De boekenkast opruiming

Pfff wat een werk is dat toch altijd je boekenkast opruimen. Maar uiteindelijk ben ik dan tocht ook weer ontzettend trots op het eindresultaat!

Vandaag was het weer eens zover, ik vond het echt tijd voor een grote opruiming voor van mijn boekenkast. Alles eruit en er weer opnieuw in. Heb ik het nu op een andere manier ingedeeld? Nee niet echt, ik heb alleen wat auteurs weer bij elkaar gezet en heb ervoor gezorgd dat mijn favorieten kast eigenlijk op alle planken nog maar 1 rij bevat. In plaats van een dubbele rij. En een hoop spullen uit de kast gegooid, zodat het weer echt een boekenkast is in plaats van een kast vol boeken en ook nog eens volgepropt met spullen. Ik ben er in ieder geval erg trots op!

Alleen tja, als er nu weer nieuwe boeken bij komen…… dan wordt dat weer een hoop geschuif maar dat zien we dan wel weer! Als je nu interesse hebt in een soort van boekenkast tour maar dan met alleen foto’s ( ik doe niet aan filmpjes, vind het vreselijk om mezelf terug te horen haha ) laat het me dan even in de comments weten dan ga ik aan de slag!

Heb jij een bepaalde indeling voor je boekenkast? Op kleur, uitgever, genre, of iets heel anders?

6 gedachtes over “De boekenkast opruiming

  1. Boekenkast opruimen/opnieuw indelen vind ik altij wel leuk om te doen, haha :p Maar het kost zoveel tijd! Ik heb mijn boeken nu gesorteerd op gelezen en ongelezen boeken.

  2. Altijd leuk om een boekenkast tour te zien.

    Mijn boekenkast is gesorteerd op genre, maar ook op gelezen en niet gelezen (als het een niet gelezen eerste boek is dan), maar ook op series/standalones, en ook een beetje op complete series en hoogte. Zolang ik het maar snap, haha. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.