TTT: Top tien boeken die je tijdens het lezen de adem benam

Ik vind de TTT’s steeds lastiger worden en jullie? Ook deze TTT moet ik eens goed overdenken want ik heb al zoveel boeken gelezen!

1. Feed van Mira Grant, het fenomeen killing your darlings is ook deze auteur niet vreemd. Het is een zombie boek dus ergens verwacht je het ook wel maar toch….

2. Zombie Britannica van Thomas Emson  , tja de titel zegt het al natuurlijk, nog een zombie boek. Het speelt zich af in Engeland en het heeft me meerdere keren de adem benomen.

3. De reiziger van Diana Gabaldon, zo’n mooi verhaal! Maar af en toe behoorlijk heftig! Er zitten echt wel momentjes in dat ik even moest slikken.

4. Game of Thrones van George R.R. Martin, en dan bedoel ik ook echt het eerste boek in de serie. Ondanks dat ik veel dingen al wist maakte ze dat niet minder schokkend om te lezen.

5. The Kiss of decpetion van Mary E. Pearson. Het moment dat je ontdekt wie nu eigenlijk de assasin is en wie de prins. Ik had het niet zien aankomen.  5

6. City of heavinly fire van Cassandra Clare, meerdere keren ademloos zitten lezen, terwijl ik in mijn hoofd heel hard NEE schreeuwde.

7. Heir of fire van Sarah J. Maas, dat gevecht, pfff ik had het er warm van en ik heb echt met ingehouden adem zitten lezen.

8. The girl with all the gifts van M.R. Carey  , echt een super mooi boek, maar wel een paar keer op het puntje van mijn stoel en ademloos zitten lezen.

The girl with all the gifts

9. Allegiant van Veronica Roth, ik weet dat veel mensen dit boek helemaal niet zo leuk vonden maar ik wel en ik heb sommige stukken dan ook ademloos zitten lezen.

10. Catching fire van Suzanne Collins, pff die tijdsklok ik vond het maar wat spannend!

Welk boek heeft jou de adem benomen tijdens het lezen?

Een gedachte over “TTT: Top tien boeken die je tijdens het lezen de adem benam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.