Recensie: Ms. Marvel door Wilson Alphona

van: Goodreads

Titel:  Ms. Marvel
Auteur:
Wilson Alphona
Taal:
Engels
Uitgever:  
Marvel


Het verhaal
:

Marvel Comics presents the new Ms. Marvel, the groundbreaking heroine that has become an international sensation!

Kamala Khan is an ordinary girl from Jersey City — until she’s suddenly empowered with extraordinary gifts. But who truly is the new Ms. Marvel? Teenager? Muslim? Inhuman? Find out as she takes the Marvel Universe by storm! When Kamala discovers the dangers of her newfound powers, she unlocks a secret behind them, as well. Is Kamala ready to wield these immense new gifts? Or will the weight of the legacy before her be too much to bear? Kamala has no idea, either. But she’s comin’ for you, Jersey! ( van: Goodreads )

Mijn recensie:

Mijn man is groot fan van vooral de Marvel films, dus ik ben redelijk bekend met de Marvel wereld inmiddels. Deze comic staat dan ook al een tijdje op mijn wishlist. Ik kan je vertellen ik heb er echt enorme spijt van het feit dat ik alleen maar deel één heb besteld. Ik vind het verhaal erg verslavend in ieder geval. Het is echt een superhelden verhaal, dus als je daar niet van houd moet je het ook niet gaan lezen.

Dit eerste boek is echt een inleiding in het verhaal, het eindigt in ieder geval wel spannend want je weet dat na dit boek het verhaal echt gaat beginnen. In dit boek leer je ms Marvel kennen en hoe ze Ms. Marvel is geworden. Ik vond het in ieder geval nergens saai omdat je eigenlijk samen met Kamala wat haar krachten inhouden.

Eindoordeel:

Ik vind het een superleuke comic en ik kan niet wachten tot ik de volgende delen kan lezen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 juli 2015 at 16:30

Die lijkt me erg leuk. Zal hem meteen op mijn ‘Ooit eens’-lijstje zetten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: