Boek Haul Mei

In April was er geen boek haul maar dat maak ik in Mei wel weer goed! Hier is mijn Haul van deze maand! En een gedeelte van vorige maand.

Ten eerste twee graphic novels van Once upon a time en Vampire Academy

8

Ook kocht ik dit leuke boekje over monsters en aangezien ik een groot fan ben van Londen ging ook dit boekje mee.

7

Een van de beste boeken die ik gelezen heb dit jaar A court of thornes and roses en het vierde deel van de Selectie serie The Heir

4

 

Ook nam ik Koud vuur en Koude magie mee op het boekenfestijn in Eindhoven

6

Dit boekje van Laini Taylor Days of blood and starlight leek me heel mooi! En aangezien er in Supernatural veel Angels voorkomen leek dit boekje me ook erg interessant.

3

Ik leest te weinig classics maar deze versie van Great Expectations en Jane Eyre kon ik niet laten liggen.

2

After 2, ik vond het eerste deel niet heel goed, maarja die cliffhanger zorgde er wel voor dat ik de rest wilde lezen. Ik  ga meedoen aan de leesmarathon van Blossom Books van Ik geef je de zon, maarja dan moet je het boek wel hebben natuurlijk.

1

Voor ik naar Rome vloog kwam ik queen of the tearling tegen, die wilde ik al heel lang lezen en hij is goed!! Het boek van Neil Gaiman vond ik op het boekenfestijn en leek me gewoon erg leuk.

5

 

Ik ben een Geek Girl dus toen mijn man dit boekje zag wist ik dat ik het wilde hebben! En deze versie van Snow White heb ik voorbij zien komen op youtube en ik vind hem zo mooi!

9

Ik heb voor Het programma meegedaan aan een leesclub op facebook, met je recensie kon je een ander boek winnen en hoera ik had gewonnen! Het boek dat ik gewonnen heb is Het watermantijdperk, ik ben er erg benieuwd naar. En tot slot The reading challenge, tja die moest ik gewoon hebben natuurlijk!

10

 

Welke boeken heb jij in mei verzameld?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 mei 2015 at 12:35

Leuke boeken! De twee graphic novels heb ik ook bij het boekenfestijn gekocht!31 mei 2015 at 22:46

Die covers van die classics! <3
Ik heb deze maand een aantal New Adult boeken van Zoner & Keuning aangeschaft nadat ik Sterrenhemel en Wacht op mij las.2 juni 2015 at 10:46

Wat een leuke aanwinsten. Kreeg je ze nog allemaal in de boekenkast? Of kwam er wat puzzelwerk aan te pas? 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: