Tipje van de sluier dinsdag

Het is alweer dinsdag, dus tijd om te delen wat ik aan het lezen ben. Op dit moment ben ik World after van Susan Ee aan het lezen. Ik vond het eerste deel ontzettend goed, Engelen die niet oke zijn? Ik ben er wel fan van. Dus hier mijn tipje van de sluier:

“The icy rain pelts my face as we race through abandoned cars in a sea of junk” ( p. 28 )

Ik ga geen flap tekst delen aangezien niet iedereen die dit leest het eerste deel heeft gelezen. Maar neem van mij aan dat je deze serie echt wil lezen! Hieronder nog wel even de mooie cover:

van: Goodreads

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 juni 2015 at 13:57

Ik vind deze serie ook super goed, binnenkort zal ik dan ook wel het derde deel gaan bestellen. Ik moet wel zeggen dat ik deel 2 net ietsje minder awesome vond dan deel 1, maar nog steeds erg goed.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: