Literary tattoos

Banner blogpraatjes

Ik ben gek op mooie tattoos, ik heb er zelf ook een aantal en zoals vele met een tattoo zullen beamen is het echt een verslaving. Nu kwam ik vandaag toevallig een artikel tegen op arts.mic over literary tattoos. Nu heb ik er zelf geen maar ik vond er wel een aantal mooie tussen zitten. Dus ik wilde de link graag met jullie delen!

15 Beautiful Literary Tattoos Inspired By Your Favorite Books

Wat vind jij van literary tattoos zou je er zelf ooit eentje willen of vind je tattoos juist helemaal niks? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: