Boek Haul Juni 2015

De maand zit er weer op, dus tijd om te delen wat ik deze maand gekocht heb. En eigenlijk valt het wel mee… Maar 5 boeken! Hier zijn ze dan:

Ik begon deze maand met twee boeken van Colleen Hoover. Sterrenhemel ( die ik nog moet lezen ) en Onvoorwaardelijk, deze heb ik al wel gelezen en wat ik ervan vond kun je HIER lezen.

1

Ook kocht ik het ontzettend leuke boek Confidence the diary of an invisible girl, ik vind dit echt een aanrader en mijn recensie verschijnt binnenkort. Ook kocht ik het eerste deel van Miss Marvel ook die was heel erg leuk en wat ik daarvan vond kun je HIER lezen.

2

 

Tot slot kocht ik het boek Lobsters een extreem akward liefdesverhaal ( met happy ending ) van Tom Ellen & Lucy Ivison. Met de prachtige kaft ontworpen door Emmy van Zon en Maan natuurlijk. Foto’s doen het fluo kleurtje geen recht maar heb toch een poging gedaan.

3

Dat was het voor deze maand. Welke boeken heb jij gekocht of gekregen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 juli 2015 at 22:08

Sterrenhemel is ook echt fantastisch!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: