Reclame voor mijn andere blog

Vandaag ga ik even schaamteloos reclame maken voor mijn nieuwe blog. Nee deze blog gaat niet verdwijnen! Maar ik merkte de laatste tijd dat ik ook wat meer behoefte had om over andere dingen dan boeken te schrijven. Zoals mijn liefde voor Supernatural en andere geeky dingen. Dus heb ik besloten daar een andere blog voor aan te maken zodat deze gewoon over boeken blijft gaan. Als je nieuwsgierig ben kun je een kijkje nemen. Het is nog echt work in progress maar het komt goed.

Dutch geek girl

Blog jij ook nog over andere dingen dan boeken? Laat het me weten in de comments.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: