Tipje van de sluier dinsdag

Het is weer dinsdag dus deel ik met jullie wat ik aan het lezen ben, op dit moment ben ik Ink and Bone van Rachel Caine aan het lezen. Ik ken de schrijfster van de boeken van The morganville vampires wat overigens ook echt een aanrader is. Dus toen ik las dat ze een nieuw boek uit zou geven heb ik meteen een pre-order gedaan. Toen ik las dat het een boek was wat over de grote bibliotheek van Alexandrië ging wist ik helemaal zeker dat ik het wilde lezen. Hieronder mijn tipje van de sluier:

“Ptolemy House went form claustrophobic to uncomfortably empty, with only the nine ofthem left to rattle around inside.” ( pagina: 128 )

Als je nieuwsgierig bent geworden en meer wil weten over dit boek lees dan hieronder de synopsis:

In an exhilarating new series, New York Times bestselling author Rachel Caine rewrites

van: Goodreads

history, creating a dangerous world where the Great Library of Alexandria has survived the test of time.…

Ruthless and supremely powerful, the Great Library is now a presence in every major city, governing the flow of knowledge to the masses. Alchemy allows the Library to deliver the content of the greatest works of history instantly—but the personal ownership of books is expressly forbidden.

Jess Brightwell believes in the value of the Library, but the majority of his knowledge comes from illegal books obtained by his family, who are involved in the thriving black market. Jess has been sent to be his family’s spy, but his loyalties are tested in the final months of his training to enter the Library’s service.

When he inadvertently commits heresy by creating a device that could change the world, Jess discovers that those who control the Great Library believe that knowledge is more valuable than any human life—and soon both heretics and books will burn.… ( van: Goodreads )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.