Tipje van de sluier dinsdag

Het is weer dinsdag dus weer tijd voor een nieuwe tipje van de sluier dinsdag. Ik ben op dit moment Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Ik moet eerlijk bekennen ik moest er een beetje inkomen maar ik vind het nu een super goed boek! Hier mijn tipje van de sluier:

“De volgende ochtend roept Jude mijn naam vanuit de gang, wat betekend dat ze elk moment mijn kamer kan binnenstormen.” (P. 76 )

van: Goodreads

Als je nieuwsgierig bent geworden naar het boek, kun je hier de omschrijving van het boek lezen:

Jude en haar tweelingbroer Noah zijn op hun 13e onafscheidelijk, ondanks hun uiteenlopende karakters. Noah is introvert, tekent de hele dag en is in stilte verliefd op de buurjongen, terwijl Jude van de rotsen in zee springt, knalrode lippenstift draagt en genoeg praat voor hen allebei. Maar na een tragische gebeurtenis groeien Noah en Jude steeds meer uit elkaar. Drie jaar later spreken ze elkaar amper nog en lijkt hun band onherstelbaar beschadigd. Dan ontmoet Jude een eigenwijze, vreemde maar knappe jongen, die haar voorstelt aan iemand die haar hele leven (en dat van Noah) opnieuw omgooit.

Het verhaal waarin de tweeling dertien is wordt door Noah verteld. De jaren daarna door Jude. Wat Noah en Jude zich niet realiseren is dat ze allebei maar de helft van het verhaal hebben, en dat hun wereld pas weer compleet zal zijn als ze elkaar terug weten te vinden. ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 juni 2015 at 20:55

Dit boek heeft voor mij echt 0% aantrekkingskracht, helaas :p Maar iedereen is er zo enthousiast over!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blossom books lees mob

17 juni 2015

%d bloggers liken dit: