Tipje van de sluier dinsdag

Dinsdag en het is zelfs alweer Juli, ben ik de enige die vind dat dit jaar ontzettend hard voorbij vliegt? Maar goed zoals elke dinsdag deel ik met jullie wat ik aan het lezen ben. Op dit moment lees ik The heart of betrayal van Mary E. Pearson. Het is het tweede deel in de The remnant chronicles, het eeste deel was The kiss of decption. Ik vond het eerste deel erg goed, dus ik ben ook heel benieuwd naar dit deel. Hier mijn tipje van de sluier:

“I wasn’t sure what had just happened, but the tone had turned grave.” ( p. 64 )

Ik ga niet delen waar dit boek over gaat aangezien het een deel twee is en ik niet wil dat iemand spoilers leest. Maar ik deel nog wel even de mooie cover van dit boek.

van: Goodreads

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: