Game of Thrones exhibition

Vorig jaar ben ik er niet geweest, maar dit jaar wist ik zeker dat ik erbij wilde zijn: The Game of thrones exhebition. De kaartjes vlogen als warme broodjes over de toonbank en ik was dan ook blij dat ik nog twee kaartjes kon bemachtigen voor de vrijdag avond.

Ze adviseren je om er zeker een half uur vooraf aanwezig te zijn, dat waren we dus ook netjes. Het gevolg is dan helaas wel dat je nog een half uur moet wachten tot je naar binnen mag haha. Maar je kon de tijd doden met het kijken naar videos van HBO. Al heb je die op een gegeven moment ook wel gezien want het is eigenlijk alleen maar reclame maken voor de zender.

Als je dan uiteindelijk naar binnen mag adviseren ze je om eerst naar achteren te lopen, naar The wall. Maar eigenwijs als ik ben zijn wij juist eerst bij wat andere dingen geweest. Zo heb ik een white walker gezien, mooie kostuums en ben ik verschroeid door een draak! En het was niet eens heel warm haha. Ook heb ik natuurlijk even op de troon gezeten, want ja dat kan je niet aan je voorbij laten gaan natuurlijk. Na al dit ben ik dus ook op de wall geweest. Wow wat is dat een ongelooflijk gave ervaring! Je hebt echt het gevoel dat je op de wall staat en ik moet eerlijk bekennen dat ik het echt wel even spannend vond als ik naar beneden keek haha.

Als afsluiting hebben we ons ook nog even in white walkers laten veranderen, erg leuk om te doen! Kortom het is echt enorm leuk om hier naartoe te gaan! Je kan morgen nog gaan zonder kaartje, maar dat is wel first come first served basis dus dat kan betekenen dat je lang in de rij staat en misschien wel voor niets.

Na de expo zijn we nog even gaan shoppen en heb ik natuurlijk nog wat dingen gekocht. Hieronder een aantal foto’s van de expo en mijn buit. Sorry voor de crappy foto’s ze zijn gemaakt met mijn telefoon haha.

DSC_0328 IMG_20150529_193049 (1)

IMG_20150529_193311

DSC_0319 DSC_0304

DSC_0303 DSC_0285de buit

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul Mei

31 mei 2015

%d bloggers liken dit: