Tipje van de sluier dinsdag

Zoals elke dinsdag deel ik ook vandaag weer met jullie wat ik aan het lezen ben. Ik ben echt net vers begonnen in het boek Lobsters van Tom Ellen & Lucy Ivison. Laten we eerst beginnen met het feit dat de cover geweldig is en ontworpen door Emmy van Zon en maan, hoe tof is dat! Verder kan ik er nog niet veel over vertellen omdat ik er nog niet zo veel over gelezen heb haha. Maar goed ik deel toch alvast een tipje van de sluier, de allereerste zin in het boek:

“Grace kwam zo wild mijn kamer binnenstormen dat ze bijna omviel (P. 7 ) 

van: Blossom books website

Als nieuwsgierig bent naar waar dit boek over gaat:

Hilarisch, romantisch en ongelooflijk awkward!

Sam en Hannah hebben alleen de vakantie om De Ware te vinden. Hun lobster. En hoewel ze een epische zomer gepland hebben, loopt het niet helemaal zoals gehoopt. Sociale misverstanden, goedbedoelde plannen van vrienden en hun eigen angst om voor eeuwig maagd te blijven, staan deze gigantische mijlpaal behoorlijk in de weg. Gelukkig helpt het lot een handje mee. ( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul Juni 2015

1 juli 2015

%d bloggers liken dit: