Tipje van de sluier dinsdag

Het is weer dinsdag dus tijd om met jullie te delen wat ik aan het lezen ben. Ik ben gisteravond begonnen in het boek Witch Hunter van Virginia Boecker. Op het boek staat voor fans van Sarah J. Maas and Holly Black, dus ja dat moet wel een goed boek zijn toch? Dus hierbij mijn tipje van de sluier, de aller eerste zin van het boek:

“I stand at the edge of the crowded square, watching the executioners light the pyres.” ( p. 7 )

Ik vind het een goede binnenkomer! Hieronder de synposis voor het boek:

The magic and suspense of Graceling meet the political intrigue and unrest of Game of

van: Goodreads

Thrones in this riveting fantasy debut.

Your greatest enemy isn’t what you fight, but what you fear.

Elizabeth Grey is one of the king’s best witch hunters, devoted to rooting out witchcraft and doling out justice. But when she’s accused of being a witch herself, Elizabeth is arrested and sentenced to burn at the stake.

Salvation comes from a man she thought was her enemy. Nicholas Perevil, the most powerful and dangerous wizard in the kingdom, offers her a deal: he will save her from execution if she can break the deadly curse that’s been laid upon him.

But Nicholas and his followers know nothing of Elizabeth’s witch hunting past–if they find out, the stake will be the least of her worries. And as she’s thrust into the magical world of witches, ghosts, pirates, and one all-too-handsome healer, Elizabeth is forced to redefine her ideas of right and wrong, of friends and enemies, and of love and hate.

Virginia Boecker weaves a riveting tale of magic, betrayal, and sacrifice in this unforgettable fantasy debut.( van: Goodreads )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: