TTT: Top tien conventies waar ik nog een keer naartoe zou willen.

Donderdag, dus tijd voor een nieuwe TTT, deze week conventies, welke zou ik nog wel eens willen bezoeken? Ik ga zeker te weten geen tien halen maar ga proberen een mooie top 5 te maken.

1. San diegeo comic con: Wow wat zou ik daar graag eens heen willen! Het lijkt me zo ontzettend tof om naar de grootste comic con ter wereld te gaan.

2. Londen Comic Con: Ook eentje waar ik graag nog eens heen zou gaan, Londen en Comic con is de perfecte combinatie  als je het mij vraagt.

3. Jus in Bello: Tja ik ben er dit jaar geweest maar ik zou er best nog een keertje heen willen. Een heel weekend lang Supernatural!

4. Vancon in Vancouver: Ook een Supernatural con, maar dan in de stad waar de serie ook gefilmd wordt. Het mooie van deze con is dat je dus ook een tour langs de set kan boeken.

5….. Tja ik haal vijf niet eens, ik zou hier dutch comic con neer kunnen zetten maar daar ga ik zowieso volgend jaar weer heen.

Welke conventie zou jij wel eens willen bezoeken?

2 gedachtes over “TTT: Top tien conventies waar ik nog een keer naartoe zou willen.

  1. Het lijkt me ontzettend leuk om in één keer een aantal dingen van mijn wishlist te kunnen schrappen door een bezoekje aan Londen, Comic Con én de Harry Potter Experience te combineren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *