ohmybookathon

Ik heb het weer gedaan! Ik heb me ingeschreven voor de read-a-thon van oh my book. Ik heb me ingeschreven voor de hele week, nu ga ik net dat weekend ook een paar dagen weg maar ook daar ga ik zeker lezen.

Welke boeken ik ga lezen weet ik nog niet precies, het hang ook een beetje af van mijn stemming. Waarschijnlijk ben ik nog wel bezig met het boek dat ik nu nog aan het lezen ben. En voor de rest kijk ik wel even wat ik ga lezen.

Doe jij ook mee aan de read-a-thon?

Je kunt je nog opgeven ga naar: Oh My Book

3 gedachtes over “ohmybookathon

  1. Ik doe ook mee, ook voor mij mijn eerste readathon maar ik heb er ook echt de tijd voor en heb dus grootse plannen (oké misschien ook weer niet zo groots, maar dat klinkt wel leuk toch?) 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *