Blossom books lees mob

Foto © Kevin Oudshoorn.
Foto © Kevin Oudshoorn.

Een lees mob? Wat is dat nou weer, met die reden klikte ik het evenement aan. Al snel had ik door dat het eigenljk niet zoiets was als een flash mob maar in plaats van dansen ga je lezen met z’n allen.

Daar wilde ik wel bij zijn natuurlijk, het leek me gewoon super leuk om te zien hoe dit zou gaan. Het boek dat we zouden gaan lezen was Ik geef je de zon, dat boek had ik nog niet gelezen dus een prima moment om te beginnen.

Met het boek, een kleed en een goed humeur vertrok ik naar Utrecht. Het was nog een beetje bewolkt maar dat zou al snel wegtrekken. In Utrecht aangekomen kwam ik erachter dat ik een uur te vroeg was en ben ik nog even snel naar de Media Markt gelopen.

Ik las al op de event pagina dat het druk was in het park omdat er een evenement was ( dit bleek een zwemwedstrijd te zijn voor een spierziekte. ), dus met live muziek op de achtergrond konden we gaan lezen. Op de plek aangekomen zat er al iemand die net als ik nogal fan was van Supernatural. Haha natuurlijk is dat erg leuk en tot we begonnen met lezen hebben we met elkaar zitten kletsen.

Toen was het toch echt zo ver, het moment dat we begonnen met lezen. Zoals ik al gezegd heb, had ik het boek nog niet gelezen. Ik ben blij dat ik er nu toch eindelijk aan begonnen ben, ondanks dat het best een pittig boek is, is het wel heel mooi. Voor we weggingen hebben we nog en goodiebag gehad met een leuke poster een een hoop leuke boekenleggers, stickers en kaarten.

Nadat we uitgebreid gefilmd en gefotografeerd waren was het tijd om lekker te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Ik heb het echt ontzettend gezellig gehad en de tijd vloog echt voorbij. Voor ik het wist zat ik helaas alweer in de trein naar huis. Ik hoop dat Blossom Books dit soort dingen vaker gaat organiseren want als ik de mogelijkheid heb ga ik er zeker nog eens naartoe!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 juni 2015 at 11:03

Ik had al wat foto’s op Facebook zien passeren, maar niet die van jouw. Zo heb je er natuurlijk wel meteen een leuke herinnering aan.18 juni 2015 at 10:54

Een leesmob, dat klinkt zo leuk! Ik wil ook een keer 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: