jim Ik en Misha Ik en Tamoh

Zaterdag was de dag….. mijn foto op met Jensen! Ik was zo zenuwachtig en dat werd er niet beter van toen ik hem zag. In het echt is hij net zo knap als op tv. Ik was vastberaden om hier in ieder geval ook een knuffel uitgeslepen dus met trillende handjes en stem vroeg ik dat. Sure was zijn antwoord. Ik stond echt te shaken zo zenuwachtig was ik. Na de foto vertelde ik hem dat ik zo zenuwachtig was, zijn antwoord: You did great. Met een knikkende knieën en een brede smile liep ik naar buiten. Daar stond een meisje dat ik vorig jaar heb ontmoet op Asylum en samen stonden we te fangirlen op de gang haha. Die dag heb ik nog één andere foto op gehad, omdat wij een foto met Jared hadden konden we deze omwisselen. We hebben dat gedaan voor een duo foto met Felicia en Osric ( kevin Tran ), echt super leuk! We hebben geposeerd als een soort van Charlies angels haha.

Ik en Jensen Ik, Felicia en Osric

 

Zondag hadden we er nog twee Richard ( The trickster/Gabriël ) en Rob ( Chuck de profeet die de boeken schrijft ). Richard is echt voor alles in volgens mijn maar ik heb gewoon een knuffel gevraagd ( ik zei toch dat het een thema was ). Ook Rob heb ik een knuffel gevraagd en na de foto zei ik, nu kan ik iedereen vertellen dat ik een knuffel heb gehad van God. Hierdoor moest hij lachen en zei Nice. Al met al ben ik erg blij met mijn foto’s!

Ik en Richard Ik en Rob

De panels:

Dit is toch wel één van de leukste onderdelen van een con, de panels. Waarin de acteurs allerlei vragen gesteld worden over Supernatural maar ook over andere series of films waar ze aan gewerkt hebben. Ik heb echt gelachen, geschreeuwd en zelfs gedanst tijdens de panels. Één van de leukste gasten is toch wel Mark Sheppard, die geeft eigenlijk nooit echt antwoord maar  is gewoon ontzettend grappig! Wat dit keer ook heel gaaf was, was dat Robert Singer één van de producers er was. Zijn antwoorden waren natuurlijk vooral enorm interessant.

Al met al een zeer geslaagd weekend en nu heb ik natuurlijk last van de grootste con blues ever hij duurt al minstens een week…..

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 mei 2015 at 17:29

Haha echt super gaaf lijkt mij dat! Wat een ervaring om nooit te vergeten.27 mei 2015 at 20:17

Waaaaah supervette foto’s, echt sjiek 😀28 mei 2015 at 11:59

Wauw, dat lijkt me echt een onvergetelijke ervaring – en de leuke foto’s zijn natuurlijk fantastische herinneringen aan die toffe ontmoetingen.28 mei 2015 at 22:03

Wauw dit klinkt echt supergaaf! En wat een leuke foto’s!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: